• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kuzenimin yazar hesabı varmış başlık acmasını ben rica ettim arkadaşlar. Seslerimizi her yere duyuralım artık kadınlar bu muameleyi görmesin diye. İnşallah bu güzel kardesimiz de sağ salim kurtulmuştur. Kazen beyden de Allah bin kere razı olsun. Rahatça dinlenin lütfen siz elinizden gelenin en iyisini yaptınız.

Ekşi sözlük yazarlarının bu konulardaki hassasiyeti süper olduğundan kamuoyu gücünü oluşturmak için sizin deyiminizle “up” gençler! Biliyorsunuz ki bazen böyleleri hakettikleri cezaları çok sesin çıkması ile alabiliyor.

2018-03-03-03-14-39.png

Kuzenimin yazar hesabı varmış başlık acmasını ben rica ettim arkadaşlar. Seslerimizi her yere duyuralım artık kadınlar bu muameleyi görmesin diye. İnşallah bu güzel kardesimiz de sağ salim kurtulmuştur. Kazen beyden de Allah bin kere razı olsun. Rahatça dinlenin lütfen siz elinizden gelenin en iyisini yaptınız.
:KK68:

183 ile devreye girildiğine göre
Konu başka platformda da gündem olduğuna göre

Haber merkezlerinin whatsapp ihbar hatlarını kullanalım

Ben yazdım,
Kaydedip, link gönderin
Sonra numarayı silin
Haberciler sizi taciz etmez

Allahim bundan sonraki süreçte yardimcisi olsun.. soluksuz okudum 60sayfayi ... çok üzüldüm.

Yok artık ya konuyu önce fake zannetim.

Bir kaç sayfa takip ettim.
Çok şaşırdım ya gece gece yardım eden herkesten allah razı olsun.

Back