Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bi sen değilsin canım Hepimiz başta inanmadık yönetici yazana kadar

Hah çok sağol canım. Arkadaşlar konu hakkında alabileceğiniz en detaylı bilgi birinci ağızdan yukarıda. Kızcağız da polisler tarafından alınmıştır diye düşünüyorum. Bence şimdilik rahatlayabilirsiniz. Gebe arkadaşlar gerilmesin.

Siz de polisi aradiniz mi? Tehdit edilmissiniz, umursamamazlik yapmayin lutfen. Ne olacagi hic belli olmuyor.

Ya nasılsa konu sahibi burda yok ve yapılması gereken yapıldı o yüzden bir şey söylemek istiyorum. Buraya yazabilecek fırsatı varsa insanın polisi aramalı. Bakın saniyesinde kapısına giden polis oldu. Sanki emniyet güçleri boş yere varmış gibi davranmayın.
Bazı arkadaşlar ya salıverilirse demiş ortada tecavüz var şiddet var nereye salıyolar? Bu konuyu okuyan ilerde aynı duruma düşecek birini de yok yere korkutursunuz. Kimse salamaz artık o adamı şikayet çekilmedikçe. Eğer gereksiz bi korku yaşayıp kendi celladını kurtarmazsa. Avukat barodan atanacaktır. Devlet yanında artık merak etmeyin.

En azından karakolu arayıp böyle bi ihbar vardı bilgi alabilir miyim deseniz olmaz mi ?

Arkadaşlar bu tarz şeyler hakkında bilgi almak için aramayın, gizlilik esasından dolayı zaten bilgi vermeleri suç olur. Hele böyle durumlarda kişiler asla ifşa edilmez. Çünkü verilecek en ufak bir bilgi kişinin açığa çıkmasına neden olur. Şuan en acil olan polisin ona ulaşmasıydı..

Kim olduğunuzu biliyorum beni değil Çorlu karakolunu arayın lütfen.... Telefonda konuşamıyorum iyi değilim bu akşamdan beri diyorum. Yani size özel değil. Tansiyonum 16 e 11 şu anda. 2 doz ilaç aldım....

Lütfen rica ediyorum bir şey yapmak istiyorsanız Tekirdağ Çorlu karakolunu arayın lütfen ....

Kişinin ifşa edileceği şekilde değil de en azından kızın ihbar edildiği Platform olarak en azından kızımız ne durumda kurtuldu mu diye de mi bilgi vermezler. Bi tek ben değil hepimiz iyi bi haber bekliyoruz.

Anladim sorun degil..bir panikle sizi aradim cunku irtibat kurabileceğim yetkili ve etkin kisiler vardi..neyse polis gitmis zaten.yarin o kişilere ulasir bir sekilde faydali olabilirim insallah..
Karakol yeterli degil su anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…