Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Keşke canim oğlum içerde uyuyor inan kucaklayıp koşup gidesim geldi ama iste çorluda bazı bölgeler tekin olmuyor korkuyorum beklemekten başka çaremiz yok
Nolur ben biraz dinleneyim bir bilgi varsa beni etiketleyin olur mu yoksa kahrolurum kötü birşey olursa Rabbim yardımcısı olsun o pislikte hakkettiğini yaşasın

Cok uykum var ama uyumak istemiyorum bir haber alincaya kadar.

Polise ulaşılıyor ama telefonu açmıyor....

Yatın bence Kazen bey, yeterince adrenalin dolu bir gün geçirdiniz. Tehditlere de aldırmayın, amiyane olacak ama havlayan köpek ısırmaz derler. Yaptığınız iyilik sizi diğer kötülüklerden koruyacaktır.

Yapabileceğiniz en mantıklı şeyi yaptınız zaten Kazen . 183 direkt sosyal hizmetlerle ilintilidir ve gerekli her şeyi yapacaklardır şuan. Bu şekilde zaten gönderilmez ve yalnız bırakılmaz. Şuan hastanedeki prosedürler de elbette can sıkıcı şeyler fakat yapılması gereken şeyler. Bu gece zor bir gece onun için evet ama Psiko-sosyal servislerden yararlandıracaklardır.

Ekşide başlık açılmış ondan o kadar ziyaretçi

Polis kazene neden bilgi vermiyor ki, numarayı tanıyor daha önce görüştüğüne göre merak etmeyin aldık yada böyle bir olay yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…