Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bu arada ilk kez dalga geçmedim intihar edeceğim diyen biri ile .....

diğerlerine hep ölemez kiii ölemez ki yazardım.... Bunda da önce yazdım sonra ya ölürse dedim sildim sadece game over yazdım....
Kazen , sen adamin has'ısın arkadaşim.

Bu arada ilk kez dalga geçmedim intihar edeceğim diyen biri ile .....

diğerlerine hep ölemez kiii ölemez ki yazardım.... Bunda da önce yazdım sonra ya ölürse dedim sildim sadece game over yazdım....
Olan oldu hemen bağlanmasa iyi olurdu ama sonrasında elinizden geleni yaptınız.

Hem belki de herşeyi hızlandırdı sizin işin içine girmeniz birden bire.

Kazen bir gelişme var mı bakın tansiyonum düştü 4 aylık gebeyim bir kızım var evladım kimsesiz yavrum biz onun herşeyi olalım lütfen bir bilgi edinin size yalvarıyorum
Lutfen sizde sakin olun. Iyi olacak insallah emin ellerdedir simdi.

Kazen bir gelişme var mı bakın tansiyonum düştü 4 aylık gebeyim bir kızım var evladım kimsesiz yavrum biz onun herşeyi olalım lütfen bir bilgi edinin size yalvarıyorum
sakin ol. polis geldiyse kötü bişey olamaz. ihbar bakanlıktan gitmiş. orayı halletmeden dönmezler. şuan kendine hakim ol en mantıklısı ve acili bu

Canım sakin ol lütfen. Herşey yoluna girecek. Kazen haber verir hemen haber alınca. Sen de sakinleş, bebeğini düşün rica ediyorum.

Sakin olurmusun canim,33. Haftadasin, kiz poliste sakin ol ve dinlen,strese girme sen,bak kazen de dedi polis boş donmez diye.
Her sayfasını takip ediyorum. Nasıl sakin olayım. Bizden yardım bekleyen masum bir insan. O pislik adi yüzünden canına kiymayi düşünüyor. Ve maalesef neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bi haber bekliyorum. En azından polis almış kiz şuan karakolda gibi bilgi gelse en azından azicik da olsa rahatlicam. Bu nasıl bir acı. Şuan kalbim agzimda atıyor. Yalan yok son 1 saattir karnimda olağan ustu bi hareketlenme var. Ama sakinlesmeye çalışıyorum. Yeterki bir cicegimiz daha solmasin ben en azından yalnız değilim. Ailem var eşim var. Ya o kiz. Kimsesi yokkkk ve bize sığındı

Bende 3,5 yıllık üyeliğim de ilk kez inanmadım bir intihar olayınaSonunda da gece gece kahroldum.Hepimizin çoluğu çocuğu var rabbim herkesin evladını korusun.Kimseyi sahipsiz bırakmasın şu hayatta@Hogatha hayırlı haberlini bekliyoruz canım.Allah yardımcın olsun

Sakin olun, muhtemelen karakolda ifadesi alınıyordur. Sabah güzel haberlerini alırız diye düşünüyorum.

Tekrar arayacagi@ kazen konusabilirsek iyi olurdu

Bakın bu olay öncesi gece 01:00'de bir estetik merkezinin sahiplerinin burada rezil ettim diye tehdit telefonları geldi, tam o olay bitti bu olay başladı ve kalbim normal atmıyor. Şaka yapmıyorum kalbim hiç normal değil hatta bir üyeye akşam 8 de mesaj atttım ölüm üzerine, nasıl gidiyor demiş öleceğim dedim. Abi agzını hayıra aç dedi bende bak bu mesajı sakla kazen abi öleceğini önceden bildi diye yarın yayınla dedim ölürsme tabi ........

bu sebeple beni lütfen aramayın ....

Lütfen beni Birleşik Krallıktan aramayın saat Türkiye'de gece 03:00 !

Lütfen ... gece gelen telefonlar hep rahatsız etmiştir
Sapık degilim kazen kim olduğumu söyledim ayrica bu ayricalikli ve acil bir durum..Su anda rahatsiz olmanın sirasi degil..en az sizin kadar tedirgin olduk ve amacimiz belli, yardim etmek..
Tabi siz kimse karismasin ben halledrim diyorsanız buyrun o zaman..

Bence sorun kız şikayetçi olduktan sonra nerede kalacak hayatını nasıl idame ettirecek bu sorunun çözülmesi gerekiyor.Kadın sıgınma evinde bir işe girip çalışması kendi ayakları uzerinde durması lazım.Kızın yakın akrabası yok mu acaba hiç mi destekçisi yok

Bu tur durumlarda avukat cagiriyor hemen polisler karakola. Bakanlik da devreye girdiyse hersey eksiksiz yapilir. Merak etmeyin hanimlar.
dılerım daha fazla hırpalanmaz ıncınmeden bu mevzu nıhayete erısır

Aramiyorum artik zaten..gerek kalmadi zira..

Astoria canım konuyu okuyordum ben de. Zaten şuan normal prosedürde gerekli tıbbi kontrollere götürülecek ve o ildeki sosyal hizmetlere haber verilmesi gerekiyor. Saat kaç olursa olsun sosyal hizmet uzmanı oraya gitmek zorunda. Polis de bildirmek zorunda. Bu şekilde o hastaneden göndermezler zaten. Mor çatıda gönüllü çalışmıştım oranın da sığınma evleri var iletişime geçilir. Fakat burda zaten aciliyeti olan bir şey olduğu için daha sonra sığınma evi gibi seçenekleri sunacaklardır. Eğer bir sorun olursa zaten sosyal hizmetlerle iletişim kurup yönlendiririz.

Lutfen sizde sakin olun. Iyi olacak insallah emin ellerdedir simdi.

sakin ol. polis geldiyse kötü bişey olamaz. ihbar bakanlıktan gitmiş. orayı halletmeden dönmezler. şuan kendine hakim ol en mantıklısı ve acili bu

Canım sakin ol lütfen. Herşey yoluna girecek. Kazen haber verir hemen haber alınca. Sen de sakinleş, bebeğini düşün rica ediyorum.
Derin derin nefes alıyorum ama göğsüm sıkışıyor biz neden bu hale geldik lanet olsun

Ay yapmayın yaa. Bir de sizlerde kalmasın aklımız. Sakin olalım. İyi düşünelim iyi olsun.

Adminim sakin,sen bize lazimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…