- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
Bu saatte taksiyle tek basina hicbiyere hidemezsin, sacmalamaaa, aracon olsada tek basina gidemezsin!
Sakin cikma sakinnnnn valahi cok kizarim sakin, bak polis alacak, yardimci olunacaksa sabah olunur,cikma vallahi midem agridiŞu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
ben aradım boyle bır bılgıyı paylasamayız dedıKankacim Corlu emniyetini arayip bilgi istesen? Polisten bir ses seda duysak keske.
ben aradım boyle bır bılgıyı paylasamayız dedı
kulagım ugulduyor beynım dondu baska bırsey dedıyse de duyamayacak kadar panikten dondum suan
kapıyı açmıyo galiba yavrumKizin tam acik adresi belli degil mi? Polis neden telefon acmakla ugrasiyor?
Kankacim Corlu emniyetini arayip bilgi istesen? Polisten bir ses seda duysak keske.
Kizin tam acik adresi belli degil mi? Polis neden telefon acmakla ugrasiyor?
Allah razı olsun canım da sakın çıkma saat gecenin 3 olmuş neredeyse bide seni merak etmeyelimŞu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
oyle olsa hemen telefonu kaparlar mı kı kızın bu kısmı garıp ya neden kapalı kiOfff, bence polisin yaninda kiz, adamda suan kelepceli
O serefsiz evde degilse acar kapiyi polise neden acmasin kizcagiz. Ya acik adresi bilmiyor galiba polis.kapıyı açmıyo galiba yavrum
şuan bence avukat lazım. avukat arkadaşlar nasıl bilgi alıcağmızı bilirler. üstelik muhakkak savcı hakim olmuş arkadaşları da vardır nüfuz sahibi tanıdıklarla durumu öğrenebilirler diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?