- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
Tek gitme ha hicbiyere!!
Sakin tek gitme birde seni dusunmeyelim lutfenŞu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
Bu saatte taksiyle tek basina hicbiyere hidemezsin, sacmalamaaa, aracon olsada tek basina gidemezsin!Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
Aynen haklisin kuzum ama evde vicdanımla basbasayim allahın yardım etsin karakoldadır umarım sabaha kadar ifade verir muhtemelen saba koşarak gideceğimSakin tek gitme birde seni dusunmeyelim lutfen
Bencede tek cikma bu saatte. Dur Bir bakalim ne oluyor.Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?