Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

polisler gelıyor demeden once o s..sız ıcın gelıyor dedi yaa farkedıp bsey yaptıysa neden kapalı olsun telefnu yoksaa Kazen polıslere de mı ulasamıyorsun

Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim

Kankacim Corlu emniyetini arayip bilgi istesen? Polisten bir ses seda duysak keske.

Kanım dondu.. o pislik herif sürünücek sen hiç korkma, hiçbir şeyden de utanma. Sen tertemizsin o insan bile olmayan yaratık.. sana böyle hissettirmesine izin verme ve lütfen bir haber gelsin

Şu an tekim ama ben duramıyorum yerimde aracımı sattım bu saatte taksi yok yoksa karakola gideceğim duramıyorum... offf bilgilerimi verdim karakoldan çıkar çıkmaz bana ulaşırsa ben ona destek olacagim
Bu saatte taksiyle tek basina hicbiyere hidemezsin, sacmalamaaa, aracon olsada tek basina gidemezsin!

Bencede tek cikma bu saatte. Dur Bir bakalim ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…