Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bencede zatn diger haber ajanslarida arastirir ki kiz hastaysa bence daha cok ustune gidicekler cok zaafindan yararlaniliyor. Her sekilde yapicak bisey yok denilemicek. Hic degilse o aile tvde kendini gorunce belki gidisatin kararliligini anlarda ona gore hareket eder

Sen nerden bilcen ki deyim mi şimdi :)

Her ne kadar olayın gerçekliğini irdeler hale gelmiş de olsak ben saf olmaya kandırılmaya razıyım yeter ki gerçek olmasın....
Ayrıca gerçekten böyle bir mağdur gelse form da yine konu açsa,yine aynı özveriyi göstermeliyiz diye düşünüyorum....
Genelde hep öyle oluyor.Iyi niyet, empati falan bırakmadılar. Isin kotusu gerçekten bu durumda biri olsa kimse inanmayacak.

Ya sonuçta bu kadın dayak yiyor mu yiyor, komşular polis bunu gördü mü gördü. Yok imam nikahlıymış yok bilmem ne.. Ne önemi var? Nerden anladınız tecavüz olmadığını? Kızın psikolojisinin bozuk olduğu ve sağlıklı düşünemediği çok belli. Şurda bikaç yorum yazdınız diye mi yoruldunuz:) Ben yıllardır gönüllü olarak koşturuyorum, bir sürü böyle şikayetçi olmayan kadın da gördüm. Ama hiçbi zaman kızıp eleştirmek haddim değil. Bulunduğumuz pencereden baksaydık hiç kimseye yardımcı olamazdık. Biz sadece üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz, sonuç ne olursa olsun.

_kubeyhatun_ çok ugrastin be kadın.
Helal et hakkını.
Sen de olmasan bildiğin mala bağlamış durumdaydık.

Allah sizden razı olsun sizin desteğiniz sayesinde fikirleriniz sayesinde ama onların deli gibi dayak yedi dün olay doğru nasıl böyle oluyor anlayamiyorum

Polisi aradığımda da beni öldürecek zaten
Hem ne evliliği ayrıca. İmam nikahı tecavüzü meşrulaştırmak için kullanılıyor burda.

Benim KK acaip yavasladi . Imam nikahli olmasi benim gozumde de evli olduklari anlamina gelmiyor.En azindan kizin istedigi sekilde degil. Kiz 8 aydir tecavuze maruz kaldigini yaziyor. Darp edildigini yaziyor. Kizin iyi olduguna ve evden cikabildigine sevindim ayrica. Insallah durum boyledir. Insallah bir gun kendinde yeterli gucu bulup sikayet etme hakkini kullanabilir.

Hmm imam nikahliymis tamam o zaman dagilabiliriz deniyor.

yani varsa da şikayet edicek , biz bilemeyiz ki. sonuçta eve kapatma falan yokmuş. kız isterse karakola da gidebilir hastaneye de.

güçsüz güclü olmayı bilmeli yoksa hep ezilir ..bugun a kisisi ezer yarın b kişisi

<3 KESINLIKLE <3

Yani polisler haklıymış.

Allah şifa versin.

güçsüz güclü olmayı bilmeli yoksa hep ezilir ..bugun a kisisi ezer yarın b kişisi

Mecburiyet farkli bir olay Allah kimseye yasatmasin issiz kalirim hasta cocuguma kim bakar diye katlanan bir insan icin bir yerden cikmak kolay olmasa gerek

Soyledigin dogru ama her durumda olmuyor.

Canim sakin ol 195. Sayfa kız ıyi mağdur ama şikayet yok ilk olay da degil
Şaka mı bu ya o kadar strese girdim reva mı bu cidden yazık yani imam nikahlı diye hersey mubah mi çok üzüldüm kızcağıza demek ki nasıl bir şiddet görüyorsa artik akıl ve ruh sağlığı bozulmuş yoksa sağ salim düşünen her insan evladı o pisliği şikayet ederdi. Yazık yazık bir kadın daha kayıyor solup gidiyor hayattan

Of ya insan nasıl amca çocuğuyla evlenir ki? Allah kahretsin o aileyi ne diyeyim! Amca çocuğuna da güvenilmeyecekse kimse güvenilecek? Lanet olsun şu duruma.!

Kazen okudu mu acaba bu yorumu?

Allah şifa versin Kazen .

Son düzenleme:
Ama bu kk lik is degil cal
Her yere sikayetini etmisindir sesini duyurmamisindir gel burda konu ac ona amenna ama boylesi...

İçim çok rahat .
Sabahtan beri ne yapılması gerekiyorsa yaptım
Artık gerisi sana kalmış .
Ya şikayet edip kurtulcaksın .
Ya da böyle yaşamaya devam etceksin .
Burdaki hiçbir kadının hakkınıda ödeyemiceksin bunu unutma .

Dün akşamdan beri herkesi kahrettin !

Son düzenleme:
Yani polisler haklıymış.

Allah şifa versin.

Tam da bu bastırılmış yasalar karşısında kapatıyor konuyu hemen tek değil dışarı isterse çıkıyor ama genelde evde olmayı tercih ediyor geçen bir kafede arkadaşlarıyla gorulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…