- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
Bencede zatn diger haber ajanslarida arastirir ki kiz hastaysa bence daha cok ustune gidicekler cok zaafindan yararlaniliyor. Her sekilde yapicak bisey yok denilemicek. Hic degilse o aile tvde kendini gorunce belki gidisatin kararliligini anlarda ona gore hareket ederYa arkadaslar iyi misiniz? İmam nikahli diye istedigini yapabilir, tecavuz edebilir, siddet uygulayabilir anlamina mi geliyo? Caresizlik icinde belli ki psikolojisi de normal degil haliyle. Ki kizin beyaniyla; kiz diyor ki babam oldukten sonra yardima geldi, 8-9 ay, bu gazetecinin beyani uymuyor. Nerden bilelim gazetecininde olayin ustunu ortmek istemedigini. Hemen kotu kotu seyler yazmayin rtlerinizi cekmeyin rezil olduk demeyin. Biri tecavuze ugradigini iddia ediyorsa ona inanmak dinlemek yardim etmek zorundaydik ve oyle de yaptik. Sacmalamayin
Sen nerden bilcen ki deyim mi şimdi :)Dertlesmek icin acti konuyu sikayet icin degil deyince de dunya kotusu empati yoksunu vs vs vs oldum...kiz kac sefer sikayetci olmamis ilk de degil yani...
Diyecek birsey yok...su an tek emin oldugumuz sık sık dayak yedigi ...ama sikayetci degil...
Genelde hep öyle oluyor.Iyi niyet, empati falan bırakmadılar. Isin kotusu gerçekten bu durumda biri olsa kimse inanmayacak.
ya hanımefendiciğim tecavüz falan yoktur ya. o da yalanlardan biridir. baksanıza kadın evliymiş o herifle, dayak yiyor onca insan destek veriyor ama tık yok. beni öldürecek eve kapattı diyor meğer kendi evden çıkmıyormuş. falan filan. işin suyu çıktı gerçekten. bayaa da stres yapmıştık. olayın anlatıldığı kadar vahim olmamasına mı sevineyim yoksa saflığımıza ortalığı ayağa kaldırmamıza mı yanayım bilemedim.
_kubeyhatun_ çok ugrastin be kadın.
Helal et hakkını.
Sen de olmasan bildiğin mala bağlamış durumdaydık.
Polisi aradığımda da beni öldürecek zaten
Hem ne evliliği ayrıca. İmam nikahı tecavüzü meşrulaştırmak için kullanılıyor burda.
yani varsa da şikayet edicek , biz bilemeyiz ki. sonuçta eve kapatma falan yokmuş. kız isterse karakola da gidebilir hastaneye de.Bana da yok gibi geliyo rahatsızlığından dolayı böyle konuşuyodur sözde eşi de cinnet getirip şiddet uyguluyodur bi yerde yine ya adamın elinde kalır ya intihar eder bu rahatsızlık doğruysa intihar eğilimi olur zaten
+1
Kiz belki tek basina korkuyor ve yalan ifade veriyor.
Ne kadar kizsak uzulsek de bu kiz gibi belki niceleri var ne yapabiliyoruz?
Bir tek bu konuda degil patronu tarafindan dovulen insanlar da var.
Guclu kazaniyor gucsuzkaybediyor cunku caresi yok parasi yok belki beslemek zorunda oldugu ailesi var.
<3 KESINLIKLE <3Niye rezil oluyorsunuz, niye üzülüyorsunuz ya. Kimse yanlış birşey yapmadı ki. Bir can tehlikede diye düşünüp birşeyler yapıldı. bunda utanılacak rezil olunacak birşey yok. Biz üzerimize düşeni yaptık. Yine de hiç birşey boşuna yapılmış değil. Kız hasta ve şiddet görüyor. İmam nikahı adı altında cinsel ilişkiye zorlanıyor. Ortada bir imam nikahı var diye niye herşeyi normal görmeye başladınız hanımlar? Kimse üzülmesin, hiçbirinizin emeği boşa değil. Bunlar bilinçli duyarlı kadınlar olarak sosyal hayatın içinde var oldugunuzu gösteriyor. Bence gurur duyulması lazım. Hep böyle bilinçli ve duyarlı kalın bence hanımlar.
Oyle tanidiklarim var mi diye bi sor:)Sen nerden bilcen ki deyim mi şimdi :)
Yani polisler haklıymış.Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evether olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
güçsüz güclü olmayı bilmeli yoksa hep ezilir ..bugun a kisisi ezer yarın b kişisi
Şaka mı bu ya o kadar strese girdim reva mı bu cidden yazık yani imam nikahlı diye hersey mubah mi çok üzüldüm kızcağıza demek ki nasıl bir şiddet görüyorsa artik akıl ve ruh sağlığı bozulmuş yoksa sağ salim düşünen her insan evladı o pisliği şikayet ederdi. Yazık yazık bir kadın daha kayıyor solup gidiyor hayattanCanim sakin ol 195. Sayfa kız ıyi mağdur ama şikayet yok ilk olay da degil
Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evether olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Ama bu kk lik is degil calHer ne kadar olayın gerçekliğini irdeler hale gelmiş de olsak ben saf olmaya kandırılmaya razıyım yeter ki gerçek olmasın....
Ayrıca gerçekten böyle bir mağdur gelse form da yine konu açsa,yine aynı özveriyi göstermeliyiz diye düşünüyorum....
Yani polisler haklıymış.
Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?