Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kız belli ki iyi değil psikolojik olarak,şikayetçi olmaması korktuğundan olabilir, gene de birşey yapılamıyor değil mi?şikayetçi degilim dedikten sonra..

Bu olay yerel gazetenin aylarca araştırdığı bir olaymış ayrıca kızda tikaniyormus aile bir garip
Allah Allah... bu kadar yerel gazete emniyet peşinde, psikopat bir adamın elindesin, ve o psikopata rağmen önce siteye yazıyorsun sonra şikayet etmiyorsun başına neler geleceğini bile bile..

Bipolar konusu galiba doğru. Sinmişlik çaresizlik falan değil, iki taraflı yaşıyor hayatını.

Çok üzüldüm çok böyle olmamaliydi biz burada seferber olduk sabahtan beri sağa sola yazdim,yazdik.Carpintilarla günü geçirdim.
Kizin israrla şikayetçi olmaması elimizi kolumuzu bağlıyor.İmam nikahlı oldugu amcaoglu da geberir insallah.
Biz elimizden geleni yaptık arkadaslar bu konu kızda kilitleniyor.
Benim anlamadığım aklımın etmediği kız şikayetçi olmadığı halde olayın kamu davasina dönüşüp dava açılmaması.
Benim ufacık karşılıklı yasadigim darp olayım bile kamu davasina dönüşmüştü.
Keşke o pislikte Gülay mubaregin olayinda olduğu gibi c.baskanina hakaret etseydi de şu anda iceride olsaydi.

Daha 10 dk once baska turlu olduguna inanirken simdi evliymis mi diyorsunuz.

Benim icin aslolan konu sahibinin beyanidir.

Neden arastirmislar?

Şiddet gördüğü için kız sağda solda konuşuyormuş zaten olayın üstüne gidilince şikâyetçi olmuyor hepsi bu karakolda tecavüz olayı yansıtılmadı mesela neden evet tecavüz etti demedi? Kazen istismar ve şiddet olarak ihbar etti neticede

Daha 10 dk once baska turlu olduguna inanirken simdi evliymis mi diyorsunuz.

Benim icin aslolan konu sahibinin beyanidir.
burda yerel gazeteciyle görüşen hanımın sözleri bunlar benim değil. imam nikahlılarmış. kızı ve adamı tanıyan komşuları söylüyor bunları.

Şizofren değil canim olaylar aslında doğru bipolar olabilirmiş kız şikâyetçi değilmiş her seferinde
Zor kullandığının kanıtı var mıymış darp raporu tanık vs belki de rahatsızlığının dünyasını bize anlattı burda sağlıklı olup sırf milleti kandırmak için bu tür şeyler yazan fake adresle garip kişiliğe bürünen çok benim nick de dikkatimi çekti mesela o an buraya yazdı hadi o nick aklına gelmez insanın havakötü masa sandalye her şey yazılabilir ama o. Nick tasarlama gibi

Siddet goren birini gazete niye arastirsin ki ? Toplumumuzda pek nadir rastlanan bisey degil

Sitem etmeyin ya. Kız hastaymış işte yapacak birşey yok. Ayrıca yerel bir gazete çalışanının kız hakkında bu kadar bilgi toplamasına da şaşırdım.
İmam nikahı mı kaldı ya. Hay böyle akrabaların Allah belasını versin. Niye kimse bu kızı tedavi ettirmiyor.
Kazen'e de üzüldüm ya, kızın sesi artık nasıl geldiyse üzüntüden tansiyonu fırlamış adamın.

Benim de dikkatimi cekti ama dun uye olmamis

Darp raporu var tecavüz bulgusu yokmuş dr rapora öyle bir detay yazmamış yani o bulguyu aramamış muhtemelen tecavüz etti kelimesi hiç çıkmadı agzindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…