- 27 Mayıs 2018
- 48
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Aysenur_suheda
-
Kızlığım yok demek istedimBirde kiz degilim demissin erkekmisin o zaman??
Eczanelerde satılanlar mı peki kesin sonuc muHamilelik testi al
Ramazandan önceydiHa aferin kizligin ve namusun yerinde yinede.arkadan iliski iyi fikirmis..ramazanda herkes orucluyken de iyi gitti bu konu..byee
Kız değilseniz nasıl vajinanız var anlamadım? Ameliyat mı oldunuz? O zaman isteseniz de hamile kalamazsınız ki!
Kızlık zarım yok demek istedimKız değilseniz nasıl vajinanız var anlamadım? Ameliyat mı oldunuz? O zaman isteseniz de hamile kalamazsınız ki!
Denemis olursun hayir kesin sonuc degilEczanelerde satılanlar mı peki kesin sonuc mu
Yaptığım şeyi savunmuyorum hele de bulunduğumuz bu ayda özellikle utanarak actım mevzuyu sadece cok korkuyorum bekaretimi bozan sözlüm değil.madde bağımlısı bi sapık tarafından tecavüze uğramıştım.normalde hiçbir şekilde bu kadar yakınlaşmadık ilk defa oldu ondada böyle bi durumla karşılaştımMadem bekaret yok neden arkadan ?doğru düzgün yaşayın ozmaan ılıskınızı. Artı sözluysenız hamıle olsanız ne olur ki evlenırsjnız işte bu telaş ne ki şimdi. Ayrıca uzerınden gecmıs baya öyle hemen anında arkadan öne gelecek bılmem ne olacak şey değil..
He iyi o zamam tamam tabi ramazan degilse hersey mubah..ya onu gecte biraz okuyun yahu..madem cinsellik yasayacaksınız biraz ogrenin bu konulari kadin anatomisini filan ne biliyim..bu cahillikle yapinca iste boyle sorular soruyorsunuz sonra.Ramazandan önceydi
Hmm peki adet olursam ki günü yaklaşıyor hamile değilim demek demi kesin olarak adet görürsem telaşlanmamalıyımDenemis olursun hayir kesin sonuc degil
Kesin sonuc icin hastane de test yapmalari lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?