- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Canım bitirdiniz sanırım bu duayı. Şu an ihlas ve fatiha okuyorsunuz sanırım. Gün içerisinde okumaya çalışacağım,yazarım.@Senfonim @Acizane kul @tamdem @eflalim @mero95 @Mihrimah00 @E-brulim @fullofcrazy @Maderzad @Ah Milena @N o r w e g i a n @natis @Tikkabilla @adeninannesi @mimoz_a @mismo @Dark_Paradise @srpcnrdnz @siderolites @Silent_women @Sonyo @Samsonn @PrezentabLkonteS @prensess38 @azerinnn @SekerPancari71 @seaBahAR @GIRGIRINA @Sinem0638 @hasretimsana026 @Ene Araf @coko_mell @kubdef @huzurlugunler @yasakhayal @AlmightyMermaid @LunaDaisies @dreammergirl @Cimbomfr @Selran25 @papatyaesra @YAGMURTOPRAKK @kayacans @efide @ervamerve @elmuhibbi @EkmekVarYenMi @Ayaklarim3kilo @cuteLady @cutegirl1 @cuteheart @derandiren @EdebiyatAsktir @dmira @divinity @deadlinechoccywhoccydoodah @Bukrem @brokenangel26 @birkibirki @benlacivert @Berenimbo @avucdolusudua @Alya-DU
Arkadaslar 4444 tefriciye zinciri baslatiyoruz okumak isteyenler yazar mi acaba? Bir de arkadaslarinizi etiketleseniz cok iyi olur..
Arkadaslar tefriciye okumamiz bitti. Onun yerine 11 fatiha ve 11 ihlas okusak olur mu?
Canım bitirdiniz sanırım bu duayı. Şu an ihlas ve fatiha okuyorsunuz sanırım. Gün içerisinde okumaya çalışacağım,yazarım.
Durumunda bir değişiklik var mı Burak'ın?
Günaydın arkadaşlar...
Ben cumadan pazartesi gününe kadar giremiyorum internete iş yerinde girebiliyorum...
Bu yüzden hiçbir dua zincirine katılamadım ama sürekli aklımda kendimce dualar ettim...
İki günde ne kadar çok dua okunmuş Allah razı olsun herkesten tek tek okudum geri sayfaları...
Ben de 11 ihlas ve 11 fatiha okudum hemen şimdi
@Bilgece
Ben de okudum canım. 11 fatiha 11 ihlas. Rabbim şifa versin kuzuya. Hep aklımda. Foruma girince ilk işim buraya bakmak oluyor gelişme var mı diye. Iyi haberlerini alırız inşallah
OKUDUM TATLIM@kalemero @kubdef @cansu_tr @guzbahar @milad_tb @sevdakusum @saydin78betul8516 @nisamelek @feraheymen kizlar musaitseniz burak yavrumuza şifa olmasi için nas ve felak okurmusunuz 1 tane bile okusaniz allah razı olsun sizlerden
BENDE 20 TANE ALIYORUM
@Bilgece canım özür dilerim dün hiç giremedim misafirim vardı ve eltim bayıldı kasıldı falan elim ayağım birbirine dolandı maşallah görenle 11 ihlas 11 fatiha okumaya başlamış
çocuğun durumu nasıl şimdi bilen var mı?dualarımız minik yavru için. Allah anasına babasına bağışlasın
bir değişiklik yok allahın izniyle iyi olacak inşallahçocuğun durumu nasıl şimdi bilen var mı?dualarımız minik yavru için. Allah anasına babasına bağışlasın
Yok estagfurullah ne ozuru. Cok gecmis olsun hayirdir insallah?
4-5 senedir arada bir bayılıyormuş ne doktorlara gitmişler bişey yok demiş doktorlar ben ilk defa şahit olmuyorum aslında bayılmasına ama uzun zaman sonra oldu ve ayılması zaman aldı çok panik oldum başında dua okudum hep
Yazik ya Allahim sifa versin. Bol bol nas felak okusun kendine. Imsallah sifa bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?