- 28 Ocak 2010
- 1.208
- 2.404
- 333
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Arkadaslar artik felak ve nas surelerine ara verelim. 11 ihlas 11 fatiha okuyalim insallah..
Cnm ben sure ve ayet icin uygun degilim 50 adet tefriciye okudum Allah tez zamanda sifa versinberilceee canım tefriciye zincirini salı günü başlatmışsın allah razı olsun sayfaya çok yorum geldiği için görülmemiş şimdi senin başlattığın zinciri ben devam ettiriyorum inşallah.. sen yazdıktan sonra okunan sayılarıda ekledim bilgin olsun canım allah razı olsun vesile olduğun için..
61 tefriciye okudum şifa olur inşallah
50 tefriciye daha .
20 tane salavatı tefrice 2 fetih Suresi okudum allahim acil şifalar versin inşallahhhhh
Arkadaslar tefriciye okumamiz bitti. Onun yerine 11 fatiha ve 11 ihlas okusak olur mu?50 tefriciye Rabbim kabul etsin tez şifalar versin
Arkadaslar tefriciye okumamiz bitti. Onun yerine 11 fatiha ve 11 ihlas okusak olur mu?
70 adet tefriciye 11 fatiha 11 ihlas okudum allah kabul etsin allah şifa versinArkadaslar tefriciye okumamiz bitti. Onun yerine 11 fatiha ve 11 ihlas okusak olur mu?
Canım ben 11 fatiha ve 11 ihlas okuyacam şimdi okudum sayabilirsinArkadaslar tefriciye okumamiz bitti. Onun yerine 11 fatiha ve 11 ihlas okusak olur mu?
Tamam , fetih sureside okunacaktıeilenn yazmıştı sanırım
11 Fatiha ve 11 ihlas okudum Rabbim kabul etsin
70 adet tefriciye 11 fatiha 11 ihlas okudum allah kabul etsin allah şifa versin
11 ihlas 11 fatiha okudum...şifasını tez zamanda ver Allahım...
Canım ben 11 fatiha ve 11 ihlas okuyacam şimdi okudum sayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?