- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Sagol canım,kutu kutu ilaçla eve döndüm uyudu yine,bende dua okumaya başlayacağım inşallah bir aksilik olmazsa şimdi Burak için.Canim cok cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. Insallah tez vakitte iyilesir. Çocuğun eli bile kanasa annenin yuregi yanar iyi anliyorum seni..
50 adet alayim ben. Sifa olsun insallah tez vakitte.daha çok kişiye ulaşabilmek için yorum yapan sizleri etiketledim
şimdi daha çok dua etmemiz lazım yapabileceğimiz başkada birşey yok maalesef Burak evladımıza şifa olması niyetiyle 10.000 fatiha okumaya başlıyorum bu yazımı görenlerinde yardım etmesini rica ediyorum kendi çevremede dağıtacağım kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz 1 tane bile okusanız lütfen yazın
şimdiden 170 tane okundu bile
1- Bismillahirrahmânirrahîm.
2- Elhamdü lillâhi rabbil'alemin
3- Errahmânir'rahim
4- Mâliki yevmiddin
5- İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în
6- İhdinessırâtel müstakîm
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
Anlamı
1- Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
2- Hamd o âlemlerin Rabbi,
3- O Rahmân ve Rahim,
4- O, din gününün maliki Allah'ın.
5- Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti.
6- Hidayet eyle bizi doğru yola,
7- O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.
100 tane de ben okurum cnm inss bugünallah razı olsun.. okuduktan sonra yada okuyabileceğiniz kadar sayıyı bildirirmisiniz sayıyı takip etmek için not alıyorum..
canım tabiki okurum şuan adetliyimdaha çok kişiye ulaşabilmek için yorum yapan sizleri etiketledim
şimdi daha çok dua etmemiz lazım yapabileceğimiz başkada birşey yok maalesef Burak evladımıza şifa olması niyetiyle 10.000 fatiha okumaya başlıyorum bu yazımı görenlerinde yardım etmesini rica ediyorum kendi çevremede dağıtacağım kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz 1 tane bile okusanız lütfen yazın
şimdiden 170 tane okundu bile
1- Bismillahirrahmânirrahîm.
2- Elhamdü lillâhi rabbil'alemin
3- Errahmânir'rahim
4- Mâliki yevmiddin
5- İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în
6- İhdinessırâtel müstakîm
7- Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn
Anlamı
1- Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
2- Hamd o âlemlerin Rabbi,
3- O Rahmân ve Rahim,
4- O, din gününün maliki Allah'ın.
5- Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti.
6- Hidayet eyle bizi doğru yola,
7- O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.
Canım yazıyorum hemen facede. Peki dön durumu ne
Okuyabilirsiniz yine.canım tabiki okurum şuan adetliyim
Sayfanın linkini başka topikte verebilir miyiz ki.Misal aöf topiginde.Canim durum ayni maalesef bir gelisme yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?