- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Canım şu an imkanım yok,kızım okuldayken ateşlenmiş,apar topar gittim,hastanede tahlil sonucu bekliyorum,o uyurken bakayım dedim,etiketi gördüm,kafam kızımda yoğunlaşamıyorum,ama gece uyumadan önce okuyabilirsem okurum inşallah . Buradan bildiririm size,Allah razı olsun.
Rabbim yardımcısi olsun
Amin,önce minik Burak'a sonra tüm hastalarımiza inşallah.
Bende okurum. Ama belli bi sayi veremem, eger ki okumazsam üstümde kalmasin diye. Okuduktan sonra yazarim ins.
allah razı olsun.. okuduktan sonra yada okuyabileceğiniz kadar sayıyı bildirirmisiniz sayıyı takip etmek için
Mehaba eilenn;
40 tane okudum. Inş devam edicem yazarim.
Hassas arkadasim benim
Allah herkesten razi olsun..
Şimdi 20 tane okudum canım.@kalemero @guzbahar @betul8516 @milad_tb @whiterose00 @whitepearll arkadaşlar buradamısınız bilmiyorum rica etsem 1. sayfayı ve 41.sayfayı okurmusunuz
Sağol canım benim, istifra,yüksek ateş maalesef, serum takıldı,kan tahlili sonucu bekliyordum çıktı şimdi doktoru bekliyorum,grip salgını varmış yine,kızımda ağır atlatıyor genelde ama ilk kez bu kadar kötü olduk,bakalım sonuçlarla belli olacak. Burak meleğin hastalığının yanında hiçbirşey tabi ama kafamı toparlayamıyorum o yarı baygın gibi uyurken. Rabbim şifa versin tüm hastalara inşallah.Canim cok gecmis olsun. Hayirdir insallah? Nesi var??
Sağol canım benim, istifra,yüksek ateş maalesef, serum takıldı,kan tahlili sonucu bekliyordum çıktı şimdi doktoru bekliyorum,grip salgını varmış yine,kızımda ağır atlatıyor genelde ama ilk kez bu kadar kötü olduk,bakalım sonuçlarla belli olacak. Burak meleğin hastalığının yanında hiçbirşey tabi ama kafamı toparlayamıyorum o yarı baygın gibi uyurken. Rabbim şifa versin tüm hastalara inşallah.
allah razı olsun.. okuduktan sonra yada okuyabileceğiniz kadar sayıyı bildirirmisiniz sayıyı takip etmek için not alıyorum..
Sayıya ulaştın mı
Canım şuan müsait değilimallah razı olsun.. okuduktan sonra yada okuyabileceğiniz kadar sayıyı bildirirmisiniz sayıyı takip etmek için not alıyorum..
Tabiki canim ne yapıyoruz belli sayi var mi?kubdef canım sayfada varmisin tam göremedim hasta bi evladimiz için fatiha zinciri başlattık katılmak istermisin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?