Maalesef yanıma bile bırakmaz bugün babama bir sürü laf saydım engelledim iğreniyorum arrik ondanBirsüre yanınıza alamaz mısınız?
Dişli bir eşiniz varsa kurtarırsınız.
Gidicem benim tek korkum arkamda bıraktığım annem o cahiller anneme zarar verir diye korkuyorumiyide burasi imdat polis hatti degilki bosa vakit harciyosunuz suan tek careniz polise gitmek burdan kimse bisey yapamazki
şu an derdiniz annenizle iletişiminiz mi yoksa kardeşinizi kurtarmak mıAnnemle o zaman görüşmeme izin vermezki durumları nasıl bilemem o zmaan napcam ben yaaa
annenin bir hayati mi var?Ben çok istiyorum bunu yapmayı babam muhtar şikayet etseniz bile bişey olmaz dedi polis tanıdığım çok dedi artı bide anneme yüklenir onun hayatinj maf ederler çok çaresizim
O zaman annenızde çıksın polis gelince yani uzaklaştırma alsın nie dünyanın sonuymuş gibi korkuyorsunuz herseyden . Çağırın polisiGidicem benim tek korkum arkamda bıraktığım annem o cahiller anneme zarar verir diye korkuyorum
O zaman niye konu açtınız ? Okuyanları üzmenin kız kardeşinize ne faydası var ?Korkuyorum anlıyor musunuz kardeşim ve annemi de düşünmem lazım şikayet etsem annemin üstüne gelicek şiddet belki anliyor musunuz böyle bı aile ben naptığımı biliyor muyum sanki kafam alak bulak
İyi de bu konuda sadece bir yerlere şikayet ederek sonuca vurabilirsiniz. Başka türlü nasıl çözülecek bu meseleKorkuyorum anlıyor musunuz kardeşim ve annemi de düşünmem lazım şikayet etsem annemin üstüne gelicek şiddet belki anliyor musunuz böyle bı aile ben naptığımı biliyor muyum sanki kafam alak bulak
Kardeşinizi alın kendi evinizde saklayın.çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Neyse söz döndü babam da sonunda ikna oldu gerçek yüzünü gördü
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Ben napcam bilmiyorum çok çaresizim
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Yalova kaymakamı değil miydi oKim sallar yalova valisini diyesim geldi
Muhtar olunca polis bisey yapamıyo mu ne mana?
Okadsr gözünüzde büyütmeyin hemen polise gidin.
Bir b.k yapamaz havlayan köpek ısırmazBende cok istiyorum ama annemle tehdit ediyor ya ona kardeşlerime bişey yaparsa ben naparım çok çaresizim
muhtar fln olmaz direkt polise başvurman gerekiyo, darp raporu işi falan da hallolursa üstesinden gelinir. yanına al demiş bazıları, kardeşin tabii ki kurtarmak istersin ama hamilesin kendini bebeğini riske atma napıcakları belli olmaz bu işin yolu polisçok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Aradan 6 ay falan geçti bu oğlana kız istemeye gidiyorlar ama kimse vermiyor babam dahi ona kaç kişiyi istemeye gitti yine vermediler
Ve bugün annemle konuştum konuşamadı benimle erkek kardeşimi aradım ben evliyim aradım özür dilerim abla bişey yapamadım gelip yüzük taktilar ona bağıra bağıra vura vura annem korkmuş susmuş
Bana da soylemediler hamileyim diye ve az önce babamı aradım napıyorsunuz dedim neyi merak ettin dedi niye aradın dedi kız kardeşimi gerçekten ona verdin mi ondan 10 yaş büyük birine he dedi telefonu yüzüme kapatti
Üstelik oğlan babamın kardeşi yani halamın oğlu halam annem karşı çıkıyor diye annemin saçına girdi babamın gözünün önünde çıt etmedi açık açık soyluyor büyü yaptım bak tesirli oldu sonunda kızı aldım ilk günden sonra geri size göndericem diyor yardım edin napmalıyım çok çaresizim gebeyim de ağlamaktan maf oldum
Ben çok istiyorum bunu yapmayı babam muhtar şikayet etseniz bile bişey olmaz dedi polis tanıdığım çok dedi artı bide anneme yüklenir onun hayatinj maf ederler çok çaresizim
ne mi yapmalısınızçok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Yaşı daha küçük polise gidip şikayetçi olun lütfen. Kardeşinizi de mümkünse bir süre yanınıza alın.çok zor durumdayım fikrinize yön vermenize o kadar çok ihtiyacım var ki Konu kız kardeşim 17 yaşında daha önce halamın oğlu ile sozluydu yani onlara göre sözlü neyse oğlanın gerçek yüzü ortaya çıktı işte kız ayağı içkisi yalanı derken kaç kisi araya girdi defalarca babamı kandırdılar annemin elinden bişey gelmiyor kimse sözünü dinlemiyor kız kardeşim de öyle çok direndi çok da dayak yediler onlardan ama boş
Müge ye çıksalar bir daha insan içine çıkamazlar.Polise başvurun şikayetçi olun.
Sonra da Müge Anlı’ya çıkın
Bir güzel hakkından gelsin cahil ordusunun.
Ya eski zaman türk filmimi ceviriyor babanız. Hicbisey yapamaz hangi devirde yaşıyoruz. Yaşı reşit değil rızası yok dua etsinde kardeşin şikayetçi olmasın içeri bile atarlar. Annenizin haberi olmasın sikayet edeceginizden en azından haberim yoktu diyebilsinBende cok istiyorum ama annemle tehdit ediyor ya ona kardeşlerime bişey yaparsa ben naparım çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?