Bu dediğinizi göz önünde bulunduracağım. Haklısınız, normal olarak bu şeyleri yaşasam kendim üstesinden gelirim diyebilirdim ama raporla verilecek kadar yüksek doz ilaçlardan sonra yaşadım. Galiba en azından Prozac'a başlamam gerekiyor. Yoksa kötüye gidiyorum bunu ben de hissediyorum ama kabullenmek istemediğim bir şeydi.Hayır alınmadım ben sadece tepkinize şaşırdım. O yüzden diyorum ki daha sonra daha ciddi sorunlar yaşarsınız. Kendi kardeşimden biliyorum çok ağır psikolojik ilaçlar kullandı ve birden bıraktı. Sonraki durumundan bahsetmiyim korkunçtu.
Tekrar gidin bir dra ve size bir tedavi versin yaşadıklarınız ağır gelmiş besbelli. Ama şöyle bir durum da var herkesin başına gelen birşey bu. Düşük yapmak sizin bir sorununuz olduğu anlamına gelmez bebek sağlıksız olduğundan dolayı düştü.
Sağlıksız benek de tutunamaz..
üzmeyin kendinizi ve lütfen kontrollerinizi aksatmayın daha kötü olmadan..
kilo probleminizi de belirtin kilo aldırmayacak ilaçlar da var. Hepimizin sorunları var benim de psikolojik desteğe ihtiyacım olduğu zamanlar oldu. Ve halinizi biraz da olsa anlıyorum.
Prozac dememin sebebi, yan etkisi en az olanı olduğundan verdikleri bir ilaçtı ama takdir edersiniz ki yüksek doz bile işe yaramayan birine yaramamıştı. Belki bu defa yarar ufaktan başlarsam. sonuçta o zamanlar ilaçları ardarda denediler, işe yaramadıkça yükselttiler.
Evet tek benim başıma gelmedi ama başına gelenler ile konuştuğumda "Allah Allaah niye kanıyor ki ya bi şey var kesin" diyorlar. Daha da korkuyorum.
Belki de stresten geçmiyordur öyle bi şey hiç bi yerde okumadım ama...inşallah sadece stres kaynaklı önemsiz kanamalardır.
çok teşekkür ederim kardeşinizi söylediğiniz için, çünkü insan belli örnekleri duyunca daha çok ciddiye alıyor
zaten kanamada da ikna olamamamın en büyk sebebi böyle bir örnekle konuşmadım ve okumadım. birileri daha yaşamış olsa ve geçse rahatlayacağım.
Evet bebek düşürmek her kadının başına gelebiliyor. inşallah bir daha yaşamam.