• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin....

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Selam arkadaşlar... bu söz hep düşündürmüştür beni ve hepte hak vermişimdir gerçektende Allah çirkin şansı versin... etrafımdakilere baktığım zaman güzel arkadaşlarım hep mutsuz,yalnız yada acı çeken insanlar oysa birde çirkinlere bakıyorum büyük aşklar yaşıyolar seviyolar seviliyolar fazla bir dertleride yok ... neden acaba? neden çirkinler daha mutlu? belki bu düşüncem size saçma gelebilir ama bence öyle...

not:çirkin derken yani öyle fazla güzel olmayan dikkat çekmeyen kişilerden bahsediyorum...

Güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlar olduğu için ben bu söze katılamayacağım..

Belkide cok asiri güzel insanlar güzelliklerinin farkinda olduklari icin ben daha iyilerine layikim diyerek, ben merkezli düsünerek mutlu olmayi kendi elleri ile engelliyorlardir!
Ellerindeki ile yetinmeyi bilmiyorlardir, bilemem...:kahve:

Sadece asik veyselin dedigi gibi

Güzelligin on para etmez, bendeki bu ask olmasaydi sözüne tamamen katiliyorum....:delphin:

Allah cirkin sansi versin degil, allah kalb gözü ile bakanlarla karsilastirsin...a.s

Belkide cok asiri güzel insanlar güzelliklerinin farkinda olduklari icin ben daha iyilerine layikim diyerek, ben merkezli düsünerek mutlu olmayi kendi elleri ile engelliyorlardir!

Güzelligin on para etmez, bendeki bu ask olmasaydi sözüne tamamen katiliyorum....:delphin:

Allah cirkin sansi versin degil, allah kalb gözü ile bakanlarla karsilastirsin...a.s

olabilir,belkide güzel oldukları için daha iyisi çıkar diye bekliyolar bilemiyorum CADIARZU

vallahi iki üç gün önce bu söz aklıma geldi,bir arkadaşıma bakıp bu sözü teyit ettim,kendisini çok severim,ama öyle güzel filan bir bayan değil,hatta hafiften çirkin gibi...kaydirigubbakcemile3
ama çok güzel olup şanslı olan tanıdıklarımda var,bence şans,kader,talih ne güzellikte,nede başka bişeyde...genellememek lazım...6,5 milyar insanında yazgısı farklı...

Hayatım boyunca desteklediğim bir tez.kaydirigubbakcemile3Allah çirkin şansı versin ne diyeyim ?
Ben nedenini hala çözemedim.Bilimsel bir açıklaması vardır elbette.:sm_cool:

yok ya gülsüm,ne güzel kadınlar ne çirkin adamlarla evleniyorlar deli gibi aşık olup. sonrada aldatılıyorlar. yani gerçekten güzeller şanssız oluyor....

birde şu var, bir kız vardı ankarada yaşıyrdu bayağ çirkindi ne bileyim dikkat çeken bir özelliği yoktu hatta erkekler ona öyle dermiş o kadar giyiniyorsun makyaj yapıyorsun dikkat çekmiyorsun itici bir tipin var diyorlarmış.sonra bu bi oğlan buldu aman allahım gözünde öyle abartıyordu ki çocuğu hayatında ilk defa oğlan bulduğunu söylerdi.ama şimdi ne durumdalar bilmiyorum ama oğlan bunu bayağ kullanıyordu kız bilmiyordu.sonra kız oğlanın kredi kartından kendi için para çektirtiyormuş.kızlar söylüyordu kısaca karşılıklı birbirlerini çok güzel kullanıyorlardı işini bilen çirkinler var gerçekten doğru bir davranış değil ama....

Son düzenleme:

katılıyorum...
ama zamanla anlıyorlar onlarda, hayatın her insana adil davrandığını...
aşırı denebilecek bir güzelliğimde yoktu ya da vardı ama bende bu sınıftaydım bir zamanlar...
kendini mutsuz etmek başka bir şey değil...

birde şu var, bir kız vardı ankarada yaşıyrdu bayağ çirkindi ne bileyim dikkat çeken bir özelliği yoktu hatta erkekler ona öyle dermiş o kadar giyiniyorsun makyaj yapıyorsun dikkat çekmiyorsun itici bir tipin var diyorlarmış.sonra bu bi oğlan buldu aman allahım gözünde öyle abartıyordu ki çocuğu hayatında ilk defa oğlan bulduğunu söylerdi.ama şimdi ne durumdalar bilmiyorum ama oğlan bunu bayağ kullanıyordu kız bilmiyordu.sonra kız oğlanın kredi kartından kendi için para çektirtiyormuş.kızlar söylüyordu kısaca karşılıklı birbirlerini çok güzel kullanıyorlardı işini bilen çirkinler var gerçekten doğru bir davranış değil ama....

"işini bilen çirkinler var" kaydirigubbakcemile3 koptum ya ama doğru söylüyosun kaydirigubbakcemile3

Back