• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin 😒

KK da hiçbir topicte kendime yer bulamıyorum. Bir kaç arkadaş edineyim hergün girip goy goy yapayım diyorum hiçbir yerde barınamıyorum. Herkes kendince bir ortam kurmuş. Bende yeni Topic açtım uğrayan olmadı. :işsiz::KK61: Napacam ben sizce burda bana yer yok mu ?

:KK23:
2015 yılından beri sadece 591 mesaj yazmışsınız onca yıl bu kadar az katılım sağlayarak nasıl ortam ve samimiyet oluşturabilirsiniz ki adınızı ilk defa görüyorum şahsen :)

kıvırcık düşünce nickinde güzelmiş ama öyle uzaktan uzaktan arkadaşlık olmaz bakın benim buradan çok samimi arkadaşlarım var yüz yüze de görüşüyoruz ama burası en sevdiğim cafe gibi sürekli uğruyorum :)

Zayiflama topiginde kizistik biz, yaz geliyor malum :KK53:

kitap okuma topigi de cok canli gordugum kadari ile.

Biraz daha takilin buralarda, bulursunuz kendinize gore bir yer.

Hahahha bu goy goy ihtiyaci bende de cok hasil oluyor ya. Bir ara Twitter da boyle bi tayfam vardi, su an eskisi kadar faal degil. Eskiden beri severim sanal arkadas gruplarını. Reele donusenler de cok oldu. Ben de bi suredir bulamadim oyle bi ortam

Allah başka dert vermesin. 🙄
Amin amin 😅
2015 yılından beri sadece 591 mesaj yazmışsınız onca yıl bu kadar az katılım sağlayarak nasıl ortam ve samimiyet oluşturabilirsiniz ki adınızı ilk defa görüyorum şahsen :)

kıvırcık düşünce nickinde güzelmiş ama öyle uzaktan uzaktan arkadaşlık olmaz bakın benim buradan çok samimi arkadaşlarım var yüz yüze de görüşüyoruz ama burası en sevdiğim cafe gibi sürekli uğruyorum :)
Aslında bir ara hiç girmedim zaman zaman uğradım okuyup çıktım çoğu zaman her yazılanı okuyorum ama cevap vermiyordum 😏 şimdi ise kafamı dağıtmaya beni motive edecek şeylere ihtiyacım var bide reel de kime güveneceğin belli değil yeri geliyor herkes düşman olabiliyor. Bura iyi olur diye düşündüm 😝

Amin amin 😅

Aslında bir ara hiç girmedim zaman zaman uğradım okuyup çıktım çoğu zaman her yazılanı okuyorum ama cevap vermiyordum 😏 şimdi ise kafamı dağıtmaya beni motive edecek şeylere ihtiyacım var bide reel de kime güveneceğin belli değil yeri geliyor herkes düşman olabiliyor. Bura iyi olur diye düşündüm 😝
buraya da dikkat edin yine siz burada da fena insanlar var :)

geyik sohbet bölümünde açılmış konular var oralara yazın konulara katılım yapın derim
insanların düşünceleri yorumları karakterini yansıtır kendi karakterinize uygun arkadaşlarla sohbet oluşturursunuz bu şekilde...

Be nim gi bi kim denk ge lir se may do noz ol 💁🏻‍♀️
Onuda çok yapamıyorum bazı dertler çok saçma 😏
Zayiflama topiginde kizistik biz, yaz geliyor malum :KK53:

kitap okuma topigi de cok canli gordugum kadari ile.

Biraz daha takilin buralarda, bulursunuz kendinize gore bir yer.
Zayıflama topiği bana uymuyor, kitap okuma olabilir ama istikrarlı değilim bi işe devam etmede canım ne kadar isterse o kadar odaklanabiliyorum 😂

Hahahha bu goy goy ihtiyaci bende de cok hasil oluyor ya. Bir ara Twitter da boyle bi tayfam vardi, su an eskisi kadar faal degil. Eskiden beri severim sanal arkadas gruplarını. Reele donusenler de cok oldu. Ben de bi suredir bulamadim oyle bi ortam
Eskiden benimde Facebook gruplarım vardı 😌

Zayıflama topiği bana uymuyor, kitap okuma olabilir ama istikrarlı değilim bi işe devam etmede canım ne kadar isterse o kadar odaklanabiliyorum 😂

Eee ne emmeye ne gömmeyee :işsiz:

buraya da dikkat edin yine siz burada da fena insanlar var :)

geyik sohbet bölümünde açılmış konular var oralara yazın konulara katılım yapın derim
insanların düşünceleri yorumları karakterini yansıtır kendi karakterinize uygun arkadaşlarla sohbet oluşturursunuz bu şekilde...
Jkjjkj kimliğimi belli etme derdinde değilim :KK48: işte bazı topicleri seviyorum ama sonradan içlerine karışamıyorum:KK64:

Ee sen de ne öyle ne böyle. Neden tek kaldığın belli oluyor. Çocuk eğlendirir gibi sizi mi eğlendirelim. Kaldı ki kaç yıllık üyesiniz hangi topiğe ne konu açılacağını iyi bilmeniz lazım. dikkat çekme çabanızdan hoşlanmadım

Not: N nscckts bahsettiğin ben değilim dimi şu yorumdan sonra :(

Back
X