Allah başka dert vermesin. Ama benimki de böyle bisey yardım edin

bi günde 73 sayfa
ne döndü merak ettim ama çok uzun yav
konu sahibi üstüne üç bin daha koydur ayfon aldır kız

Sabah uyandim havalandirmak icin su konuyu fakir kokmustu baktim uyaninca bizim gelinde fakir fakir millete ikile yaziyor kibledim :)
Demek suçlu sensin. Surda iki kuruşluk keyfimiz var içine ettin ya ikilemi birak birde ac köpek defol falan morsever bile kendini bozmuyor yüzlerce yorum yapıldığı halde ahahhaaha

Columbia montlar cok kaliteli ve dayanikli madem 2 bin harca diyor zara yi falan bosver al guzel bi mont. Timberland'dan da bi bot al. Kalanla da zara dan kazak vs alabilirsin.
Kullanisli seyler al bari seni bi kac kis idare etsin. Taki falan cok gereksiz geliyor bana.

Sorma bana da koydu...
Yıl dönümü, doğum günü, anneler günü,bayram, sevililer günü ve yıl başını,pas geçen bir kocam var...

Ya aklima geldikçe güldüm bu konuya bugün.
Bi de türk parasi ile ikibin lira yazmıştı galiba.
Türk parasına cevirmeden miktar azdır. İyice havayı basmak için ikibin yazmış ya. :):):):):):):)

Ya bunun icin konu mu aciyorsunuz gercekten komik :)
gecenlerde dogumgunumdu. esim ben secemedim alamadim gel beraber alalim dedi. Aklima siradan hediyeler disinda birsey gelmedigi icin bosver bana birsey almayalim hic gerek yok gidelim luks bir yerde guzel bir yemek yiyelim dedim. Oyle de yaptik. Sonra da evimize yiyecek falan ihtiyac giderdik. O kadar parayi sacma sapan seylere verecegime evime ve mideme harcadim :)
Siz de boyle birseyler yaparsiniz birdahakine. Marifet 1000 2000 tl lik hediyeler almak degil ki, hayat arkadasinla ozel gunlerde huzur buldugun anlar yaratmak.bence bu herseyden onemli.

Saka mı bu ay.) gıt hayır yap barı de hem sen "dertlenıp" durma hem de bı ıse yarasın "ıkıı bınn lıra. "

aminnnn başka dert vermesin...git bir kuyumcuya istediğini al ..hemede para ziyan olmaz :)

Ben o teklifi değerlendirirdim. 2 bin tl ile ne istiyorsam alırdım sonra bir teşekkür bir öpücük oldu bitti gitti.

Dert edilecek bir şey değil, keyfini çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…