- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
-
- Konu Sahibi Yeni-Gelin92
olmaz sekerim olmazBugun izinli yemekleri ben yapcam
ahhaa kesinlikle ofiscim
bunlari da almayalim oraya baksana dominos falan diyolar iyyy
oburu de evde misir sakliyor ne avam
olmaz sekerim olmaz
usak izinliyken gunluk catering firmasindan yemek soylemen lazim
mutfaga girip yemek yapmak da cok avam
tamm sekerim taktim koluma hermesimi geliyorumAy fakir koktu ortam kalk gidelim ciraganda bir kahve icip zenginlesek
Maaşını zor denkledım bu ay işten cıkartcam olmuyo böyle
Ruhum fakir benim
aaaa olmaz boyle amaMaaşını zor denkledım bu ay işten cıkartcam olmuyo böyle
Ruhum fakir benim
Laylon torbaya koydun ondan cekemiyon benim gulecli gulecli gavanozumu dimiiiiiiAaa bak kac para o kii bende aldım ama atmıcam dalga geçersiniz benlen :))
Alayim kavanoz kopeen olsun@Bahtsız Bedevi bak kız buda bitmek Üzere yenisinı al banadarkmore o kavanozdan baa alsana
@Bahtsız Bedevi bak kız buda bitmek Üzere yenisinı al banadarkmore o kavanozdan baa alsana
Nasil okunuyor o site kisacaMilosla ikimiz yeni bir site kurmaliyiz, zengin kadinlar kulubu (zkk) orada bim, a101 falan sansurlu gececek **** seklinde yazacagiz
Aha opucuklu kavanozda hemde.Yeni alinmis bizimki bitiyo fakirlik
valla ben bayilirim dominosa ruhum fakir benim ama kocam yemez o mavi kan , hayatta adimini atmaz oyle varos yerlere
Pardon ya oyuncagida cocuklara verirlerDominos ne ya mc donalds cocuk menusu dururkene
Kiz bu milanaya gecen helva yaptim dedim ne yapcam disardan alirim dedi ezikledi beniahhaa kesinlikle ofiscim
bunlari da almayalim oraya baksana dominos falan diyolar iyyy
oburu de evde misir sakliyor ne avam
Otobuste geciyo onunden bende gelirimAy fakir koktu ortam kalk gidelim ciraganda bir kahve icip zenginlesek
Laylon torbaya koydun ondan cekemiyon benim gulecli gulecli gavanozumu dimiiiiii
Nasil okunuyor o site kisaca
Aha opucuklu kavanozda hemde.Yeni alinmis bizimki bitiyo fakirlik
Pardon ya oyuncagida cocuklara verirler
Kiz bu milanaya gecen helva yaptim dedim ne yapcam disardan alirim dedi ezikledi beni
Ne bitmek üzere
Ne alam sana
Di bakam hemen aliciğimm
HahahahahaMade in Bim saban :))
Zkkci ofisHahahhahahahah ya kisaca okumayin uzun okuyun siteden atilacam
Bim posetini kabul etmiyo siteYukleyemedım ya laa
Yukleyemedım ya laa