Allah aşkınıza testlere bakarmısınız çok heyecanlıyım, pozitif mi?

İnşallah canım inşallah
Ben inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın 💕

Ben inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın 💕
Pozitif enerji veriyorsunuz teşekkür ederim 🌸

Şuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaa 😔

Arkadaşlar awox marka akşam yaptım reglime bugün hariç 4 gün var sizce çizgi var mı ben körüm

Eklentiler

• 1000012444.webp
    1000012444.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 200
Şuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaa 😔
Hamileliğimde çok şiddetli mide bulantısı yaşadım ve ilaç kullanmayacağım diye tutturup haftalarca salak gibi eziyet etmişim kendime. Hiç bir şey yiyemeyip yediğim iki lokmayı da karnım kasıla kasıla çıkartınca bebeğe zarar gelmesin diye doktorundan ilaç istedim. Prilam başladı sabah 2 akşam 2 ve doğurana kadar kullandım. Bn ve çevremde kullananlar bir zararını görmedik. Hamilelikte güvenli kategorisinde yer alıyor yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden sen de doktoruna danış ve bu eziyeti çekme. Beslenme çok önemli. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇

Back
X