- 27 Nisan 2025
- 3
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi sultan070707
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hamile misiniz , inşallah iyi haberler alırsınızGebelik var gibi görünüyor bence aynı sonucu sabah bende Aldım Rabbim kalbine göre versin![]()
Kan verip kesin sonuç öğrenirseniz bizimle de paylaşırmisiniz içim içimi yiyor şuanBenimde böle çıktı markası Novacheck ama markaya guvenmıorum eşim almiıs gelmiş
Hiç belirti yok muydu hayırlı olsunAmin canım tüm bekleyenler inşallahdoktora yarın gideceğim ben olacağını hiç düşünmemiştim ama pozitifi görünce randevu aldım hemen bence sen de bir git kan ver
Mide bulantısı,kasık ve bel ağrısı vardı canım aslında ama polip var bende,polipleri aldırmadığım için olacağını düşünmemiştimHiç belirti yok muydu hayırlı olsun![]()
Yaa.. Peki bu belirtiler ne zaman başlamıştıMide bulantısı,kasık ve bel ağrısı vardı canım aslında ama polip var bende,polipleri aldırmadığım için olacağını düşünmemiştimdiğer gebeliklerimle aynı belirtiler değildi adet belirtileriyle daha benzerdi
Normalde bugün regl olmam lazımdı, 4-5 gün önce başladı ek olarak uykuya da çok düştümYaa.. Peki bu belirtiler ne zaman başlamıştı
Evet bu ay da olmadı benim o zaman fkkfkfNormalde bugün regl olmam lazımdı, 4-5 gün önce başladı ek olarak uykuya da çok düştüm
Kuzum ama herkesin belirtileri aynı değil ki hiçbir belirti göstermeden hamile olan da var sen kendini umutsuzluğa sürüklemeEvet bu ay da olmadı benim o zaman fkkfkfhayırlısı