- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi losinggame
Konu sahibi, aldatmadığım tek erkek sensin, senden önce olanlara şunları şunları dedim dese ne olurdu acaba? Şuan evlenme gibi durumları olmaz, çoktan yolları ayrılmış olurlardı.
Ama erkek deyince marifet gibi oluyor. Konu sahibi de kendini ayrıcalıklı sanıyordu muhtemelen.
Midemi bulandırıyor bu iki yüzlü tavır, kadınlar bunu kabul etmesi de ayrı sinir bozucu
İste o yuzden adama haklı demene sasırdım mantıklı kadınsın bibi kendine gel sen bu adama hak falan vermezsin yorumları oku son 20 sayfayı eminim konu sahibine bu tuhafı cok mu aradın dersinYok boşanmam ya rahatsız olur muyum çokda emin değilim ama ben normal sinirlar icinde olan bir kadın degilim çunkü her ayrintısını zaten biliyorum zorla anlattırmıstım
Kadınların bunu kabul etmesine ne diyelim peki Mune?Çünkü o erkek, erkek çapkınlık yapabilir, beraber olduğu kadınlara evlenmeyi düşünmüyorum ama sizinle geri kalan her şeyi yaparım diyebilir, eğlenecek kız va buaar evlenecek kız var, foto video da çekebilir çünkü erkek, çektiği görüntüler sonradan eşi tarafından bulunsa geçmiş gitmiş bir şey için paranoya yapılmaz çünkü o erkek.
Ammaaaaa kadın yaparsa namus, çocuk bile yapılmaz böyle bir kadından, he ama evlenmeden önce geçmişi bilmekte beraber olmakta sorun yok, sorun nikah yapılınca oluyor, çünkü nikahtan önce her yol Bağdat, nikah sonrası çıkmaz sokak.
Dün söyledi zaten zamanında çok insanın ahını aldım şimdi benden böyle çıkıyor diyealdatmadığı tek kadın ?
kusura bakmayın ama bu adam sahte muhafazakar bence. kendisi gençlikte istediği gibi takılıp, eşinin hem de bildiği eski sevgilisi ile ilişkisini bu derece dert etmek çok çirkin.
şu yazdığınızdan sonra ben olsam düzelme ihtimalini tamamen unuturum. bana karşı övündüüğ şeyin "aldatmadığı tek kadın olmam" olması bana inanılmaz itici gelirdi.
muhakkak duygularınız olduğu için siz naif düşünüyorsunuz ama yok, bence bu adamdan bir cacık olmaz, çok üzgünüm..
düğün konusunu da açıkçası takı işine bağladım şu an mesela.
Adam bol bol çapkınlık yapmış, sevgililerini aldatmış, evlenmeden önce senle ilişkiye girmiş ama muhafazarım diye takılıyor öyle mi? Onun görüntülerinin senin önüne düşmemesi şu anda onu senden daha masum mu yapıyor? bir de sen tek aldatmadığım kadınsın diyerek iyi bir şey söylediğini zannetmiş herhalde.Çok sağolun konuşursak bunları söyleyeceğim. Dediğine göre ben hayatında aşık olduğu ve aldatmadığı tek kadınım. İlk gençlik yılları çok hovarda geçmiş. Kız arkadaşlarına açık açık söylermiş evlenmeyi düşünmüyorum diye. Ve çapkınlıkları da olurmuş. Bana dediğine göre bu kadar safiyane aşık olduğu sadık kaldığı tek insan benim. O görüntülerden bu yüzden bu kadar etkilendi bence. Beni de kendi gibi sadece kendisine değer vermiş,samimi bulmuş zannetti başka bir olasılık yaşamamış çünkü hayatında. Ve başka birine de bu kadar değer vermek ona göre unutulacak atlatılacak bişey değil. Halbuki neler neler atlatmıyoruz şu hayatta. Aşk da üzüntü de aynı kalmıyor zamanla
Siz de haklısınız ne diyeyim...hayır bu derece hassassan ne demeye başka kadınların günahına girdin ? madem sana ters neden evlilik düşünmüyorum diyip onla bunla yaşadın ?
konu sahibi üzerinde baskı yaratıyor, güya seninle düzelmiştim şimdi gene senin hatan yüzünden bu hale geldim demek için bahane yaratıyor.
bence evillikleri devam ederse adam aldatabilir de ve bu konuyu koz olarak kullanır. çok çirkin buldum ve çok sinirlendim adama şu an.
@sonbahar765544 belki kızacaksın yorumuma ama ben iyimser bir gelecek göremiyorum bu detaylardan sonra.
2 gündür bu konuya çok takıldım, acayip sahiplenmiş gibi görünüyorum ama genel olarak sinirimi bozan bir durumu içerdiği için bu kadar takılıyorum sanırım.Görümcemin erkek arkadaşı var 2 yıldır görüşüyor. Eşim en son sinirlendi ve çocukla görüşmeye gitti. Çocuğa sotrmuş " iki yıldır sen benim kardeşimle ne geziyorsun. Kız kardeşin böyle sevgili olsa kabul eder misin?" diye sormuş. Çocuğun cevabı "kabul etmem" e madem kabul etmiyorsun senin kız kardeşin ile benimkinin farkı ne. Senin kız kardeşin namusun da bu kız ne demiş.
bu erkeklerin kafa yapılar malesef çoğunlukla böyle çalışıyor
Oh iyi oldu deseydiniz. Düğüne altın için evet demiş sizin eşiniz. Fotoğraf yedekleyen adamdan da bu beklenir zaten. Altınları da vermezseniz sizi fotolarla tehdit edecek. Kurnazlık yapmasına izin vermeyin kendi adınıza kasa açıp altınları oraya yatırın.Dün söyledi zaten zamanında çok insanın ahını aldım şimdi benden böyle çıkıyor diye
Unutmus olmanıza bir lafim yok tabiki. Boyle seyler iliski sonlaninca yok edilmeli bence. Ilerleyen zamanda unutulmasi cok normal.Hala durması da tamamen unutmuş olmamdan kaynaklı. Yani aslında o kadar aklımda olsa ya ben böyle böyle bişeyler saklamıştım nerde acaba der araştırırdım. Ama ben o görüntülerin çekildiğini bile unuttum o kadar aklımdan çıkmış sanki hiç yaşanmamış gibi. Alık mı dersiniz ne dersiniz artık bilemiyorum :)
Salmıcam benene müge anlı gibi bulacam siziAbla yeter nolur yeter sal bizi
Üff dinin kurallarını Müge anlidan mi öğreneceğiz, neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz?Haklısınız. Hayat bilmeyenlere daha kolaydır. Yine de lafımın arkasındayım. Videoyu yükleyemedim ama merak edenler için şuraya bırakayım. Müge anlı 2 nisan 2021 02.04.10 sn
Kesinlikle katılıyorum, belki eşi belki de kadınların eşinden önce biriyle olmanın kendilerini ayıplı yaptığını sanmaları yüzünden oluyor, eşlerine karşı eziliyorlar böyle olunca.Kadınların bunu kabul etmesine ne diyelim peki Mune?
Konu sahibinin, eski ilişkisini kusur, hata olarak görmesine sebep olan da eşi. Çok değiştiğim biliyor falan demişti kendi için, o çapkın aldatmadığı kadın kalmayan eşi değişmis gerçekten?
Durup bir sen önce kendine bak diyememiş belli ki, eski ilişkiler konu olduğunda.
Ayrıca kendini bu şekilde tanımlayan bir adama, nasıl güvenip evlenmiş orası da ayrı.