- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi losinggame
Deme öyle şeyler kızıyorNe kadar net bilgiler, ne kadar öngörülü tahminler, peki sekerim, genellemelerini kendi bakis acindan yapiyosun farkindaysan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme öyle şeyler kızıyorNe kadar net bilgiler, ne kadar öngörülü tahminler, peki sekerim, genellemelerini kendi bakis acindan yapiyosun farkindaysan
Ama kadınlara genelde aldatıldığında söyleniyor o. Yani yedeğini al mahkemede kanıtın olsun diyerekten. Burada aldatma yok ki geçmişte kalan bir şey. Yedeğini almışsa eğer adam, ya kadını affederse en küçük bir şeyde tehdit etme amaçlı kullanır. Ya ayrılmazsa ailelere göstermekle tehdit eder. Ya da “affedecek falan olursam izleyeyim unutmayayım ki affetmeyeyim” diye almıştır. Aynı şey değil yani ve bariz art niyet. Yoksa neden alsın?Ya almış ama aldım diye söylüyor, adam masum demiyorum anlık sinir patlaması yaşıyor. Ya burda adam yedek aldığı diye ortalığı yakıyorsunuz ama aynı şeyi kadın yapsa “aynen arkadaşım çok iyi yapmışsın.” dersiniz. Yine söylüyorum bu adam barışır zaten eşiyle.
adamı melaike yapmıştı az öncee daha demın ne kadar onyargılısınız haksızlık edıyorsunuz adam durustce soylemıs paronoyaksınız dıyorsunuz
sımdı de bır uyeye onyargılı yaklasıp soyledıgının yalan oldugunu ıddaa edıp haksızlık yapıyorsunuz
yapmayınız efenim yapmayınız
yaptıklarımızla soyledıklerımız celısmemelı
Ben kapatırım. Geçmişle uğraşarak bu günü zehir etmek hatanın en büyüğüdür. Gördüğümü bile söylememkapatırsın? kesin kapatırsın ya kesin. Hiç bir kadın kapatamaz şekercim
Tabii biz varsayım üzerinden gidiyoruz ama tam tersi olsaydı kadın usb bulsaydı geçmiş için kavga etseydi, genel yorum geçmişi neden kurcaladın, adamın senden öncesi seni ilgilendirmez denirdi, kaldı ki adam da kavga ederdi.Evet öyleleri de var. Burda aktif bir üyenin başına geldi hatta Nedir bizim bu çektiğimiz. Evlenelim yuvamızı kuralım mutlu olalım diyoruz. Yaşadıklarımıza bak
o konuda eskıdenmıs senınle ılgısı yok dıyenlergeçenlerde bir konu vardı adamın eski sevgilisinden çocugu çıkmış ve yeni haberi olmuş
ona bile senden önceydi dedi hemen hanımlar
Ben yedeklemesini savunmuyorum, sinirle yapmış olabilir diyorum, ama burada çözüm arayan değil sadece üç beş satırdan yola çıkarak “boşan, evlenince önüne çıkartır, ne biçim adam be” gibi yorumları gördükçe hepinizin adına üzülüyorum. Bu kadar mı algı bozulması yaşıyorsunuz? Hayat bu kadar siyah değil ya. Küçücük bir detaydan yoka çıkarak öyle senaryolar yazılıyor ki...burada aklı basında hıc bır ınsan esının gecmıste kalan unutulmus anlarını yedeklemez ,yedekleyene de cok ıyı yapmıssın demez daha boyle bırsey gormedım de duymadım da ılk kez sızı gorduk o yuzden sasırma butonuyla doldu dort bır yanınız
Eşiniz daha önceden ilişkiniz olduğu için bitirmemiş, hala anılarınızı saklıyor olduğunuz için bitirmiş.Hayatımın en zor yolculuğuna çıkacağım birazdan kabus gibi. Şu an yaşadığım hiç birşey gerçek gibi gelmiyor. Yeni üyelik açtım öncekinde kişisel bilgilwrim ifşa olur diye lütfen kapatmayın
4 senelik beraberlik ve 6 aylık bir evlilik çoK sevdik çok mücadele ettik nihayet evlendik ge herşey o kadar güzeldi ki... bir kaç günlüğüne ablamın yanına geldim. O evde kaldı. Dün bana bi usb fotosu attı içinde resimlerin var dedi. Yemin ederim hatırlamadım. Daha önce ilişkim oldu üniversitedeydim üzerinden 6-7 sene geçti. İçindeki fotolardan attı bi kaç tane benim üni zamanondaki erkek arkadaşımla açık seçik denilebilecek foto ve videolarım var. Yemin ederim unutmuştum bu evde olduğunu bile hatırlamıyorum. Attım sildim sanıyorum herşeyi. 1 hafta sonra memlekette düğünümüz var. Corona yüzünden sadece nikah yapmıştık. Aradım onlarca kez açmadı bitti dedi 3 kere de boş ol. Yeminler ettim geçmişteydi senden sonra asla bişey olmadı diye. Evet ama bu gördüklerimi nasıl unutacağım dedi. Zaman ver biraz sakinleş dedim o fotolardan kendine de yedeklemiş. Sana karşı insafa gelmeyeceğim yumuşamayacağım dedi. Ailene söyle bitti bu iş. Ben de yarın ailemin yanına gideceğim dedi. Dönünce medeni insanlar gibi ayrılalım zorlaştırma bu işi ben artık seni sevemem dokunamam dedi. Ünide ilişkim olduğunu biliyordu öncesinde konuşmuştuk ama görmek bitirdi onu.Elim ayağım titriyor sabahı zor ettim. Ne kadar yalvaraam da kabul etmiyor birazdan uçağa binip yanına gideceğim. Evde mi bilmiyorum,yola çıktı mı? Kızlar yemin ederim ben eşimi çok seviyorum o hayatıma girdikten sonra asla bi ihanetim yanlışım olmadı. Tövbe ettim yanlışlarıma Allah biliyor. Ama bunları nasıl unutacağız nasıl atlatacağız istemiyorum seni gelme görürsem kendimi kaybederim dedi. Allah aşkına ben ne yapacağım bitik haldeyim bir erkek için çok çok zor anlıyorum ama bişey değişmedi ki sevgimden. Nolur bana dua edin napacağım ben
kadın erkek fark etmez geçmiş geçmişte kalmıştır. Erkek kaldıramaz diye bir durumu kabul etmiyorum. erkek diye ayrıcalıklı değil benim gözümde. İnsan olarak yaklaşırsak olaya zaten kadın erkek ayrımı kalmaz. Burada adamınki tamamen bahane. Ne demek unutmamak için silmeyeceğim yedekledim. hiç aklımdan çıkmayacak. yani ne yapmış olursa olsun bir insanın özel görüntülerini elinde bulundurması bile suç teşkil ediyorTabii biz varsayım üzerinden gidiyoruz ama tam tersi olsaydı kadın usb bulsaydı geçmiş için kavga etseydi, genel yorum geçmişi neden kurcaladın, adamın senden öncesi seni ilgilendirmez denirdi, kaldı ki adam da kavga ederdi.
Eski nişanlısının sevgilisinin fotoları çıkan konular okumadık mı?
Arkadaşlardan biri eşin eski ilişkisinden doğan bebek konusunu yazmış, benim birebir bildiğim benzer bir hikaye var, kadın evliyken aldatılmış, adamın sevgilisinden çocuğu olmuş, sevgilisi çocuğu bırakıp gidiyor çocuğu adamın eşi büyüttü, kendi çocuğundan ayırmadı evlendirdi, insanlar bunları yaşıyor ama adamın biri çok önceden yaşanmış bir flört olayını 3-5 ya da 8-10 görsel yüzünden bitiriyor, sebep? Erkek olması kaldıramaması, hmmmm
Ohh ne güzel ya sinirlediğinde saydırsın sonra özür dilesin. Paşama bak hele sen. Seviyormuş he seviyor.Ben yedeklemesini savunmuyorum, sinirle yapmış olabilir diyorum, ama burada çözüm arayan değil sadece üç beş satırdan yola çıkarak “boşan, evlenince önüne çıkartır, ne biçim adam be” gibi yorumları gördükçe hepinizin adına üzülüyorum. Bu kadar mı algı bozulması yaşıyorsunuz? Hayat bu kadar siyah değil ya. Küçücük bir detaydan yoka çıkarak öyle senaryolar yazılıyor ki...
hepimiz sinirlendiğimizde abartılı tepkiler verebiliyoruz bazen, kendimize yakışmayan hareketlerde bulunabiliyoruz, ama sadece tek o hareket, tüm iyi taraflarımızı çöpe mi atıyor?
oturduğumuz yerde “sen haklısın, sen haksızsın.” Muhabbeti yaparken biz, o kız orda acı çekiyor. Ben sadece adamın abartılı tepkisini sinirle vermiş olabileceğini söylemeye çalışıyorum. Hani belki kız gittiğinde sakinleşir, sakin sakin konuşurlar, barışırlar. Bakın hayatta böyle senaryolarda var.
herşey o kadar kötü değil.
Her şey eltinin kızının görümcesinin başına gelenleri de yaşamıyor. Tüm hikayeler kendi nazarında tektir. Cümlelerimi cımbızlayıp, kelime oyunları yapmayın artık. Konu sahibine gerçekten üzüldüm, kimsenin geçmişte yaşadığı bir aşk, geleceğini karartmamalı.
Umarım aralarında ki sevgi, erkeğin öfkesini dindirmeye yeter.
Ohh ne güzel ya sinirlediğinde saydırsın sonra özür dilesin. Paşama bak hele sen. Seviyormuş he seviyor.
Sizin hayatınızda grilerin .okluğunu buradakilere genellemeyin. Benim hayatımda siyah ve beyaz var bu konularda.
bazı hataar affedılmez bazı anlar olaylar vardır kısılerın nasıl bırı oldugunu ortaya cıkarır ve ona gore yol alırsınız . esının eskı sevgılısıyle goruntusunu kendısıne yedekleyıp unutmayacagımda unutturmayacagımda sozu balık baştan kokarın resmıdır . olayın sonu bellıdır. ınsanda da onur gurur dıye bırsey vardır. sırf bu tehtıtden dolayı bu sebeple bıtmelıdır. kızın acı cekmesının sebebı bızım yorumlarımız degıl dalkavuk eşi yuzunden o sızın savundugunuz adam yuzundenBen yedeklemesini savunmuyorum, sinirle yapmış olabilir diyorum, ama burada çözüm arayan değil sadece üç beş satırdan yola çıkarak “boşan, evlenince önüne çıkartır, ne biçim adam be” gibi yorumları gördükçe hepinizin adına üzülüyorum. Bu kadar mı algı bozulması yaşıyorsunuz? Hayat bu kadar siyah değil ya. Küçücük bir detaydan yoka çıkarak öyle senaryolar yazılıyor ki...
hepimiz sinirlendiğimizde abartılı tepkiler verebiliyoruz bazen, kendimize yakışmayan hareketlerde bulunabiliyoruz, ama sadece tek o hareket, tüm iyi taraflarımızı çöpe mi atıyor?
oturduğumuz yerde “sen haklısın, sen haksızsın.” Muhabbeti yaparken biz, o kız orda acı çekiyor. Ben sadece adamın abartılı tepkisini sinirle vermiş olabileceğini söylemeye çalışıyorum. Hani belki kız gittiğinde sakinleşir, sakin sakin konuşurlar, barışırlar. Bakın hayatta böyle senaryolarda var.
herşey o kadar kötü değil.
Her şey eltinin kızının görümcesinin başına gelenleri de yaşamıyor. Tüm hikayeler kendi nazarında tektir. Cümlelerimi cımbızlayıp, kelime oyunları yapmayın artık. Konu sahibine gerçekten üzüldüm, kimsenin geçmişte yaşadığı bir aşk, geleceğini karartmamalı.
Umarım aralarında ki sevgi, erkeğin öfkesini dindirmeye yeter.
Evet baya pembik gelinim dimi ne güzel kv arkadaşlı sorunlarım var dimi? bundan utandığımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İstediğinize girin bakın hortlatın Çekinmiş olsam yeni üyelik alırdım.baktım ben az önce konularına, var baya siyahla beyazın :)
Evet baya pembik gelinim dimi ne güzel kv arkadaşlı sorunlarım var dimi? bundan utandığımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İstediğinize girin bakın hortlatın Çekinmiş olsam yeni üyelik alırdım.
Evet insanlar olduğu yerde sayıyor kendini geliştirmiyor haklısınızyoo neden öyle bir şey yapayım, sadece tepkileriniz çok şiddetli geldi nasıl bir hayatınız var diye merak ettim. Tahmin ettiğim gibiymiş.
Zaten adam bana ihanet ettin aldattın demiyor ben bu saatten sonra seni sevemem dokunamam diyor.Yani aldattın tarzında bir istememe değil bu.Şey olmuş soğumuş adam kendine yedirememiş bu yüzden bitsin istiyor.Tabi şöyle ki insan cidden görünce bir tuhaf olur mutlaka hatta psikologlar der ya aldatılınca detay sormayın nerede nasıl ne şekillere girmeyin diye.Duymanın ötesi bu ya üzüldüğüm nadir konulardan bu cidden.Büyük bir talihsizlik ama dediğim gibi belki dd bir kurtuluş Allah bilir biz bilemeyiz.adamın yedeklemesi hoş değil ama öte yandan kadın boşanmak istemezse işi kökünden çözmek için önlem almak gibi geldi bana.
tabi tanımıyoruz ama bence konu sahibinin ısrarla boşanmaması halinde son noktada kullanır.
her medeni insan, belli yaştaki sevgilisinin önceden ilişkileri olduğunu bilip kabul ediyor. ama hadi fotoyu geçtim videosunu görmek beni de irrite ederdi açıkçası. ihanet gibi değil ama bu tip şeyleri bilmekle kanlı canlı görmek farklı oluyor sanırım .
iyi günler size :)Evet insanlar olduğu yerde sayıyor kendini geliştirmiyor haklısınız