- 12 Temmuz 2006
- 55.526
- 212.884
- 52
- Konu Sahibi losinggame
İnsanız gençlikte birçok şey yaşamış olabiliriz, pedofili sapık, tecavüzcü, hırsız uğursuz biri değilsek, yaşadıklarımız karşı cinsle olan bazı şeylerden ibaretse ve birlikte olduğumuz kişiye karşı mertsek sevdiğimiz kişi geçmişimizin üstünü örtmeyi de bilmeli.kadın erkek fark etmez geçmiş geçmişte kalmıştır. Erkek kaldıramaz diye bir durumu kabul etmiyorum. erkek diye ayrıcalıklı değil benim gözümde. İnsan olarak yaklaşırsak olaya zaten kadın erkek ayrımı kalmaz. Burada adamınki tamamen bahane. Ne demek unutmamak için silmeyeceğim yedekledim. hiç aklımdan çıkmayacak. yani ne yapmış olursa olsun bir insanın özel görüntülerini elinde bulundurması bile suç teşkil ediyor
İsterse o görseller açık saçık olsun fark etmez, tamam belki ilk görmenin verdiği şokla kan beyninize sıçrar ama sizden öncesi için yakıp yıkmak kabul edilir bir şey değil.
Görsem boşanırım deniyor ama boşanmayı eyleme geçirmek o kadar kolay değil, evliyken aldatılan şiddet görenlerin bile yabana atılmayacak kadar kısmı hemen soluğu adliyede almıyor, erkek hemen koşa koşa adliyeye gidiyor ama.
Akla bakın adam hemen ailesinin yanına gidiyormuş, sebep?
Velev ki çok nahoş görüntüler ve boşanmak istiyorsun, ayakların vura vura ailene koşmak yerine, sakinleşmek için zaman isteyip ilk yapılması gereken eşle bir araya gelerek konuşmak değil midir?
Aileye neyi yetiştirmeye gidiyorsun?