Allah aşkına bana bir akıl verin ne olur

Boşanıcaksın hanım ablla başka çzümü var mı sence hem paranı yiyor herif hem konuştukça konuşuyor

Merak ettim gerçekten, çok kavga bağırış çağırış yaşadığınız bir ilişkide nasıl ayağınız yerden kesildi? Yani ne yaşattı da bu adam size kavgalara rağmen hem tüm paranızı ona verip hem de evlendiniz? Düşünüyorum bir erkek ne yapmış olabilir de bir kadının gözünü bu kadar boyamış olabilir diye, bulamıyorum. Kendini mutlaka belli etmiştir 3 yılda, uzun bir süre. Kimse 25 günde 180 derece değişmez çünkü.

Yöneticilik yaptıysanız geçmişte demek ki bir vasfınız var. Bir an önce iş bulun, bu adamdan da kurtulmaya bakın.

Ben gaz çıkarmadn sonrasını okuyamadm bir insan rahatsz faln değilse niye eşinin yanında yapar ya bu iğrençliği saygısız terbiyesiz .Böyle bir insana saygı duyamazsn var olan askinda bitmistr zaten nasl bitmesin be adam ulu orta

Sizin de söylediğiniz gibi baştan beri kavga gürültü halindeymişsiniz. o zamanlar aşk sarhoşluğuyla bunu dikkate almamışsınız. Şimdi ise gözünüzdeki perde kalkmış gerçekleri görüp yorumlayabiliyorsunuz.
Eğer kocanızı bu şekilde kabul edebilecekseniz devam edin. Yoksa ayrılın. Ne yazık ki bu tipler asla değişmezler. Bir kaç gün toparlamış gibi görünse de hemen asıl fıtratlarına dönüverirler. Taşıma suyla değirmen dönmez.
Unutmadan belki düzelir mantığıyla sakın çocuk yapmayın. Bu tip adamlardan çocuk yapmak, ayağına gönüllü pranga takmaktan daha beterdir. Çünkü asla çocuklarına düşkün olmazlar. Sadece "mış" gibi gibi davranırlar.

Meraktan soruyorum, yönetici nasıl işten çıkarılıyor yav o kadar kolay mı o işler tazminatınız falan yok mu

Ben uzman değilim. Ama inşallah eşiniz narsist değildir.. Eğer evlenmeden önce ayaklarınızı yerden kesti, evlendikten hemen sonra sizi yerlere attıysa, kuvvetle muhtemel narsist. Narsist koca için ha kadın ha ortadaki sehpa.

Çocuklu adamla evlenmenize dayanmışlar da boşanmanıza mı dayanamayacaklar?

Yol yakınken dön sen bu işten, çocuk mocuk yapmadan. Merak etme ailene de birseycikler olmaz, evlenirken olmadıysa

Bütün parayı yemiş sanırım hiç kenarda köşede paraniz yok mu hepsini mi bitirdi bu süreçte. Gerçek yüzünü hiç görmemiş olabilirsiniz. Şimdi gördünüz ve tepkinizi verin. Ya kendine gel yada benden uzağa deyin

Anne babaların böyle konularda hep kalbi var birşey olur diye düşünüyoruz halbuki biz üzülunce birşey olur. kendinizi düşünün biraz. konuşun o adamla ya düzelsin yada... deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…