- 2 Ocak 2021
- 101
- 36
- 28
- 43
- Konu Sahibi Bir fikrim varr
-
Böyle deneyimi olan yazsın lutfen5 yaşında ki.kizimi 5 gün önce kedi tırmaladı kedi uyuşuk halsiz bi kediydi çocuklar oynuyorlardı kızımı tırmaladı. Daha önce kuduz aşısı olmuştu. Hatırlatma aşısını bi gün geç yaptırdık kızım da aşırı burun akıntısı var 5 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor kediden enfeksiyon kapmış olabilir mi? Bu kuduza döner mi hatırlatma aşıları bi gün geç olması korurmu
Corana atlattık iki ay önceNeden kuduz .
Neden Corona değil ?
Ateş hiç yapması sadece huysuz ve burun akıntısı ama oyun.oynuyor neseliSoğanın mucizesi diyorum doktora vs götürun tabiki ona zaten hemfikir herkes ama size tavsiyem solunum yollarının ferahlamasi varsa ateşi düşmedi vücudunun mikroplardana arınması için soğanı bir dilim kesin ..ayağını strecle kapatın gece yatarken ..mucizevi bir şey ...kızım 6 yaşında asla antibiyotik vs kullanmadım alternatif yollar uyguladım 1 yaşındaki kızım dün ateşi 39 -38.5 dan aşağı ne yapsam inmedi ılık duş ılık uygulama sirkeli suyla ama soğan sardım ayağına ve 20 dk olmadan sereserpe yatan kızın hiriltiliydi sesi bu arada... Bir ağlama sesi sonra emzirdim soğanı çıkarttım uyuttum ateşinde baktım ateşi 37.2 ye dusmus bu sabah yine halsizlik var ama gece hiç ateşi çıkmadı halbuki ateş asıl gece kendini gösterir.. bugünde işte ateşi yok hiriltisi geçti daha tam iyileşmedi ama enerjisi çok fazla arttı...sadece soğan değil tabiki kendi doğru bildiklerimide uyguluyorum ..ama dediğim gibi zarar gelmez yapın
Böyle mi yapiyosunuz yardım isteyene akıl danışana kuduz aşısı yaptırdığına göre k.k yani istemiyorum başından geçen var mi diye öğrenmek istedim sadeceAcil yazın emri geldi, hay hay paşam
El cevap; doktora danış?
Evet evet arkadaşları da bu ara hasta olmuşlardı yeni kursa başladılar ordan kapmıştır insallahŞu sıra çocuklarda salgın var diye okudum bi yerlerde…böyle burun akmalı ateşlenmeli belirtileri varmış kuduz değildir diye düşünüyorum
Öncelikle sakin olun kızınız kuduz değil sıcak geçmiş muhtemelen. Kediden kuduz bulasma imkanı yok değil ama neredeyse imkansız. Ayrıca aşıda yaptırmışsınız şu durumda yapılacak başka birşey kalmamış. Geçmiş olsun.5 yaşında ki.kizimi 5 gün önce kedi tırmaladı kedi uyuşuk halsiz bi kediydi çocuklar oynuyorlardı kızımı tırmaladı. Daha önce kuduz aşısı olmuştu. Hatırlatma aşısını bi gün geç yaptırdık kızım da aşırı burun akıntısı var 5 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor kediden enfeksiyon kapmış olabilir mi? Bu kuduza döner mi hatırlatma aşıları bi gün geç olması korurmu
Zavallı kedicik kuduz olsa zaten halsiz olmazdı belli ki o da hastaymıştır. Ayrıca kediler size üst sol yol.enf u yapmaz hatta ve hatta o kuduza dönmez yani öle saçmalık mı olur. Neyse sonuç olarak bişey olmaz5 yaşında ki.kizimi 5 gün önce kedi tırmaladı kedi uyuşuk halsiz bi kediydi çocuklar oynuyorlardı kızımı tırmaladı. Daha önce kuduz aşısı olmuştu. Hatırlatma aşısını bi gün geç yaptırdık kızım da aşırı burun akıntısı var 5 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor kediden enfeksiyon kapmış olabilir mi? Bu kuduza döner mi hatırlatma aşıları bi gün geç olması korurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?