- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
Boş ol desin o zaman. O ne oluyorsa artık. Aydınlatır mısın? Birazne diye gidip nikah kıydın bu adamla
boşol demeden de boşanamazsın
all başa belayı
Çig köfte yemiyorum o yüzden piyasa araştirmasi yapmadin. Madem ögrencisin dürümler sana helal olsun.öğrenciyim öğrenciçiğ köfteye üç lira vermeyim yani et dürüme filan 8-12 veririm ama çiğ köfteye 3 lira pahalı değil mi ?
neden oldu anlamadım altına yorum yazacaktımIlk mesaj neden silinmis geri gelmezse kib seni cagiriyo konu sahibi
4. sayfada eski yazının alıntısı mevcut. Düzelt bence.yanlışlıkla oldu üyeliğim iptal olmaz umarım
Uyeligin iptal olmaz da ceza alabilirsin. Banlanabilirsin yani. Tabii biz kiblemezsek gormeyebilir yoneticilerneden oldu anlamadım altına yorum yazacaktım
nasıl geri gelir ki aceba ya ? zaten zar zor üye olmuştum.Uyeligin iptal olmaz da ceza alabilirsin. Banlanabilirsin yani. Tabii biz kiblemezsek gormeyebilir yoneticiler
Neyse duzelir belki
Rica ederimteşekkür ederim yaptım :)
+13 lira dürüme verdin diye için aciyosa kusura bakma sen de cimrisin bana göre.
Yok kız 3 liradan aşağıya çiğ köfte dürüm yiyorsan içine ne koyduklarını sorgulaman lazım benceöğrenciyim öğrenciçiğ köfteye üç lira vermeyim yani et dürüme filan 8-12 veririm ama çiğ köfteye 3 lira pahalı değil mi ?
Abla İstanbul da Adıyamanlı dan yiyorum ya normal dürüm 2 öğrenci 1 buçuk burada . Hani ahbap olduğum bir iki usta var bir ara elde yapıyorlardı şimdi bıraktılar her yere merkezden geliyor . biz yoğurmuyoruz diyorlar ... Ondan öyle yazdımYok kız 3 liradan aşağıya çiğ köfte dürüm yiyorsan içine ne koyduklarını sorgulaman lazım bence
Uyeligin iptal olmaz da ceza alabilirsin. Banlanabilirsin yani. Tabii biz kiblemezsek gormeyebilir yoneticiler
Neyse duzelir belki
Ben kibledim bile
+1
1.5 liraya dürüm mü kalmış ya hu? Kaldıysa da ne dürümüdür o bilemeyeceğim artık.
Her şeyden kısılır ama 2 şeyden kısılmaz benim kitabıma göre, birincisi sağlık, ikincisi gıda. Bu ikisinden kısılıyorsa hayır gelmez.
Konu sahibi kararını vermiş galiba. İyi yapmış, yoksa bu adamla evlenseydi sabah akşam ekmek arası yerdi herhalde.