ALLAH aşkı için bakın :-(

Ilk mesaj neden silinmis geri gelmezse kib seni cagiriyo konu sahibi

Bu adamdan eş olmaz. Insanın parası olmasa bile bubkadar belki etmez. En azından buluşalım demez, borç bulur.Ve üstelik evleniyor bu adam.

Fazla bulusmayin. Erteleyip bari her defasında.

Hele annen komşuya gitsin , ben eve geleyim sözü acayip sinir bozucu. Çok saygısızca.

Bubkadar çok soru işareti varsa kafanızda , hiç uzatmayin derim.

3 lira dürüme verdin diye için aciyosa kusura bakma sen de cimrisin bana göre.
+1
1.5 liraya dürüm mü kalmış ya hu? Kaldıysa da ne dürümüdür o bilemeyeceğim artık.
Her şeyden kısılır ama 2 şeyden kısılmaz benim kitabıma göre, birincisi sağlık, ikincisi gıda. Bu ikisinden kısılıyorsa hayır gelmez.
Konu sahibi kararını vermiş galiba. İyi yapmış, yoksa bu adamla evlenseydi sabah akşam ekmek arası yerdi herhalde.

Yok kız 3 liradan aşağıya çiğ köfte dürüm yiyorsan içine ne koyduklarını sorgulaman lazım bence
Abla İstanbul da Adıyamanlı dan yiyorum ya normal dürüm 2 öğrenci 1 buçuk burada . Hani ahbap olduğum bir iki usta var bir ara elde yapıyorlardı şimdi bıraktılar her yere merkezden geliyor . biz yoğurmuyoruz diyorlar ... Ondan öyle yazdım

İstanbul da kurumsal bir mağza da öğrenci 1,5 yani ki ben kısmadığımı belirttim kıssam normal et dürüme 12 vermem öğrenci halimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…