ALLAH aşkı için bakın :-(

Öğrencisin ya ne işin var hesap kitap cimri biriyle, hayatını yaşasana boşver evlenip napıcan, biz ne yaptık sanki:)

Valla ben bi cimrilik goremedim adam sokaktami buluyor parayi. Daha zengin bir aday bulun bence siz.
Hicbirimiz sokaktan toplamiyoruz ama nezaketin yerini para harcayacam korkusu almiş. Tutumluluk baska 50 krs icin 40 takla atmak baska. 1 lira eksik vericem diye sozlusunu sinemadan cikarip 4 kat asagi indirmeye calisan adamdan koca olmaz. En azindan bana olmaz. Para hesabi yapilacak yer var yapilmayacak yer var.

Ben de öğrenciyim ya :) olabilir ben de piyasayı tamamen bilmiyorum ama işte etrafta gördüğüm kadarıyla. İstanbul'da Zurna dürüm'ü biliyor musun? 70 cm dürüm ben en son yediğimde 5 liraydı. Şimdi bilemiyorum ama paylaşmış olayım

İstanbul da kurumsal bir mağza da öğrenci 1,5 yani ki ben kısmadığımı belirttim kıssam normla et dürüme 12 vermem öğrenci halimle
Ben size kısıyorsunuz demedim. Zaten konu siz değilsiniz burada.
Sadece arkadaş demiş ki 3 lira dürüm için normal bir tutar, ben de onayladım.
Arkasından gelen yorumum tamamen konu sahibinin sözlüsüne yönelikti.

Bu arada dengesizin birine bir kere canım istemiyor yemek dedim diye, sonrasında bir yere oturduğumuzda sen yemezsin herhalde deyip deyip karşımda tıkınmıştı tek başına. Ben de şaşkın şaşkın 2 koca hamburgeri gömmesini izlemiştim. Sonraki görüşmede de aynısı olunca

Hayır Kadıköy'de bir ara öğrenciler arasında baya popüler olmuştu, hesaplı ve doyurucu olduğu için.
Hesaplı evet ama bence rutine binince sağlığı olumsuz etkiler.
Ben de öğrenciyim, ama hiç dürüm yemem. Pek çekici gelmiyor bana nedense.
Ama lisedeyken bir tombul dürüm vakasıdır, yakalanmıştım. O kocaman dürümü alıyordum, zorlaya zorlaya hepsini yiyordum ya Ama şimdiki fiyatını bilmiyorum, 5 lira üzeridir galiba. Ona vereceğim paraya gidip salata alıyorum ben de

Sözlün cimri olabilir değişmiş olabilir ama burda en önemli şey size her yaptığının batması. Hepsini öyle bir nefretle anlatmışsınız ki. Bu adamla bir gün buluşmaya dayanamıyorsunuz bir ömür beraber nasıl yaşayacaksınız. Ne kendinize yazık edin ne de sözlünüze. Bence ayrılın. Eğer ayrılmak istemiyorsanız her konuda ona karşı dürüst olun alın karşınıza konuşun. Düzelirse düzelir.

bildigim kadariyla hala devlet nikahi olmadan imam nikahi kiyilmiyo siz nasil kiydirdiniz 4 ay gorusmussun eminimki elini tutmussundur sozlendikten sonrami onemli oldu bu namahremlik soruna gelince bu heriften bir cacik olmaz bir an once gec olmadan boşan diyecegim cunku nikahli sayilirsin

tüm yorumları okuduktan sonra bunu haykıracaktım ki siz yazmışsınız.
ağzınıza sağlık.

okurkene yeminle oldum ,ne bu ya böyle bari bim den alaydınız suyu falan ,cimri resmen ,uyanığa bak evde ohh rahat rahat oturacak para harcamıycak adam ,varyemez geç böylesini bir kalemde 3 kere boşol de geç ,böyle bir insan bırak nişanlıyı arkadaşın olsa çekilmez

gecerli bir sebep olmadikca kadin bosayabiliyormu ?

Yıllar önce böyle biri vardı hayatımda.bilmiyordum da cimri olduğunu.ilk yemek yiyişimizde dedim gel çok sevdiğim bir dürüm,ızgara vs.yapan bir yer var çok severim orayı(bakırköyde ve bana göre uygun da bir yerdi)yedik kalktık yüzü düştü işte bizim orada daha güzel iyi yapan yer var falan dedi.pek anlamamıştım üzerinde durmadım ki daha sonra pet bardak ayranla servis yapilan küçük taburelerde esnafla yiyilen bi yere götürene kadar.1lira mı 2lira mı neydi yıllar oldu hatirlayamıyorum.
Bununla buluştuğumuz birgün dudağının kenarında salça lekesi gormüstüm,sonradan idrak ettim ki benimle buluşacağında yemek yememek için alelacele atıştırıyormuş
Otobüse bineriz bi durakalırdı ben bastım akbilini kaç kez.
Bir gun de dedim gel mangal yapmaya gidelim.markete girdik köfte kanat falan alırken bana yeter üç dört köfte ekmeğin arasında yerim dedi
Çay içeriz ikinci bir kez sormaz aç mısın demez.hep kendim hep kendim ister yapardım.
Fakir olsa,elinde olmasa anlarım,durumları iyiydi,bu düpedüz katıksız ağır cimriydi.sogudum zamanla.parayı çok seven onu senden çok sever bunu unutma.ayrıldım bitirdim.bu askere gidecekti yalvardı yakardı son kez gezelim dedi acıdım.büyükadaya götürdüm.dedim faytona binelim bindik inerken faytoncu ücreti söyleyince icimden dedim ne pahalı.bizimki de şoka girmiş olmalı ki ayy dedi cüzdanımı işyeri pantolonunda işyerinde unutmuşum.başladım bağırmaya istanbul gibi bir yerde kızla çıkıyorsun ve cebinde 10liran yok oyle mi vs.bi ton söylenmiştim.
Sen yazınca anılarım depreşti.yaşım 40 canım.o zamanlar 2004 mü 2005mi neydi.
Yıllar gösterdi ki cimri insanla olllmaazzzz
Düğünde kismaya kalkacak gelinlikten mekandan takıdan ...gezmeyecek..herşeyin ucuzundan alacak.50 kuruşu düşünen insan tek pantolonla duracak.çocuklarınızın hayat standartını düşürecek.bir su almayan adam bilemiyorum mobilyalarını nasıl seçer.
Çok erken davranmışsın söz nişan icin.bi de imam nikahı
Ne yap yap ne et kurtul bu adamdan,kalabalık bir aile çevresi de var öfff nerden baksan felaket.
Kaç kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…