Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaraya tuz basma bu herhaldeTakim fena senin sucun yok.![]()
Kilo vermek bulasicidir. Takim ortalamasi icin hic mutevazi olamiycigim.Yaraya tuz basma bu herhalde![]()
Sen benimle uğraşıyomusun birazKilo vermek bulasicidir. Takim ortalamasi icin hic mutevazi olamiycigim.![]()
Yooo gazz veriyorum .Sen benimşe uğraşıyomusun biraz![]()
Çok motive edici haftaya @_LA_PATYA_ bizide geçersin inanıyorum Başkan bu işi biliyorKilo vermek bulasicidir. Takim ortalamasi icin hic mutevazi olamiycigim.![]()
Ğıın ğıın ğıııııııınnnYooo gazz veriyorum .![]()
Gecmiş olsun cnm rabbim şifa versinKızlar iyi akşamlar adet sancim aşırı olduğu için giremedim acile vs gittim daha yeni yeni toplamaya çalışıyorum. Bu yüzden giremedim eğer bu adet bitene kadar giremezsem bilinki sanciliyim![]()
Kız kaptı 3. lüğü konuşuyor tey tey tey
Allahım yarabbim sanırsın kilo almışBen biyerde yanlış yapıyorum amaaa![]()
Spor eksik cnmBen biyerde yanlış yapıyorum amaaa![]()
Kaptan sen az değilsin vallaKız kaptı 3. lüğü konuşuyor tey tey tey![]()
Geçmiş olsun kuzuuuu hemen iyileş gelllKızlar iyi akşamlar adet sancim aşırı olduğu için giremedim acile vs gittim daha yeni yeni toplamaya çalışıyorum. Bu yüzden giremedim eğer bu adet bitene kadar giremezsem bilinki sanciliyim![]()
Takıntılıyım kızım ben arızalıyım napıyım komplekslerimde varAllahım yarabbim sanırsın kilo almış![]()