- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
Bazen kilo verme duruyor cnm sıkma canınıTakıntılıyım kızım ben arızalıyım napıyım komplekslerimde varmutsuz oldum tartıda işte elimde değil
![]()
Belki adetin yakın yada kilo verme durmuş
Yoksa menün Harika cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen kilo verme duruyor cnm sıkma canınıTakıntılıyım kızım ben arızalıyım napıyım komplekslerimde varmutsuz oldum tartıda işte elimde değil
![]()
Takıntılıyım kızım ben arızalıyım napıyım komplekslerimde varmutsuz oldum tartıda işte elimde değil
![]()
BiliyorumNeler başardın bir bak bakalım en başından motive decektir seni![]()
Gecmis olsun kua. Dinlen biraz.Kızlar iyi akşamlar adet sancim aşırı olduğu için giremedim acile vs gittim daha yeni yeni toplamaya çalışıyorum. Bu yüzden giremedim eğer bu adet bitene kadar giremezsem bilinki sanciliyim![]()
Bu hafta -800 gr gayet iyi gidiyor benceBazen kilo verme duruyor cnm sıkma canını
Belki adetin yakın yada kilo verme durmuş
Yoksa menün Harika cnm
Banamı dedin?Bu hafta -800 gr gayet iyi gidiyor bence![]()
Ooo makarna poğaça tatlım dürtme sopası bulacağım. Poğaça yedin makarna yermeseydin ya kuzucuk ne etttin sen.Merhaba arkadaşlar
Menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
Poğaçacı 1 Tane
Şekersiz çay 1 tane
Yağda kırılmış yumurta 2 çatal
Öğlen bişey yemedim
Saat 3:30 akşam yemeği
Makarna 1 tabak
Acı sos yanında
1 tane şekersiz nescafe
10 tane Osmaniye fıstığı
Biraz sonra gece Kızı çayımı içerim ve spor yaparım işallah
@cizen_bayan
I IRMAKK70
Aminnn amin canım sağolGecmiş olsun cnm rabbim şifa versin![]()
Sonra gel , bugun toplu grafik yapacagiz. Kim kac kilo vermis gibi. Bence gormek istersin.Ben kaçtımmm iyi akşamlar hepinizeDiyetle kalın
![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun kuzuuuu hemen iyileş gelll
Teşekkür ederim canım benimGecmis olsun kua. Dinlen biraz.
Tüh dereceye girememişim![]()
Takıntılıyım kızım ben arızalıyım napıyım komplekslerimde varmutsuz oldum tartıda işte elimde değil
![]()
Hee laaa aklima getirdin bak ben de dereceye giremedim, kendileri giriyolaa giriyolaa bizi almiyolaa dereceyePofff ben bdv ye gidiyorum
Ölçüm yaptınmı Canım incelme olarak farketmiştir illakiTakıntılıyım kızım ben arızalıyım napıyım komplekslerimde varmutsuz oldum tartıda işte elimde değil
![]()