- Emoji Skoru
- 4.770
- Puanlar
- 48
bilmiyorum annem eski tartıyı hallederim falan dedi de bilmiyorum çok moralim bozuldu yeni tartı da beni 166 kilo gösterdi yuh ama dedim sinirle indim tepesindenCanim neden kilo almis olacaksin ki. Tatilde bile fazla kacamak yapmadin sen. O fazla cikmasi tarti degisikligindendir moralini bozma hemen.
Regl yaklasinca kilo vermek duruyor gibi canim. Gecen hafta tarti gununde benim de asiri sislik vardi fazla bisey verememistim. Bu hafta hastaligim bugun bitti, sislikte daha tam inmedi, o yuzden ben tartidaki rakami gorunce sevindim. Anlayacagin hastaligin yakinken 700 gr cok iyi bi sonuc, ayni devam edersen hastaligin bittiginde en az-1400 gorursun.700 gr vermişim ama 1 2 güne adet olacağım sizce iyi mi normal mi
Tarti dijital olanlardansa canim onlarda farkli tarti birimlerine gore ayarlama var. Kg ayarina getir bir de oyle tartil. O 166 gosteren ib birimine goredir.bilmiyorum annem eski tartıyı hallederim falan dedi de bilmiyorum çok moralim bozuldu yeni tartı da beni 166 kilo gösterdi yuh ama dedim sinirle indim tepesinden
dijital canım ayarlarıyla oynadım ama anlamadım kiTarti dijital olanlardansa canim onlarda farkli tarti birimlerine gore ayarlama var. Kg ayarina getir bir de oyle tartil. O 166 gosteren ib birimine goredir.
harikasın canımHerkese günaydııııınn,
Çok mesudum, hedef tam tutmuş oldu, ne eksik ne fazla. Geçen haftaya göre -1.1. Hepinize çok teşekkür ederim beni buraya alıştırdığınız için.
Kuzum mümkün olduğunca o paketli, işlenmiş yoğurtlardan alma olur mu .1 kase yoğurda 1 şeftaliyi sen de doğrayabilirsin
700 gr vermişim ama 1 2 güne adet olacağım sizce iyi mi normal mi
bilmiyorum annem eski tartıyı hallederim falan dedi de bilmiyorum çok moralim bozuldu yeni tartı da beni 166 kilo gösterdi yuh ama dedim sinirle indim tepesinden
inşallah cnaım inşallah yaTartı gösteremese de ben senin verdiğin kiloyu hissedebiliyorum. Tartı düzelince bir sürprizle geleceksin:)
pg sen bu sıra çok mu güzel gidiyorsun ne maşallah azmine hayranım15 Agustos
SABAH
YOK
...
ARA
Yok
.....
ÖĞLE
6 kara lahana sarma
1 bardak ayran
ARA
Yarım mısır
AKŞAM
YULAF EZMESİ
C cizen_bayan
Canimmm inşallah teşekkür ederimRegl yaklasinca kilo vermek duruyor gibi canim. Gecen hafta tarti gununde benim de asiri sislik vardi fazla bisey verememistim. Bu hafta hastaligim bugun bitti, sislikte daha tam inmedi, o yuzden ben tartidaki rakami gorunce sevindim. Anlayacagin hastaligin yakinken 700 gr cok iyi bi sonuc, ayni devam edersen hastaligin bittiginde en az-1400 gorursun.
Şuan yorumlarınızla cok mutluyumAdet rahat 700-800 g katıyor bende. O yüzden süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?