ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

aynen canım başlama ben bi kez denedim 5 günden sonra miden kabul etmiyor çok kötü oluyor şekersiz kahve içmene de sevindim canım her şeyin şekersizi daha güzel. Ben yaklaşık 8 senedir şekersiz içiyorum her şeyi

14 Ağustos
....
SABAH
1bardak sinameki
1 bardak limonlu su
2 siyah zeytin
Yarım domates
5 topi peynir
1 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta
.....
ARA
5 badem
1 kase tarçınlı yoğurt
ÖĞLE
PATTİZ YEMEĞİ
ARA
1 elma
AKŞAM
YULAF EZMESİ
C cizen_bayan

Daha şimdi hastaneden geldim oğlum gece hiç durmadı 6 aylık daha 2 den sonra uyumadı ağlamaktan boğaz enfeksiyonu olmuş kan aldılar 1 de tekrar gidicem belki serum takarız dedi çocuk ların hastalanması çok zor

Kilo veren çok olmuş ama kardesim de kullanıyo o önerdi zaten bakalım doktor nederse artık kuzum ayyy sabah sabah 2 tane hali yıkadım cılkim cikti

Çok geçmiş olsun canım ah kuzular hiç hasta olmasa keşke

Sporu aksatmadıysan karşılığını alırsın canım. Ben dün o kadar yorulmuşumki 3 mili ilk defa yarıda kestim ..

Doğrudur canım. Ben bir ara denerken Karatayın 5 saatlik ara kuralını uygulayarak verdim. Çok miden kazınırsa ceviz fıstık falan öneriyor ama genel manada ara öğün olmasa daha kolay gidiyor. Karatayı üç değil iki öğün olarak uygulayanlar genelde ara öğün yapıyor. Şeker içeren ara öğünleri leptin durdurduğu için istemiyor galiba. Uyguladığımdan hatrımda kalanlar, yanlışlık olabilir..

Yemedim bebişim:)

Canım arzum güzel bence... tamda bozulacak zamanı bulmuş.
Şekersiz kahve muhteşem ve böyle içtiğin için tebrik ederim canım. Herbalife konusunda bende sıcak bakmıyorum ama yakın arkadaşımın ailesi.ku
Ayyy geçmiş olsun canım bilemedim yani neredeyse bütün hareketler bacak gerektiriyor. Ama seni
Ay tam benlik ama bunu akşam yemeği yerine yapalım kızlar haftada iki gün yapsak bile süper oluruz mesela salı Cumartesi akşamı
Ben Akşam 1kere yaptım ve gerçekten çok tok tutuyor. O sanan
Bunu yapmaya çalışacağım canım
Yemedim bebişim:)
Alkislaaarr sana

Kizlar kahvaltımı yaptiktan sonra tartildik saat 11 gibi ve sadece 300 gr gitmiş gorunuyir cok canim sıkıldı. Acaba tok tartıldım ve bir iki güne kadar regl olacağım bunların etkisi olabilir mi

Canm lafin yarim kalmis

çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması çok zor derdini de anlatamıyor kuzum rabbim şifa versin inşaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…