Oooooo süper canım süper yarın sizi çok şaşırtacamGunaydin arkadaslar tartiya kaldi 1 gun. Durumlar nasil bakalim:)
aynen canım başlama ben bi kez denedim 5 günden sonra miden kabul etmiyor çok kötü oluyorBuarada kızlar dün babamla konustum herbalife alicaktim oda tesadüf bir doçent arkadaşı var görüşmüş onunla demis almasın kullanmasin bugün babam gelcek ariycam konusturcam seni dedi o sana gerekeni anlatacak dedi konusunda uzmanmis diyet konusunda
inşallah yaaaGünaydın kuzumRegl haftam diyorsun çok normal Haftaya daha güzel sonuç alacaksın bunu düşün Tartına üzüldüm Benim ki simbo klasik tartı ve gayet memnunum umarım eksi gösterir yeni tartın
Evet@Papatya gelini oooo seninki baya bi bakım oluyor canım çok mu büyük neden küçülttürüyorsun?
Eşim çizdirdi gözlerini çok rahat etti
Kilo veren çok olmuş ama kardesim de kullanıyo o önerdi zaten bakalım doktor nederse artık kuzum ayyy sabah sabah 2 tane hali yıkadım cılkim ciktiaynen canım başlama ben bi kez denedim 5 günden sonra miden kabul etmiyor çok kötü oluyorşekersiz kahve içmene de sevindim canım her şeyin şekersizi daha güzel. Ben yaklaşık 8 senedir şekersiz içiyorum her şeyi
Çok geçmiş olsun canım ah kuzular hiç hasta olmasa keşkeDaha şimdi hastaneden geldim oğlum gece hiç durmadı 6 aylık daha 2 den sonra uyumadı ağlamaktan boğaz enfeksiyonu olmuş kan aldılar 1 de tekrar gidicem belki serum takarız dedi çocuk ların hastalanması çok zor
ohhhhhhh bayram temizliği mi kolay gelsinn canımKızlar bugün evdeyimyoğun bi temizlik var bi ara kendimi unuturum diye düşünüyorum temizlik diyince A AklinYolu1 geliyo aklıma kuzum hiç sevmez temizliği evet başlasın artık
Günaydın kızlar
Dün yoğun bir gün geçirdim alışverişe çıktım bayram için fazla uğrayamadm herkez yavaş yavaş tartı moduna girmiş ben de hiç tattılmyırym ama sanki bu hafta artı çıkacak gibi korkuyorum da S salinger29 benimde duygusal açlık dönemim bitmedi
Sporumu hiç aksatmadım tartı nasıl çıkacak bende merak ediyorum
Şimdi kitabının bir tarafında ara öğün yapmayın diyor diğer bir sayfada karatay diyetiyle 24 saat bölümünde saat 10.00 ara öğün şart değil. Acıkırsanız bitki çayı ve 1 avuç ici kadar ceviz demiş ve bunu saat 15.00 içinde söylemiş elma veya 1 avuç tuzsuz yer fıstığı şekersiz çay demiş. Canım
Umarım yamamışsındır. Ben mesela dondurma için yarını bekliyorum
Karatay geçen çıktığı programda kahvaltı yapasınız yoksa yoğurda salatalık doğrayın nane katın zeytinyağı ve kayatuzunu katın yiyin diyor. Hem sağlıklı hem tok tutuyor hem bağırsak çalıştırıyor dedi
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım ah kuzular hiç hasta olmasa keşke
Canım arzum güzel bence... tamda bozulacak zamanı bulmuş.günaydın benim enerjik grubumm , nasılsınız keyifler nasıl ? yarın tartı günü biraz heycanlıyım sanki veremedim gibi . bide üstüne tartım bozuldu bugün yeni tartı alıcam bulabilirsem önerebileceğiniz bi mrka var mı ? ve tartı değişikliğinden dolayı kilom fazla çıkar mı korkusu var alışmıştım bu tartıya senelerdir bununla tartıldım modum düştü anlayacağınız
Şekersiz kahve muhteşem ve böyle içtiğin için tebrik ederim canım. Herbalife konusunda bende sıcak bakmıyorum ama yakın arkadaşımın ailesi.kuBuarada kızlar dün babamla konustum herbalife alicaktim oda tesadüf bir doçent arkadaşı var görüşmüş onunla demis almasın kullanmasin bugün babam gelcek ariycam konusturcam seni dedi o sana gerekeni anlatacak dedi konusunda uzmanmis diyet konusunda
Ayyy geçmiş olsun canım bilemedim yani neredeyse bütün hareketler bacak gerektiriyor. Ama seniKızlar sağ dizin çok ağrıyor bu gün spor yapamam sanırım akşam olmadı yürüyüş e çıkarım diye düşünüyorum ama önerenileceğiniz bi spor varmı dizimi yormadan bu arada sağ kolumda kitle olduğu içinde kol ağırlıklı yapamıyorum ne yapabilirim fikri olan varsa
Ben Akşam 1kere yaptım ve gerçekten çok tok tutuyor. O sananAy tam benlik ama bunu akşam yemeği yerine yapalım kızlar haftada iki gün yapsak bile süper oluruz mesela salı Cumartesi akşamı
Bunu yapmaya çalışacağım canımDoğrudur canım. Ben bir ara denerken Karatayın 5 saatlik ara kuralını uygulayarak verdim. Çok miden kazınırsa ceviz fıstık falan öneriyor ama genel manada ara öğün olmasa daha kolay gidiyor. Karatayı üç değil iki öğün olarak uygulayanlar genelde ara öğün yapıyor. Şeker içeren ara öğünleri leptin durdurduğu için istemiyor galiba. Uyguladığımdan hatrımda kalanlar, yanlışlık olabilir..
Alkislaaarr sanaYemedim bebişim:)
Canm lafin yarim kalmisCanım arzum güzel bence... tamda bozulacak zamanı bulmuş.
Şekersiz kahve muhteşem ve böyle içtiğin için tebrik ederim canım. Herbalife konusunda bende sıcak bakmıyorum ama yakın arkadaşımın ailesi.ku
Ayyy geçmiş olsun canım bilemedim yani neredeyse bütün hareketler bacak gerektiriyor. Ama seni
Ben Akşam 1kere yaptım ve gerçekten çok tok tutuyor. O sanan
Bunu yapmaya çalışacağım canım
Alkislaaarr sana
çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması çok zor derdini de anlatamıyor kuzum rabbim şifa versin inşaalahDaha şimdi hastaneden geldim oğlum gece hiç durmadı 6 aylık daha 2 den sonra uyumadı ağlamaktan boğaz enfeksiyonu olmuş kan aldılar 1 de tekrar gidicem belki serum takarız dedi çocuk ların hastalanması çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?