Canim ben bugun karbonhidrat degerleri hesaplanarak yapilan bi diyet var ya onu yapiyorum yine. Menum o yuzden bu sekilde. Yarin tekrar normal duzen devam ediyorum anlayacagin.Tatlım akşam menün bi değişik geldi banaSebze çorbası mı yapsak onu
Iııımmm bakım hep hoşuma gider ne bakımı canımKendimi bakıma aldım kızlar kg gidince bi güven geldi bana
ban kaçırmışım canım kusuura bakmaY
azmistim canim kocamla tartismalarimiz aileler derken telefonla hic ilgilenmedm
canım akşam menünü değiştirmeni tavsiye ediyorum omlet yerine çorba ve yanına salata öneriyorum sana13 Agustos
Sabah:
Yarim dilim ekmek
Domates, salatalik,lor,zeytin,marul
1 haslanmis yumurta
Oglen:
Kabakli omlet
Domates, salatalik,peynir, zeytin, marul
Aksam:
Biberli omlet
Domates, salatalik, peynir, zeytin, marul
Belki 1 bardak ayran
C cizen_bayan
Aslinda ben de guncelleme yapmaliydim galiba. Menuyu onceden hazirladigim icin yemeden once yazmistim. Ogle yemegi islerden dolayi yiyemedim az sonra aksam yiyecegim. Yedikten sonra guncelleme yaparim artik:))canım akşam menünü değiştirmeni tavsiye ediyorum omlet yerine çorba ve yanına salata öneriyorum sana
Tesekkur ederim zaten yarin yapamiycam emzirdigim icin cok zorlafi canim@swtyheart ben ayran detosu yaptigim zamanlar yaklasik iki kilo veriyordum ama detokstan sonra verdigim kilonun yarisini aliyordum. Genelde de yapanlardan duydugum ayni sekilde yarisini geri aldiklari yonunde. Sen kendini ona gore ayarla kilo verip geri aldim diye uzulme.
Sabah 1 omlet salata domates marul 1 dilim ekmek öğlen 1 dilim kavun 1 sise detoks su. Akşam 4 kasik bulgur 1 vur 1 kase cacik şuanda yürüyüş yapiyorummSena616
@ebrar1980
S salinger29
Kuasar
N naz5403
K Kimmik
lastrose6
Anneyimbenanne35
Amelie23
LolaLuna
@swtyheart
Sarellam
Kizlar menuleri eksik olanlar, gonderirseniz ekleme yapayim.
canım kendini aç bırakman iyi değil açlık hissediyorsan 1 domates ya da salatalık ye bu besinler sadece su içerir zararlı değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?