ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar merhaba uzun suredir yazamadm cok buyuk aile problemlerimiz vardi telefonu elime bile alamadm hep gonlumdeydiniz ama zor gunler gecirdim insallah beni atmamissinizdir

12.08.2018 menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kepekli ekmek
Zeytin peynir
Salatalık domates

Ara
Armut

Öğlen
Küçük kumpir

Ara
Dondurma (malesef yalova dondurması çok güzeldi dayanamadım )

Başka da bişey yenmedi

2 saat hızlı ev temizliği Yapıldı . 10 km yol yüründü. 3 litre su içildi I IRMAKK70

Salinger29 gaz vermesene kizzz asiri guzel falan Bi kerem tadi hiiicc guzel degil Zaten kuasardan ses seda cikmadigina gore korkarim dondurma yemeye gitti
Yemedim kayınço lop lop yedi yemedim tartı günü yicem aheyyy
Kızlar bugün sabah vücudumu ölçtüm 2-3cm incelmişim
Ayyy harikasın
Çok mantıklı

Kizlar merhaba uzun suredir yazamadm cok buyuk aile problemlerimiz vardi telefonu elime bile alamadm hep gonlumdeydiniz ama zor gunler gecirdim insallah beni atmamissinizdir

Su akar yolunu bulur, bugünler de geçer. Kendi adıma söyleyeyim, atmak-uzaklaştırmak ne demek, sebeplerin varmış. hoşgeldin

Hanımlar Günaydın hepinize iyi haftalar.

Haftasonu hastane işleri ev işleri ve tabiki hasta kuzum pek izin vermedi giremedim.

Bol bol kaçamak gördüm üzüldüm hepimiz adına.

Şu kuralı hatırlatmak istiyorum hepinize "Tartı günü kilo almışsanız tekrar eski rakama gelene kadar yarış dahilinde olamıyorsunuz"
Tartı için son 2 gün...
Daha dikkatli ve iradeli olalım. şurda bayrama ne kaldı dimi güzelce verdik bir anlık iştahla geri almayalım biz onu nasıl frenleyeceğimizi de çok iyi biliyoruz bence.

Selam Kızlar yeni bi haftaya başladık çoğumuz bende dahil kaçamaklar yaptık, tartı gününe 2 gün kaldı. 2 gün boyunca sıvı ağırlıklı ve hafif beslenelim dengeye sokalım. Kimse artı görmek istemiyor biliyorum o yüzden şu iki gün biraz daha sabırlı olmamız lazım. Kaçamak yaptık diye salmak yok aynı iradeyle devam ediyoruz.

Benim bu hafta regl günüm ve aşırı zorlamaya başladı sürekli yeme isteğim var . Tatilde de biraz zor geçti grupla gittim topluca denize gidiliyor (deniz çok fena acıktırıyor ama ya ) yeniyor içiliyor . Akşam sahile semaver keyfi yanında illaki bişeyler oluyor sonra da dondurma keyfi yapılıyor . Frenleyebildiğim kadar frenledim kendimi onlar ıce tea içerken ben su ayran içtim. Onlar çikolata yerken ben leblebi yedim. Dondurma yerken kafamı taşlara vurmak istedim resmen. Ama artık daha kararlı döndüm . Kendimi koyvermek yok

Günaydınlar kızlar
Sabah sabah 45dakika yürüyüş yapıldı
Şimdi ılık limonlu suyumu içiyorum
Sizde durumlar neeeee

Bende yaptım sabah yürüyüşümü Akşamları da artırmak istiyorum spor olayını
Kahvaltı da hafif geçti canım birşey istemiyor ne güzel

Sen tatile rağmen bence iyi sabretmisşin kuzum Tatil tartına yansımaz umarım ama reglin yansır bu hafta, haftaya daha iyi sonuç alırsın

dün bende yedim yavv

Tatil beni çok bozdu gece 3 lere kadar dışardaydık ondan oldu bunlar hep ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…