- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
yok canım hissetmiyorum hissedersem hemen 2 salatalık alıyorum elime kemirip duruyorum o açlığımı bastırıyor . Bide akşam yemek saatinde yürüyüşte oluyorum eve geldiğimde çay saati oluyor çay içiyorum falan bastırıyor hepsiniC cizen_bayan sen kac gundur aksamlari sadece ayran iciyorsun, sonrasinda da ara ogun falan yok. Aclik hissetmiyor musun? Ben yemek yedigim halde az yedigim zaman aksamlari aclik hissediyorum, bu isin bi sirri falan mi var:))
yok canım hissetmiyorum hissedersem hemen 2 salatalık alıyorum elime kemirip duruyorum o açlığımı bastırıyor . Bide akşam yemek saatinde yürüyüşte oluyorum eve geldiğimde çay saati oluyor çay içiyorum falan bastırıyor hepsini
dene canım 1 2 gün zorluk olur ama geçerrSuperr senden cesaret aldim bu aksam ben de gozumu karartip aksam sadece ayran ya da yogurt yemeyi deneyecegim. Umarim acliktan gozum donmez:))
Ben bu hafta 62, 900 olurumMavi takim: mavi diyetim iyi mi?
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
hanımlar biraz geç oldu ama hadi yapalım haftaya kaç kilo olursunuz tahminleri alalım. .Tahminin tutturana 1 kupa var
ben söylüyorum 73,00 olurum diyorum
Superr senden cesaret aldim bu aksam ben de gozumu karartip aksam sadece ayran ya da yogurt yemeyi deneyecegim. Umarim acliktan gozum donmez:))[/QUOT]
Süt acayip tok tutuyo iki bardak iç üst üste azıcıkta kabak çekirdeği oooh gçtti açlık hissi
Hayır tartı yikleyemedimKizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.
15.08.2018 tartı tahminleriii hepsi tutsun inşallah aminnnn
Forever07 (72.6)
71.5 olurum haftaya inşallah
C cizen_bayan (74.3)
73,00 olurum
I IRMAKK70 (71.0)
70 olurum
Kuasar (77.4)
76.4 olurum
S salinger29 (75.7)
74,6 kg olurum inşaalah
Anneyimbenanne35 (105.7)
105 olurum inşallah
N naz5403 (82.0)
81 diyorum
@Papatya gelini (64.2) tatlım sen bu hafta bildirim yapmadın mı
62,90 olurum
lastrose6 (82.9)
Ben 81.5 olurum insallah diyorum
@swtyheart
Sena616
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.
100 gr artın varmış öyle yazıyorum 64.3 olarak yani.EŞİmin telefonundan gizli girdim o banyodaben liste tutup takip ediyordum menüleri fakat telefonsuzum kızlar diyete devam bu hafta regl imden ötürü eksi görmedim hatta 100 gr fazlamvardı ne zama döneceğim konusunda hiç bi fikrim yok ama döndüğümde iyi bi tartıyla velicem hepinizi kocaman öpüyorum yakalanmadan ben kaçtım
Olur canım100 gr artın varmış öyle yazıyorum 64.3 olarak yani.
Kilo vermek çok kolaymış ben bunu anladım burda kimse ben kg veremiyorum'un arkasına saklanmasın zor olan kg vermek değil onu korumak sözüm meclisten dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?