- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Haftaya hangi gün canım
15 temmuz çarşamba Kuasarcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya hangi gün canım
Hiii ben yanlış anlamışim canım kusura bakma. Aksaklıklar düzelir canımdüzen değişmiyor canım ama başkan gittiği için biraz aksadı durumlar
canım sabah nasıl su böreği kol böreği kesme börek istedi anlatamam zor tuttum kendimi ama koyuyo süreklenerek börekçiye gideceğim diye de çok korktumm![]()
Bende akşam yemeklerini aza indirmeye çalışıyorum sadece salata ile geçirmek istiyorum bakalimaha da buldum.olmuşla ölmüşe çare yok, bi daha yapmazsın.. ben de ilk 10 gün kaçamak ötesiydim hala da dayanamıyorum. sürekli sevmediğim şeyler yiyince motivasyonum düşüyor bu da hayat mı beeeğ moduna giriyorum. Dediğim gibi dünden beri akşam yemeğine yüklediğim anlamı kahvaltıya aktarmaya çalışıyorum, inşaallah işe yarar.
Ben 105 olurum insallhhhhMavi takim: mavi diyetim iyi mi?
@LolaLuna
@Sarellam
@Kimmik
@Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
@Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
@naz5403
S salinger29
@lastrose6
Anneyimbenanne35
hanımlar biraz geç oldu ama hadi yapalım haftaya kaç kilo olursunuz tahminleri alalım. .Tahminin tutturana 1 kupa var
ben söylüyorum 73,00 olurum diyorum
Kızlar ben yavaştan çıkıyorum. Kahvaltı yapıp, evi toplayıpi giyinip çıkacağım. bisikletle mi gitsem yürüyerek mi bilemedim. bu arada dün 9140 adım atmışım ebrar başkan @ebrar1980 dolayısıyla akşam pertim çıktı, leslie falan yapamadım..
Neyse, hepinizi öpüyorum.
Hep beraber dikkat etmeye çalışalım. Dün bi söz gördüm, çevirince şöyle bir şey oluyor. Kendi başınızayken, kimse görmezken yediklerinizi toplum içinde giyersiniz diye. Acayip doğru.
Ay daldan dala bir şeyler yazmışım:)
görüşmek üzere
amin canım sağol inşallaho kısım büyük bir bilinmezlik oluyor. Eş adayınla böyle gezmeli tozmalı şeyleri, çoluğu çocuğu, eğitimi her ayrıntıyı önceden konuşmaya çalış. Sonradan sürprizler olmasınAllah gönlüne göre versin inşaallah..:)
az yağla yaparsan bence yiyebilirsin tavuk protein sonucta az yersen hiç bi sıkıntı olmazKızlar şimdi bişey soracagim size eşim tavuk schnitzel almış ben onu akşam yemeği olarak bir parça yiyebilir miyim. Yanında da çorba
çiğ köfte yiyebilirsin ama lavaşsız sade yeşillikle ve 2 3 tane canım fazlası zarar . sabredeceğiz başaracağızhahah sürüklenerek mi.. o duyguyu biliyorum. ben de bazen şuursuzca kendimi bişeyler yerken buluyordum. bu aralar benim de canım acayip su böreği çekiyor. bir de çiğ köfte. malum kaynaklar sınırlı, ulaşamıyorum.. ağustos sonunda Türkiyeye gideceğim Allah izin verirse, o zaman bu diyet ne olacak bilmiyorum..
Timam canım öyle yapayım sagolasinaz yağla yaparsan bence yiyebilirsin tavuk protein sonucta az yersen hiç bi sıkıntı olmaz
ne güzel yağmur serinlik miss biz yanıyoruz hem havalar hem kurlarHerkese günaydıııın,
burda 1-2 aydır acayip sıcak vardı, dün itibariyle yeniden klasik yağmurlara döndü. yağmur bana bir neşe verdi. Bu arada dün sabah güzel şeyler yiyip akşam çorba yoğurt yapma tekniği işe yaramış, bugün de öyle deneyeceğim:) sizler nasılsınız?
@cizenbayanForever07
haftaya için hedefleri yazmadık kızlar, nasıl yapalım?![]()
Mavi takim: mavi diyetim iyi mi?
@LolaLuna
@Sarellam
@Kimmik
@Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
@Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
@naz5403
S salinger29
@lastrose6
Anneyimbenanne35
hanımlar biraz geç oldu ama hadi yapalım haftaya kaç kilo olursunuz tahminleri alalım. .Tahminin tutturana 1 kupa var
ben söylüyorum 73,00 olurum diyorum
kız senin hedefin kaçççkızlar hedefte beni etiketler misiniz
hesaplama listesine kaydedeyim hedefleri![]()