ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İnan çok istiyorum geri dönmeyi ama lanet gelsin şu telefona offf

günaydın güzel anne bugün nasıl geçiyor bakalımm
Güzel basladim güne temizlik yapicam hemen ardından 20 dk eliptik bisiklet sonrasında güzel bir dus ha bide bişey sormak istiyorum canlarim işlere başlayınca strec film sarsam kendime öyle iş yapsam spor yapsam faydalı olurmu

hemde nasıl olur ben bi ara yapıyordum acayip iyi geliyor strece sar sonra duşta güzelce basen ve göbeğini kesele aşırı iyi geliyor

Karamanliyim ama Konya'da yasiyorum ben de. Yakin da olsa sik sik gidilmiyor iste is guc, coluk cocuk derken anca bayramdan bayrama..

tren hattı yeniden açıldı mı bilmiyorum ama ben de iki haftada bir otobüsle konyaya kadar gelip , sonra trene geçip ankaraya gidip gelirdim. aile, çocuk olayına girince ziyaretler zorlaşıyor tabii..

Herkese günaydıııın,

burda 1-2 aydır acayip sıcak vardı, dün itibariyle yeniden klasik yağmurlara döndü. yağmur bana bir neşe verdi. Bu arada dün sabah güzel şeyler yiyip akşam çorba yoğurt yapma tekniği işe yaramış, bugün de öyle deneyeceğim:) sizler nasılsınız?
C cizenbayan Forever07

haftaya için hedefleri yazmadık kızlar, nasıl yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…