İnan çok istiyorum geri dönmeyi ama lanet gelsin şu telefona offfSelam Hanımlar eksik menü paylaşımı yapanlar;
@LolaLuna canım ne zamandır yoksun ortalıkta bi problem yoktur umarım
@Sarellam
@Sena616 kzum sen menüleri atıyorsunda ben mi kaçırıyorum yoksa sen de mi yoksun ortalıkta
@Papatya gelini senin mazeretini biliyorum o yüzden lafım yok
@Amelie23
@swtyheart
etiketli arkadaşlarım 2 gündür ortalıkta yoksunuz bi problem yoktur umarımm
Patron yok daha azcık takılıyım nasıl gidiyo tartı işleri sizde benim gibi her sabah tartılıyonuzmu
Sağoll canımmmmmkaçın kızlarrr fena yapar heee
ohhh misss iyi tatiller kuzumm
Güzel basladim güne temizlik yapicam hemen ardından 20 dk eliptik bisiklet sonrasında güzel bir dus ha bide bişey sormak istiyorum canlarim işlere başlayınca strec film sarsam kendime öyle iş yapsam spor yapsam faydalı olurmugünaydın güzel anne bugün nasıl geçiyor bakalımm
evet o yüzden öğlen iki kaşık yiyorum ama akşam yemiyommmoooo çok muş o ya
benim ki %10 idi
senin pilavları görüyorum şeker asıl onlar şekerneyse ki öğlen yiyorsun ses etmiyorum
hemde nasıl olur ben bi ara yapıyordum acayip iyi geliyor strece sar sonra duşta güzelce basen ve göbeğini kesele aşırı iyi geliyorGüzel basladim güne temizlik yapicam hemen ardından 20 dk eliptik bisiklet sonrasında güzel bir dus ha bide bişey sormak istiyorum canlarim işlere başlayınca strec film sarsam kendime öyle iş yapsam spor yapsam faydalı olurmu
Karamanliyim ama Konya'da yasiyorum ben de. Yakin da olsa sik sik gidilmiyor iste is guc, coluk cocuk derken anca bayramdan bayrama..
ben sabah tartılcaktım sonra telaştan unuttumPatron yok daha azcık takılıyım nasıl gidiyo tartı işleri sizde benim gibi her sabah tartılıyonuzmu
gitmee ben b urdayımmmmKimse yok gidem bari
Öyle yapayım tatlimmmhemde nasıl olur ben bi ara yapıyordum acayip iyi geliyor strece sar sonra duşta güzelce basen ve göbeğini kesele aşırı iyi geliyor
Kapya biber közlenmiş zaten canm
Haklısın evet zorla bişey olmaz yememem lazimdi
hiiii tamam ben de kendim yeni bişey keşfetmiş gibi yazmışım:))
Tatlıyı muhallebiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?