- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
1değil iki bende akşam olmuş artık olan bugünkü menünü özellikle bekliyorum canım dengelemen adına sakın olan oldu deyip daha fazla kaçırma canım bugün bol bol yürüyüş yapki yerleşemeden gitsin o hainler vücudundan bugün akşam yemeğinde mesela yulaflı yoğurt veya salata yiyebilirsin
S salinger29 bildirim yapmis canim ben listede + koymusum ona. Digerleri yapmadilar.dünkü menüsü eksik olanlar
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
Sena616
@Papatya gelini
Amelie23
@swtyheart
S salinger29
kızlar paylaşım yaptınız ben mi kaçırdım yoksa menüler eksik mi ?
Günaydın tatlimmmmmmGünaydın kızlar
Nereye gittiiiiBu arada baskan gitmisOzleyecegiz seni.
Eylule kadar aramizda olamayacakmis canim.Nereye gittiiii
akşam yemiyorum canım ben akşam yemeği dünde yemedim ondan çok zararı olmaz diye düşünüyorum ama çok pişmanımmmm1değil iki bende akşam olmuş artık olan bugünkü menünü özellikle bekliyorum canım dengelemen adına sakın olan oldu deyip daha fazla kaçırma canım bugün bol bol yürüyüş yapki yerleşemeden gitsin o hainler vücudundan bugün akşam yemeğinde mesela yulaflı yoğurt veya salata yiyebilirsin
Bence bayram öncesi yuklesek tartı resmini arefe günü. Nasıl olur kızlar. Sonraki hafta çarşamba gününden devam ederiz.Baskan yok diye salmayacagiz ama kendimizi. Menu bildirimi ve tarti bildirimi yine ayni sekilde devam etmeli. Bayram haftasi icinde grupca bir karar alsak iyi olur, tarti bildirimini ne yapacagiz?
ben memlekette olacağım internet çekmiyor öyle bi sıkıntım var o yüzden menü ve tartı paylaşımı yapamam malesefBen menu yazabilirim ama tarti konusunda soz veremem. Gidecegim yerde tarti bulamayabilirim.
aynen bu da mantıklı arkadaşlarda bi gelsinler hep birlikte kara verelimSoyle yapsak o zaman tarti bildirimi yapmasak, menu bildirimi de istege bagli olsa. Ben kendimi daha iyi kontrol ediyorum menu yazinca diyenler internet sikintisi yoksa girsin yazsin menusunu. Hem kopmamis oluruz. Kimseye haksizlik olmasin diye de o hafta kupa verilmesin. Yazan oylece yazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?