ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhabaaa,

Sabah: 1 haşlanmış yumurta ( yumurtayla imtihanım devam ediyor, %80 ini yedim, yiyene kadar yaşama sevincimi kaybettim..) 2 zeytin, yarım avuç yer fıstığı, zeytinyağlı sumaklı marul, domatiz, salatalık, küçük bir parça peynir, 2 yk keten tohumlu yoğurt

Öğlen: 2 fincan yaseminli yeşil çay

Akşam: 1 kase Muradiye çorbası ( hazır)
3 adet konservede olanlardan yaprak sarması
2 yk yoğurt
7 zeytin

canım menün güzel bi kaç bişey söyleyeceğim sarmayı yeme bence hem pirinçli hemde aşırı yağlı yersen bile akşam değil öğlen ye en azından sanah yumurta kötü yapıyorsa baharatlarla tadını kokusunu yok edebilirsin yada yulaf ezmesi yap onu ye kendini yumurta ile şartlandırma olur mu

canımm meyvelerden kaynaklı olabilir porsiyonlarına bağlı birde ve akşam yenilen meyve şekere dönüşüyor diye biliyorum. meyveye karşı koymak çok zor ama istediğimz kilolar için biraz sabretmemiz lazım. ve işlenmiş gıdalar tüketmemeye çalış sucuk salam sosis gibi benden küçük bi tavsiye

yorum için teşekkürler bebişim, çok haklısın. Yemesem iyiydi ama bildiğin nefsim güzel bişey yeme açlığı çekti:,( esasında dün markette yulafa baktım, sanki yulafla pirinç lapası aynı gibi canlanıyor zihnimde. Muhtemelen saçma düşünüyorum, bu kadar insan diyet ürünü olarak yiyyor malum.. sen nasıl tüketiyorsun canım artı tok tutma performansı nasıl? Yumurtaya baharatı basıyorum ama olmuyor, olmuyor... :,(

Krep yapsan nasıl olur ki az un biraz süt. Ben cocuklara yapıyordum. Yapismayan tavada süper oluyor çok az yağ ile.
Kahvaltilik gevrek de iyi gidiyor. Ben yulaf hiç yemedim. Çekici gelmiyor.

Krep yapsan nasıl olur ki az un biraz süt. Ben cocuklara yapıyordum. Yapismayan tavada süper oluyor çok az yağ ile.
Kahvaltilik gevrek de iyi gidiyor. Ben yulaf hiç yemedim. Çekici gelmiyor.

Tavsiye için teşekkür ederim arkadaşım, Az yağ ve unla haftada bir iki krep de deneyebilirim. Bir arkadaşım mercimek unuyla yapıyordu o da olabilir. Ben de Karatay yulafı çok gömüyor diye uzak durmuştum ama yumurta kokusu beni yulafın kollarına atıyor..

08.08.2018 tarihte pek güzel

Sabah/tereyağlı 2 yumurta_domates_salatalik_zeytin_peynir
Ara/ türk kahvesi
Öğlen/cirba_mevsim salata
Ara/yarım muz_az siyah üzüm
Akşam/1 dilim armut_1 dilim karpuz_2 ymk kaşık kuru fasulye
Su vakitte şuan dondurma için zor duruyorum bu ara canım çok istiyor :)
C cizen_bayan I IRMAKK70

EŞİmin telefonundan gizli girdim o banyoda ben liste tutup takip ediyordum menüleri fakat telefonsuzum kızlar diyete devam bu hafta regl imden ötürü eksi görmedim hatta 100 gr fazlamvardı ne zama döneceğim konusunda hiç bi fikrim yok ama döndüğümde iyi bi tartıyla velicem hepinizi kocaman öpüyorum yakalanmadan ben kaçtım

ALL_STaR yarismacilarinin dikkatine...

Iyi geceler kizlar,

Aslinda sessizce cekip gidecektim ama sonra dedim ki yaptigimiz onca muhabbetten sonra bu yanlis olur.

Bir sureligine bu son mesajim.

Ozel nedenlerden dolayi bir sure aranizdan ayrilacagim . Su an belirsiz bir durumdayim.

Allah izin verirse Eylul'de korumada dahi olsam da araniza gelmeyi dusunuyorum.

Vedalari sevmem, o yuzden bana yapacaginiz en buyuk iyilik; paylasimlariniza ben yokken de devam etmeniz ve kilo vermeniz olacaktir.

Iyi bir baslangic yaptiniz kimsenin sizi etkilemesine , diyetinizi sabote etmesine izin vermeyin.

Gunun sonunda kilo alacak da, sucluluk duyacak da sizlersiniz.

Takimdaki motivasyon super, boyle devam edeceginizi umuyor ve bir yandan da diliyorum.

Takimin bakanlarini tekrar yaziyorum.

Tarti isleri ve motivasyon bakani : Sena616

Hesap/kitap isleri bakani: Forever07 bundan sonra sonuclarinizi o aciklayacak. Daha once hesaplama yapmadigi icin ona yardimci olun.

Menu bakanlari : C cizen_bayan , I IRMAKK70 , gelirse @Papatya gelini

Menulerin gunu gunune yazilmasi onemli . Hem farkindalik sagliyor, hem arkadaslarinizi uyariyorsunuz, hem de belirli bir duzen oturtmanizi sagliyor.

Spor bakani : 01ebruli hicbir sey yapamiyorsaniz bile en azindan haftada 3 kere 20 dk dan yuruyus yapin.

Kacamak bakani : N naz5403 kacamaklarda direkt naza bildirim yapiyorsunuz.

Takimda yeterli bildirim olursa yeterli sayida yarismaci var. Araniza yeni arkadaslar katilmasini onermem. Burayi bir kurs gibi dusunun. Devamsizligi olan sinifta kalir. Iyi not alan sinifi gecer.

Takimin kurallari acik;

7 gun tam menu bildiren tek kupa alir.

Hedef kupasinda en yakin tahmini tutturan tek kupa alir.

Ilk uce giren 3, 2, 1 olmak uzere kupa/lar alir.

Kilo alan kisi, en dusuk kilosunun 100 gram altina inene kadar kupa alma hakki olmaz.

Ornek; 60 kilo olan bir kisi 62 ye cikarsa, 59.9 kiloya ininceye kadar dereceye girme hakki olmaz.

Bu sekilde kilo alip vermelerin onune geciliyor.
Iyi sanslar ve basarilar arkadaslar. Hepinize kolay gelsin. .

Acayip hüzünlendim, daha frappe içecektik ?:,(

Canım seni tanıdığım için çok mutluyum. Inşallah burada beraber arkadaşlarla birbirimizi destekleyip kilo vereceğiz. Her gün olmasa da arada uğra . seni ozleriz biz

canım 4 kaşık yulafı küçük bi tavaya al yapışmaz olsun tavan üstünü geçecek kadar süt koy onu lapa gibi pişir içine 1 muz doğra ve tarçın dök üstüne soğuğunca ye tadı kötü değil sütlaç gibi oluyor ve çok güze tok tutuyor ben sabah yiyip akşam 4 5 e kadar onunla kalabiliyorum . Bi böyle dene emin ol seversin

Günaydın kızlar canım sen bizim motivasyon kaynağımızsın dönüşünü tekrar aramıza katılmanı sabırsızlıkla bekliyorum kuzum kendini fazla özletme

başkan seni sabırsızlıkla bekliyoruz ve sen geldiğinde hedefimize biraz daha yaklaşmış olacağız allaha emanet ol başkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…