Naptiniz ya bu kadar çok kilo vermeyin. Nazar değecek sonra:)
Aynen forevercim:) ama sen all star olarak değişmemişsin nickinin alt kısmını:)
öyle bakanlara cevabımız grup olarak
"nazar etme ne olur yeme senin de olur"
tebrikler canım.Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum
Veremeyen varsa moral bozmadan devam kızlar hepinize seviyorum iyiki varsınız kaptan sen özellikle ümidimi kaybettim anda hep yanımdasın A AklinYolu1 dün cıldıracak gibiydim o kadAr dikkat edip de veremeyince çok üzülmüştüm bugün eksileri görünce moralim yerine geldi az olsun öz olsun artık
Bu arada üç gündür içtiğin smoothie nin faydası mı bilmiyorum ama zerdeçallı yoğurt kürünü de yaptım limonlu suyumu da içtim bugün eskiyi gördüm çok şükür
Eki Görüntüle 2177315 eksilen 700 gr olsun bakalım bu haftaSena616
Ankarada giyim dünyasında 60 ile 100 arasındaydı ama ankaradamisin bilmemkızlar konumuzla çok alakasız ama ben haşema arıyorum uygun fiyatlı bilen var mı aranızda
yok canım istanbuldayım bi siteye baktım 140 ve 160 a buldum biz 2 kız kardeşiz de ikmize alıyoum ondan uygun fiyatlı aradım bide acil cuma günü elimde olması lazım hafta sonu 2 günlüğüne yalovaya gideceğimdeAnkarada giyim dünyasında 60 ile 100 arasındaydı ama ankaradamisin bilmem
Hepinize benden çayyy. Sakir e yok:)Ben böyle isimlerle zor adapte oluyorum kizlar kusurabakmayin ama hepimiz harikayiz ve muhteşem bir takımız destekciyiz birbirimize iyi ki varsınız...
A AklinYolu1 ayrıca sana çok teşekkürler istisnasiz hep bizimlesin ilgilisin ve çok güzel enerjin var
Hepinize benden
Simaricam ama :)hepinize katılıyorum A AklinYolu1 desteğini hepimiz hissediyoruz hepimiz sana ne kadar teşekkür etsek az kalır iyi ki sizleri tanımışım
Canım Allday diye bi site var çok çabuk teslim ediyorlar bi bak istersen ben oradan almıştım Modanisada çabuk teslim ederkızlar konumuzla çok alakasız ama ben haşema arıyorum uygun fiyatlı bilen var mı aranızda
sağol canım yardımın için bi site buldum ordan hallediyorum şu andaCanım Allday diye bi site var çok çabuk teslim ediyorlar bi bak istersen ben oradan almıştım Modanisada çabuk teslim eder
canım menün güzel fakat akşam biber dolması yeme çünkü içi pirinçli diye tahmin ediyorum iki öğünde pirinç biraz fala gelir onun yerine çorba yiyebilirsinBen de menumu yazayim unutmadan.
8 Agustos
Sabah:
1 dilim kadar ekmek
Biraz menemen
2 cay kasigi pekmez
Sekersiz cay
Oglen:
1.5 biber dolmasi
Salata
2 dilim karpuz
Aksam:
1 biber dolmasi
1 kucuk kase cacik
C cizen_bayan
neden gecikti resimler@Papatya gelini
Sarellam
@swtyheart
K Kimmik
Anneyimbenanne35
kızlar kızlar gelem miiiiihadin ama sizi bekliyoruz akşam oldu yatıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?