Evet biliyorum tatlım önerilerin benim için çok önemli bu gün yapsam yarına artı çıkarım diye korkuyorum artık sıfır kaçamaklaEvet bi cay kasigi, toz tarcin da koyabilirsin yanina.
Ben artik limonlu suyu da bunu da yapmiyorum cunku biraz kilo konusundan uzaklasmak istiyorum ama ise yarayan seyleri paylasiyorum.
Hımmm tamam canım yarında yapım öyleyse 3.günüm çünkü:))Bence yarar. Yalniz her gun ispanak yemeyin diyorlar. Haftada en fazla uc kere. Vucuttan kalsiyumu cekme ozelligi varmis. Bizim hoca paylasmisti.
Bugunden zerdecal kurunden baslayabilirsin. Zaten yatmadan once daha iyi oluyor.Evet biliyorum tatlım önerilerin benim için çok önemli bu gün yapsam yarına artı çıkarım diye korkuyorum artık sıfır kaçamakla
Hemen yapım öyleyseBugunden zerdecal kurunden baslayabilirsin. Zaten yatmadan once daha iyi oluyor.
1 çay kaşığı değilmiBugunden zerdecal kurunden baslayabilirsin. Zaten yatmadan once daha iyi oluyor.
Ne kadar güzel yaaa17 yıldır görmediğim kilo dayım kolay gitmeyecek artık ona göre hareket etmem lazım
Bir gunde mucize bekleme ama bir haftada etkisi oldugunu goruyorsun. Karaciger bizim en onemli organlarimizdan biri ve onu temizle ozelligi var. Tarcinin da sekeri dengeleme ozelligi. 1 ck+ 1 ckHemen yapım öyleyse
limonlu suyumu yaptım içiyorum
Cay kasigi, tatli kasigi fazla olur.1 çay kaşığı değilmi
yoksa tatlı kaşığı mıydı bu?
Yok yaa mucize falan beklemiyorum da farklı bişeyler yapmam gerekiyor onun için diyorumBir gunde mucize bekleme ama bir haftada etkisi oldugunu goruyorsun. Karaciger bizim en onemli organlarimizdan biri ve onu temizle ozelligi var. Tarcinin da sekeri dengeleme ozelligi. 1 ck+ 1 ck
Cay kasigi, tatli kasigi fazla olur.
Biraz sabirli olmak gerek bu tur seylerde. Bir gunde ise yaramiyor ebrarcim onu demek istiyorum. Cok kisiye onerdim ama cogu yapmamistir.Yok yaa mucize falan beklemiyorum da farklı bişeyler yapmam gerekiyor onun için diyorum
Ben hemen yaptım kaptan tavsiyene uydum kürümüde yedim 1 hafta yapıcam hadi hayırlısı :) çok sağol canım süpergirlBiraz sabirli olmak gerek bu tur seylerde. Bir gunde ise yaramiyor ebrarcim onu demek istiyorum. Cok kisiye onerdim ama cogu yapmamistir.
Teşekkür ederim canım emojileri görünce bi anda gurur duydum kendimleNe kadar güzel yaaatebrikler canım
Hadi bakalim ebrarcim , verdigin kilolari goreyim.Ben hemen yaptım kaptan tavsiyene uydum kürümüde yedim 1 hafta yapıcam hadi hayırlısı :) çok sağol canım süpergirl
Evet ama bu hafta sıkıntı var hiç veremedim gibi çok moralim bozuk
Nerdeyse iki kilo. Superr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?