Ay hangi burcta ise ruh halimiz ona gore sekilleniyor . Butun burclar icin boyle. Boga burcu da yemek yemeyi temsil eder.ben akrebim
Tamamen ayin sucu.Demek ki o lahmacuna o yüzden hayır diyemedim ben
Bence de cok guzel oldun. Elbisende guzel . Vir vir konussunlar.Kıııız düğün için saçlarımı yaptırdım bitti çok şükür güzel oldu hatta şahane oldu herkes çok güzelsin zayıflamışsın dedi :))) elbiseme bayıldılar:))
Kiz niye cikartalim. Allah iyiligini versin.Günaydın kızlar dün şehir dışına düğün için çıktık ve beni çok fena yol tuttu onun için yazamadım kusura bakmayın ve çıkartmayın lütfeeeennn bugün gece eve dönecem
Sevgili turkuaz grubu arkadaşlarım napiyorusnuz diyet nasıl gidiyor??
Ben limonlu şu içiyordum dün basim dönmeye başladı. Benden başka böyle olan var mi?? Bir de içine kabul tarçın atınca ağzımda yara çıkıyor. Acaba çay kaşığı ile icsem su ile yutsam aynı şey olur mu??
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35
Gercekten borek corek kek aliskanligi artik kalksa . Misafirlige gelenler de sade bi kisir yapsa en guzeli. Kinoayla yapilsa daha da guzel olur.Bugün misafirim gelecek. Onada sağlıklı yemekler yapacağım eee misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Kolay gelsin, fa. Fitanne yi kisalttim.Bugün okaar cok isim varkiiiiii kızlar camlar silincekortalik toparlancak dio köşe silincek offf offf
Bende arada agzima atiyorum. Hic pismanlik duymana gerek yok .bide akşam bi sinir anı yaşadım yemek isteğimi durdurmak için 2 avuç kabak çekirdeği yedim o çekirdek için biraz pişmanlık duyuyorum çünkü gece 12 falandı
Tam olarak bahsettigim seyi ozetlemissin salinger.günaydın sevimli, minnak, fit sincaplar
dün gece üniversitede (yaklaşık 7 yıl önceki) günlüğüme baktım. sayfalardan gene kilo dramı dökülüyor. senelerce istersem veririm diye kendimi oyalamışım resmen, isteyip verememişim. bunu görünce hem üzüldüm, hem hırslandım. gecenin 12 sinde spor ayakkabıları giyip leslie 3 mil yapıp öyle yattım.. ( @ebrar1980 )
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım, minicik daha kilo vermişim, gerçekten mutlu oldum.
bu grubun faydasını günden güne daha çok hissediyorum. genelde benim diyetler 1 hafta 10 gün sonra mola verme bahanesine sona eriyordu. Elimden geldiğince burayı takip etmek vermem gereken kiloları hatırlattığı ve aynı amaç için uğraşan insanları izleme fırsatı verdiği için epey faydalı oluyor. O yüzden hepinize teşekkür ederim:)
Bari düğünümde şüşko olmayayım diye annemle ablam beni ısrar kıyamet Ankara'daki çok ünlü bir akapunkturcuya göndermişlerdi (zaten Ankara'da yaşıyordum). Adam 1.5 saat boyunca bir oda insana aynı anda hem elemanları vasıtasıyla küçük iğneler takmıştı, hem de motivasyon konuşmaları yapmaya çalışmıştı ( benim çok etkilenesim yoktu o ayrı..), Sık sık üstünde durduğu bişey dikkatimi çekmişti sadece; sürekli kendinize diyet arkadaşı bulun, burdan arkadaş edinin, yemeniz içmeniz hakkında mesajlaşın, bu işin anahtarı bu demişti. İnsanın her konuda ilacı insan demekki.
Neyse öyle işte, içimi dökesim gelmiş.
İnşaallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım, kırarız
Sagol canim. Kivrandim durdum, uzandim kendime geldim biraz. Ilk gun cok zor geciyor.Geçmiş olsun canım çok iyi bilirim o sancıyı yat dinlen
biz bu azimle bu destekle o seytanı amuda kaldırırz beee
Emin ol kıracaz hepimiz zayıflayıf fit hatunlar olarak gezicez salına salına
Kiracagiz tatlimm o bacak kırılacak bu popoda gidecek ins. Adamın sözü ne kadar güzel olmuş cuk oturdu buraya
Gercekten borek corek kek aliskanligi artik kalksa . Misafirlige gelenler de sade bi kisir yapsa en guzeli. Kinoayla yapilsa daha da guzel olur.
Kolay gelsin, fa. Fitanne yi kisalttim.
Bende arada agzima atiyorum. Hic pismanlik duymana gerek yok .
Tam olarak bahsettigim seyi ozetlemissin salinger.
Birakmayacaksin , birakmayacagiz. Zayifladiginda frappemi isterim.
kizzzzzzz obezimmm ben ayyyy tiksincSon tablomuz bu arkadaslar, memnunsaniz ilk sayfaya ekliyorum.
BMI yani vucut kitle endeksi aciklama: Kaynak : https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/
0 - 18,4: Zayıf
A AklinYolu1
- Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
- 18,5 - 24,9: Normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.tulipa Sena616 K Kimmik LolaLuna Amelie23
@fatma7454 @ebrar1980 @Papatya gelini N naz5403
- 25,0 - 29,9: Fazla Kilolu
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.Forever07 Kuasar C cizen_bayan S salinger29 @swtyheart sarem2015
I IRMAKK70
- 30,0 - 34,9: Şişman (Obez) - I. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.lastrose6
- 35,0 - 44,9: Şişman (Obez) - II. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.Anneyimbenanne35
- 45,0 ve üstü: Aşırı Şişman (Aşırı Obez) - III. Sınıf
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu bir başka deyişle şişman olduğunuzun bir göstergesidir. Şişmanlık, kalp-damar hastalıkları, diyabet, hipertansiyon v.b. kronik hastalıklar için risk faktörüdür. Bir sağlık kuruluşuna başvurarak hekim / diyetisyen kontrolünde zayıflayarak normal ağırlığa inmeniz sağlığınız açısından çok önemlidir. Lütfen, sağlık kuruluşuna başvurunuz.
Thank you tatlımGercekten borek corek kek aliskanligi artik kalksa . Misafirlige gelenler de sade bi kisir yapsa en guzeli. Kinoayla yapilsa daha da guzel olur.
Kolay gelsin, fa. Fitanne yi kisalttim.
Bende arada agzima atiyorum. Hic pismanlik duymana gerek yok .
Tam olarak bahsettigim seyi ozetlemissin salinger.
Birakmayacaksin , birakmayacagiz. Zayifladiginda frappemi isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?