Sevgili turkuaz grubu arkadaşlarım napiyorusnuz diyet nasıl gidiyor??
Ben limonlu şu içiyordum dün basim dönmeye başladı. Benden başka böyle olan var mi?? Bir de içine kabul tarçın atınca ağzımda yara çıkıyor. Acaba çay kaşığı ile icsem su ile yutsam aynı şey olur mu??
@naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35
biz bu azimle bu destekle o seytanı amuda kaldırırz beeegünaydın sevimli, minnak, fit sincaplar
dün gece üniversitede (yaklaşık 7 yıl önceki) günlüğüme baktım. sayfalardan gene kilo dramı dökülüyor. senelerce istersem veririm diye kendimi oyalamışım resmen, isteyip verememişim. bunu görünce hem üzüldüm, hem hırslandım. gecenin 12 sinde spor ayakkabıları giyip leslie 3 mil yapıp öyle yattım.. (01ebruli )
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım, minicik daha kilo vermişim, gerçekten mutlu oldum.
bu grubun faydasını günden güne daha çok hissediyorum. genelde benim diyetler 1 hafta 10 gün sonra mola verme bahanesine sona eriyordu. Elimden geldiğince burayı takip etmek vermem gereken kiloları hatırlattığı ve aynı amaç için uğraşan insanları izleme fırsatı verdiği için epey faydalı oluyor. O yüzden hepinize teşekkür ederim:)
Bari düğünümde şüşko olmayayım diye annemle ablam beni ısrar kıyamet Ankara'daki çok ünlü bir akapunkturcuya göndermişlerdi (zaten Ankara'da yaşıyordum). Adam 1.5 saat boyunca bir oda insana aynı anda hem elemanları vasıtasıyla küçük iğneler takmıştı, hem de motivasyon konuşmaları yapmaya çalışmıştı ( benim çok etkilenesim yoktu o ayrı..), Sık sık üstünde durduğu bişey dikkatimi çekmişti sadece; sürekli kendinize diyet arkadaşı bulun, burdan arkadaş edinin, yemeniz içmeniz hakkında mesajlaşın, bu işin anahtarı bu demişti. İnsanın her konuda ilacı insan demekki.
Neyse öyle işte, içimi dökesim gelmiş.
İnşaallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım, kırarız
Emin ol kıracaz hepimiz zayıflayıf fit hatunlar olarak gezicez salına salınagünaydın sevimli, minnak, fit sincaplar
dün gece üniversitede (yaklaşık 7 yıl önceki) günlüğüme baktım. sayfalardan gene kilo dramı dökülüyor. senelerce istersem veririm diye kendimi oyalamışım resmen, isteyip verememişim. bunu görünce hem üzüldüm, hem hırslandım. gecenin 12 sinde spor ayakkabıları giyip leslie 3 mil yapıp öyle yattım.. (01ebruli )
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım, minicik daha kilo vermişim, gerçekten mutlu oldum.
bu grubun faydasını günden güne daha çok hissediyorum. genelde benim diyetler 1 hafta 10 gün sonra mola verme bahanesine sona eriyordu. Elimden geldiğince burayı takip etmek vermem gereken kiloları hatırlattığı ve aynı amaç için uğraşan insanları izleme fırsatı verdiği için epey faydalı oluyor. O yüzden hepinize teşekkür ederim:)
Bari düğünümde şüşko olmayayım diye annemle ablam beni ısrar kıyamet Ankara'daki çok ünlü bir akapunkturcuya göndermişlerdi (zaten Ankara'da yaşıyordum). Adam 1.5 saat boyunca bir oda insana aynı anda hem elemanları vasıtasıyla küçük iğneler takmıştı, hem de motivasyon konuşmaları yapmaya çalışmıştı ( benim çok etkilenesim yoktu o ayrı..), Sık sık üstünde durduğu bişey dikkatimi çekmişti sadece; sürekli kendinize diyet arkadaşı bulun, burdan arkadaş edinin, yemeniz içmeniz hakkında mesajlaşın, bu işin anahtarı bu demişti. İnsanın her konuda ilacı insan demekki.
Şimdiden kolay gelsin canım çok işin varmış misafir mi geliyor genel temizlik miBugün okaar cok isim varkiiiiii kızlar camlar silincekortalik toparlancak dio köşe silincek offf offf
Geçmiş olsun canım çok iyi bilirim o sancıyı yat dinlenIyi pazarlar kizlar,
Regl sancisindan hicbi si yapasim yok. Gecmise bakacagim. Cok fazla olmamis zaten.
Yok tatlım ya eşyaları yeniledik onun temizligiŞimdiden kolay gelsin canım çok işin varmış misafir mi geliyor genel temizlik mi
Offf regl mi sancı miIyi pazarlar kizlar,
Regl sancisindan hicbi si yapasim yok. Gecmise bakacagim. Cok fazla olmamis zaten.
Kiracagiz tatlimm o bacak kırılacak bu popoda gidecek ins. Adamın sözü ne kadar güzel olmuş cuk oturdu burayagünaydın sevimli, minnak, fit sincaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?