Tamam canım . ellerine sağlık.Bi de tatlış olduğum için veriyorlar bence:))
Hedefini niye yazmadın ki. ikiniz kaldınız. Kaçırdım mı yoksa.
lastrose6 eve gidince eklerim canım. Bi de spor için ebrar1980 i etiketleyeceksin.
Canım benim 4 saat mi bekleyeceksin. Ama çok güzel oluyor pırıl pırıl. Ben hiç yapmadım ama yakan arkadaşlarımı çok beğeniyorum.Bugun eve gidince sacima kına yakayım diyorum. 4 saat off offf:)
Evet ben de artık çok beğeniyorum rengini ayrıca kaşıntı yapmıyor. Beyazları da kapatıyor.Canım benim 4 saat mi bekleyeceksin. Ama çok güzel oluyor pırıl pırıl. Ben hiç yapmadım ama yakan arkadaşlarımı çok beğeniyorum.
Senin gibi güzel kızı bulmuşken kaçırmak istemiyorlar haaaBi de tatlış olduğum için veriyorlar bence:))
Hedefini niye yazmadın ki. ikiniz kaldınız. Kaçırdım mı yoksa.
lastrose6 eve gidince eklerim canım. Bi de spor için ebrar1980 i etiketleyeceksin.
Bana jest yapan da kızdı. Ona bugün çok güzel görünüyorsun diye iltifat etmiştim :)Senin gibi güzel kızı bulmuşken kaçırmak istemiyorlar haaa
Bu hafta ki hedefim 67.5 olsun
A AklinYolu1
Pozitif bir insan olduğun herhalde belli canım etrafındaki insanlar çok şanslıBana jest yapan da kızdı. Ona bugün çok güzel görünüyorsun diye iltifat etmiştim :)
Eve geldim yine cikicam. Ogle yemegi yerine domates yiyorum. Beni dinle koca bir tabak domates ye.Ev ahalisi ne dolma yaptım Kendime kırmızı mercimek haşladım katı bi şekilde
Içine
nar ekşisi
zeytinyağı 1 er kaşık koydum salata ile yedim anca kesti beni çok kötü krizdeydim
Pozitif bir insan olduğun herhalde belli canım etrafındaki insanlar çok şanslı
Bende hiç yakmadım ama düşünüyorum yakmayı benim saçlarım çok siyah boya değil beyazımda yok önce rengini açığı solusyonla açsam sonra kına yapsam nasıl olurBugun eve gidince sacima kına yakayım diyorum. 4 saat off offf:)
Zaten sen aklima geldin bol domatesli marul salata yaptım kekikten koydum içineEve geldim yine cikicam. Ogle yemegi yerine domates yiyorum. Beni dinle koca bir tabak domates ye.
Bana iticisin diyenler de var , gercekten sasirtici.
Sakin rengini acip kina yakma. Boyasiz saca yakman daha iyi. Rengi tutuyor merak etme.Bende hiç yakmadım ama düşünüyorum yakmayı benim saçlarım çok siyah boya değil beyazımda yok önce rengini açığı solusyonla açsam sonra kına yapsam nasıl olur
Cok sagol canim. Yanimda olsan bi frappe ismarlardim sana.Zaten sen aklima geldin bol domatesli marul salata yaptım kekikten koydum içine
Yedim
Şimdide kahve içiyorum
Onu diyen halt etmiş canım
ben seni espirili hayat dolu görüyorum yanlış düşünmediğimede eminim tatlım:))
Tamam canım iyi olfu bak fikir aldım kına ın Siyahın ın olduğunu ilk defa duyuyorum ama aktara sorucam :))Sakin rengini acip kina yakma. Boyasiz saca yakman daha iyi. Rengi tutuyor merak etme.
Kaliteli bir yerden al kinani. Ben yesil ve siyah kinayi karistirip cikolata kahvesi bi renk elde ediyorum.
Yari yariya karistiriyorsun. Bir de sadece kina ve su. En basta yaglar , cay filan koymustum tutmamisti.Tamam canım iyi olfu bak fikir aldım kına ın Siyahın ın olduğunu ilk defa duyuyorum ama aktara sorucam :))
Kız frappe için demedim aşkolsun ısmarlamış kadar oldunCok sagol canim. Yanimda olsan bi frappe ismarlardim sana.
Ya gercekten ben sebze asigi bir insan degilim ama domatese fena alistim. Canim fazla yemek mi istiyor al sana domates diyorum.
sodalı ayran yap canım şişirdiği için bişey istemiyor canınMerhaba kızlar bugün canım cı ss lu bişeyler istiyor kendimi zor frenliyotum rengli bitmek üzere ondan sanırım akşam olsada bir an önce yatsam
Hayiiirrr onun icinnn dedin.Kız frappe için demedim aşkolsun ısmarlamış kadar oldun
Bugunlerde ben de kola ile sinaniyorum. Hava cok sicak oldugu icin. Yalniz biliyorum baslarsam cok kotu gerisi gelir. Yas pastadan bile kotu o. Sodali ayran kurtaricim.sodalı ayran yap canım şişirdiği için bişey istemiyor canın
Ayran içtim ama sodalı içmedim denicem muhakkak canım tavsiye için teşekkür ederim tatlım:))sodalı ayran yap canım şişirdiği için bişey istemiyor canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?