4-5 ay korudum sonra aldım. En az bi sene gerekiyor pg.Lucky koruma dönemi nasıl oluyo şöyle 2-3 ay ynı kg jalınca kg sabitlenmiş oluyomu ?
Hımm zor bi dönem ama alışabilirim bedenlerimin küçülmesi hoşuma gidiyo4-5 ay korudum sonra aldım. En az bi sene gerekiyor pg.
Canim ben haftanin iki gunu karbonhidrat degerleri hesaplanarak yapilan diyet var ya onu yapiyorum. O gunlerdeki genel menum bu sekilde oluyor. Haftanin 5 gunu ise serbestim sadece az yemeye calisiyorum.Güzel hafif bi menü ama üç öğün aynı şeyi yemek seni mutlu etmez yeme isteği arttırır akşam. Menüsünü değiştirebilirusin
Anladım cnmCanim ben haftanin iki gunu karbonhidrat degerleri hesaplanarak yapilan diyet var ya onu yapiyorum. O gunlerdeki genel menum bu sekilde oluyor. Haftanin 5 gunu ise serbestim sadece az yemeye calisiyorum.
Benim de zaten değiştiğim için zorlanmiyorum. Mochami frappemi zaten içiyordum.Hımm zor bi dönem ama alışabilirim bedenlerimin küçülmesi hoşuma gidiyo
Ben 35+yim. Bi de bu topik koruma topigi de ayrıca.Yaşım kg için riskli bi yaş 35 ten sonra kg vermek zor oluyomuş
Sen kaç yaşındasın ?????Ben 35+yim. Bi de bu topik koruma topigi de ayrıca.
Senden büyüğüm :)Sen kaç yaşındasın ?????
Kızlar menülerini ze saat te ekleyebilirsek daha güzel olur sanki .aralarda boşluk bırakmayı unutmayın . zaten zorgiriyorum nete bir de ayırt etmeye çalışıyorum. Yaslandim galiba gözlerim zor görüyor..Bugünkü menum Sabah
Salata 30 gr
süzme peynir
15 tane üzüm
2 sade Türk Kahvesi
16 da
Salata yağsız
Yarım kase yoğurt
1 kase çorba azyağlı
50 gr haşlanmış et
Spor 1 saat eliptik
3 litre su oldu @Papatya gelini
Forever07
Bende senin gibiyim . kanımız mi düşük acaba . ben kan eksikliginde hep bunu yaşıyorum.dün akşam bahçeye gittik. Karanlıkta daldan iki elma buldum saat 21 . 30 veya 22.00 idi. Nasıl yemisim. Bıraksalar dalı da kemirecektim o biçim . bir baktım elimde 2 elma çöpü. Allah diğerlerini kurtarmış elimden. Bir kan vereceğim ben sonuçlar ne çıkacak.3 ağustosForever07 @Papatya gelini
Kahvaltı 8:00 :
Tereyagina tavada 2 yumurta
1 kuru kayısı
Ogle 15:00 (misafirlige gittim maalesef kötü bir öğün oldu)
1 finca şekersiz kahve
1 dilim şerbeti sütlü tatlı (tarif isteyene verebilirim)
2 tane tuzlu susamli kurabiye
10 sarı üzüm
Yarım şeftali
Aksam 18:00
1 yumurta ile sucuklu peynirli menemen
2 kaşık mantarli risotto
15 sarı üzüm
Yarım kase karpuz
1 mürdüm erigi
Meyve şekerinden nasıl uzak durulur tavsiye verecek var mı? Evde diyelim hiç meyve yok, bu sefer de hurma, kuru kayısı, kuru incir vs ne varsa onlardan yemek istiyorum ve yiyorum da... Genelde başka türlü paketli gıdalardan vs şeker almıyorum hiç (bugün misafirlikte istisna vardı tabi) ama meyvesiz yapamiyorum ben.
Ben de bir kafeteryaya abone olsam bana da bedava verirler mi acabaBenim de zaten değiştiğim için zorlanmiyorum. Mochami frappemi zaten içiyordum.
Bu arada frappemi aldım bedava verdiler çünkü sadık bi musteriyim :)
Bi de tatlış olduğum için veriyorlar bence:))Ben de bir kafeteryaya abone olsam bana da bedava verirler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?