- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
onu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcıkSerbetli tatlilarla aram yok ama 8 dilim pastanin uzerine hala profiterol isteyen biriydim.
Nutella kavanozu bir gunde biterdi . Ustune biraz da helva yerdim.
Kotu yani tuzluyu seviyordum , tatli tuzlu tuzlu tatli. Patlamis misir arkasi tatli . Nutella ile patlamis misiri karistirdigim da oldu.
Nereye gittigini de hic anlamiyordum, midem o kadar genis degildi cunku .
Dondurma zaten magnumsa 3-5 paket , yoksa kutunun yarisi giderdi sabaha birakayim derim ama sabaha kalmazdi.
Iste bunlar tamamen ne yapmamak gerektigi.onu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcık
süper yaa bende yemedim sırf suçluluk duyarım diye bugün daha sakin geçiricem inşallahIste bunlar tamamen ne yapmamak gerektigi.
Dun o pirinc pilavini yeseydim sucluluk duyacaktim , yerini baska seylerle doldurdum.
Sucluluk duysaydim bugun yemeklere saldirma istedigim daha da fazla olacakti.
O yuzden bugun sakinim.
Muzlu kakaoyu da deneyebilirsin. Hosuna giderse onunla devam edersin.süper yaa bende yemedim sırf suçluluk duyarım diye bugün daha sakin geçiricem inşallah
Tatlım kokoreç yazmışsın izmirdemi yasiyosunonu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcık
yok istanbul canım ama tam bir baskül ailesi olduğumuz için yemeğin saati yok bizdeTatlım kokoreç yazmışsın izmirdemi yasiyosun
aynen canım çok haklısın şu an kendimiz frenlemeliyiz bunun karşılığını çok güzel alacağızzMuzlu kakaoyu da deneyebilirsin. Hosuna giderse onunla devam edersin.
Her birey farklidir arkadaslar , deneme yanilma yoluyla sizde ise yarayan yontemi olusturun. Kilo verme sureci zor gorunse de koruma donemi cok cokk daha zorrr.
Kilo alip vermeyin, kilo verme sureciniz stabil olsun. 100 gram bile verseniz kilo alip vermenizden cok daha iyidir.
Hoşgeldin canım özlemişiz yaaSelam kızlar kuafördeyim de boş boş otururken yazayım dedim
Tdkrar almak zor bu yzden dedimUcuz olsa ne olacak bi arkadasimin hatta buradan arkadasim, hediye bi altin kolyesini calmislar. Satacaklari cok cuzi bi miktar. Manevi degeri cok onda , cok uzuluyordu.
Immm güzel fikirrCanım tebrikler bak sana bi Öner’im olacak 1muzu 1-2yemek kaşığı kakao ile ez ye anında tatlı isteği Yok olacak bi dene bence
Yaşım 29 boyum 1 57 hedefim 52Yasin 23 boyum 170 hedefik 58
Güzel hafif bi menü ama üç öğün aynı şeyi yemek seni mutlu etmez yeme isteği arttırır akşam. Menüsünü değiştirebilirsin4 Agustos menum
Sabah:
Yarim dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
5 tane yesil zeytin
1 yaprak marul
Yarim domates
Oglen:
Yarim dilim ekmek
1 kabak 1 yumurtadan omlet
1 yaprak marul
Yarim domates
1 salatalik
5 tane yesil zeytin
Aksam:
Yarim dilim ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yaprak marul
1 kucuk dilim peynir
5 tanev yesil zeytin
@Papatya geliniForever07
Diren Ebrar. Kimin patron olduğunu göster onlara.Merhaba kızlar bugün canım cı ss lu bişeyler istiyor kendimi zor frenliyotum rengli bitmek üzere ondan sanırım akşam olsada bir an önce yatsam
Kiz fatma zayıfladim biraz da kendime bakayım mı diyorsun. İyi yapıyorsun :)Selam kızlar kuafördeyim de boş boş otururken yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?