ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

onu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcık

onu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcık
Iste bunlar tamamen ne yapmamak gerektigi.

Dun o pirinc pilavini yeseydim sucluluk duyacaktim , yerini baska seylerle doldurdum.

Sucluluk duysaydim bugun yemeklere saldirma istedigim daha da fazla olacakti.

O yuzden bugun sakinim.

Iste bunlar tamamen ne yapmamak gerektigi.

Dun o pirinc pilavini yeseydim sucluluk duyacaktim , yerini baska seylerle doldurdum.

Sucluluk duysaydim bugun yemeklere saldirma istedigim daha da fazla olacakti.

O yuzden bugun sakinim.
süper yaa bende yemedim sırf suçluluk duyarım diye bugün daha sakin geçiricem inşallah

Arkadaslar spor yaparsaniz cok daha iyi olur. Ilk sayfada haftalik onerilerim var , buna uymak zorunda degilsiniz. Kendi kafaniza gore takilirsiniz sadece yuruyus yaparsiniz. Bu da guzel olur.

Menulerinizi yazarken alt kisminda spor : 1 saat yuruyus yazip spor bakani 01ebruli i etiketleyebilirsiniz.

süper yaa bende yemedim sırf suçluluk duyarım diye bugün daha sakin geçiricem inşallah
Muzlu kakaoyu da deneyebilirsin. Hosuna giderse onunla devam edersin.

Her birey farklidir arkadaslar , deneme yanilma yoluyla sizde ise yarayan yontemi olusturun. Kilo verme sureci zor gorunse de koruma donemi cok cokk daha zorrr.

Kilo alip vermeyin, kilo verme sureciniz stabil olsun. 100 gram bile verseniz kilo alip vermenizden cok daha iyidir.

aynen canım çok haklısın şu an kendimiz frenlemeliyiz bunun karşılığını çok güzel alacağızz

4 Agustos menum

Sabah:
Yarim dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
5 tane yesil zeytin
1 yaprak marul
Yarim domates

Oglen:
Yarim dilim ekmek
1 kabak 1 yumurtadan omlet
1 yaprak marul
Yarim domates
1 salatalik
5 tane yesil zeytin

Aksam:
Yarim dilim ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yaprak marul
1 kucuk dilim peynir
5 tanev yesil zeytin

@Papatya gelini Forever07

Güzel hafif bi menü ama üç öğün aynı şeyi yemek seni mutlu etmez yeme isteği arttırır akşam. Menüsünü değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…