Öyle düşünüyorum kuzum en saggliklisiSoda konusundaAnneyimbenanne35 Kesinlikle sade soda yani madensuyu tuketmeliyiz. Bak içine limon sıkabilirsin veya nane yaprağı katabilirsin harika oluyor
detoks şişem var canım 750 gr alıyor günde 3 şişe içiyorum onun haricinde normalde de içiyorum yeterli olur diye düşünüyorum ama bilemedimSuyu pet siseye koyacaksin. Gun icinde bitirip tekrar dolduracaksin. Az iciyorsan kendini zorlamalisin.
Ayran , cay , kahve haric 2 litre. Cay kahve iciyorsaniz su miktari daha fazla olmali. Onlarin vucuttan su atma ozelligi var cunku...
burası da aşırı sıcak klimasız yerler de durulmuyorrKizlar bugun burasi cok sicak. Ben mayistim. Birazdan disari cikip bi frappe alirim.
ohhh gitsin kalorilerr gelsin küçük kıyafetlerrTemizlik yaptım canım çıktı yaaa
kızzzz diyettesin ziyafette ne imişay yok cumartesi günü de böyle yapmayı düşünüyorum sevgili süt kardeşim bana ziyafet çekecekmişbende kinoa salata fırında patates falan istedim gelde kendin yap dedi cumartesi gününden korkuyorummm
şişenin ağzını açmak mı acaba mesele bardak direk masan da olsa kuzumsize bi sorum olacak ben ilk günlerde çok güzel su içiyordum artık azaldı su içmem ilk zamanlardaki kadar içemiyorum sizce neden ?
kızzzz diyettesin ziyafette ne imişben sana inanıyor ve güveniyorum
şişenin ağzını açmak mı acaba mesele bardak direk masan da olsa kuzum
hımmm ağzı kalay açılan şişe bulmalı o zamanya burası çok tozlu su hemen tozlanıyor malum çelik atölyesinde çalışmakşişeden ne kadar içtiğimi biliyorum en azından
niyet ettim allah rızası için diyet etmeyee lfkblekhbnhoeıhbnKilo vermenin formülü;
karar vermek ! (ki bu en önemli madde, herşey karar vermekle yani niyet etmekle başlar gerisi gelir inşallah)
sabretmek (güzel sonuçlar almak için önümüze gelenlere hayır diyebilmek)
ve
asla pes etmemek
ve tabi ki bol bol hareket
kız içiyorum zatenn kesin net 2,25 litre içiyorumhımmm ağzı kalay açılan şişe bulmalı o zaman
yada not yaz önüne su iç diye
aaaa içmen lazım susuz olmaz kuzuuu
Allah niyetini kabul eylesinniyet ettim allah rızası için diyet etmeyee lfkblekhbnhoeıhbn
kız içiyorum zatenn kesin net 2,25 litre içiyorum
cünkü önceden 4 şişe içiyordum 3 e düştü de bi sorayım dedim
sorun ne o zaman
Yeterli. Sana tablo yapmıştım ya orada yazıyordu içmen gereken miktar.detoks şişem var canım 750 gr alıyor günde 3 şişe içiyorum onun haricinde normalde de içiyorum yeterli olur diye düşünüyorum ama bilemedim
Boy ver.:) Benim tankiler olmadı ya.N naz5403 S salinger29lastrose6 Anneyimbenanne35 benimm deniz mavisi canlarım nerelerdesinizzzz
burası çok güzel gelsenizee
aaa neden olmadıııYeterli. Sana tablo yapmıştım ya orada yazıyordu içmen gereken miktar.
Boy ver.:) Benim tankiler olmadı ya.
Sorunsuzluk :)
sorun ne o zaman
o tablo nerde 1. sayfaya sabitlesen olur mu ?Yeterli. Sana tablo yapmıştım ya orada yazıyordu içmen gereken miktar.
Boy ver.:) Benim tankiler olmadı ya.
Ya oldu da beğenmedim yakışmadı.aaa neden olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?