ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Simdi degil de, bir ara o kadar bulasigi erteliyordum ki yikamak yerine plastik bardak almistim. Kullanip cope atiyordum.
Biz onu kardeşimle bekarken hep düşünürdük.
Mesela yemek sonrası masanın üstünü masa örtüsü ile birlikte toplayıp atasımız gelirdi ne günlerdi bekarlık günlerimiz
Ama geçen gün aynısını piknikte yaptım. Yemek sonrası üstünde plastik bardak ve tabaklar olan tek kullanımlık masa örtüsünü öylece toplayıp çöpe attım oda ayrı bi mutluluk
Bulaşık çıkmasın diye tabağı streç filmle kaplayıp içinde yemek yiyen öğrenci gördü bu gözler tavsiye ederim

Benim sorunum baslayamamak sab. bir basladigim zaman cabuk bitiriyorum.

Temizlik hastasi insanlari gercekten anlamiyorum, bir de nutella yeyip kilo almayanlari...

Plastik olsa her sey daha guzel olurdu. Piknikten sonra bir de temizlik mi yapacaksin en iyisini yapmissin.

LolaLuna takim arkadasim, naber? Bugunku menunu paylastin mi? Ona gore bir yorum, motivasyon, destek yapabilirim istersen
İyiyim, yüzmeye gitmiştim bi yarım saat 40 dakikalığına biraz geç geldim menümü paylaştım evet.

Bugün babam gelirken mango suyu almış, amannnn ben de bir bayılırım ki sormayın. Ama ne büyük şanstır ki artık şeker kullanmiyorum ne güzel aklıma hiç tatlı filan gelmeden devam ediyordum böyle, karşıma hiç yoktan bi zorluk çıktı Evdeki tüm çiçekleri gözyaşlarımla sulamaya karar vermiştim kı senin bu güzel, nazik mesajinla karşılaştım. Sırf sorarak bile moral motivasyon verdin sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ben dayanamadim sabah sabah tartildim. Biraz daha gitmis cok mutlu oldum:) Yalniz aksama dugun var onu ne yapacagim hic bilemiyorum. Burada genelde dugunler yemekli oluyor. Yemeyene de bi israr bi israr, resmen lafla dovuyorlar yemeyeni Normal zamanlarimda bile et yemedigim icin sen sunu yemedin sen bundan da ye diye bunaltirlardi, diyetteyken hic dusunemiyorum

Ooo ne guzel o ısrarla cok gıcık ya bizde her yerde herdaim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…