- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Biz onu kardeşimle bekarken hep düşünürdük.Simdi degil de, bir ara o kadar bulasigi erteliyordum ki yikamak yerine plastik bardak almistim. Kullanip cope atiyordum.
Huhuv musmutlu oldumCok cok iyi bir menu olmus bence. Bol protein, saglikli karbonhidrat ve sağlıklı yağ. Çok çok dengeli ve ornek bir menü bence.
:)Huhuv musmutlu oldum
Ben seni yarın dürterim tatlım merak etme hop hopleslie 3 mil yapmak istiyorum ama bir türlü totomu kaldıramıyorum. Allahını seven üzerime spor akkabımı atıp beni iteklesin.
Benim sorunum baslayamamak sab. bir basladigim zaman cabuk bitiriyorum.Biz onu kardeşimle bekarken hep düşünürdük.
Mesela yemek sonrası masanın üstünü masa örtüsü ile birlikte toplayıp atasımız gelirdine günlerdi bekarlık günlerimiz
Ama geçen gün aynısını piknikte yaptım. Yemek sonrası üstünde plastik bardak ve tabaklar olan tek kullanımlık masa örtüsünü öylece toplayıp çöpe attımoda ayrı bi mutluluk
Bulaşık çıkmasın diye tabağı streç filmle kaplayıp içinde yemek yiyen öğrenci gördü bu gözlertavsiye ederim
Isteyince oluyormus degil mi. Tebrikler.Misafirlikteydik ayyy bir börek ikram ettiler miss gibi koktu. Israr ısrar çok ısrar ama direndim ve yemedim
Ben seni yarın dürterim tatlım merak etme hop hop
İyiyim, yüzmeye gitmiştim bi yarım saat 40 dakikalığına biraz geç geldim menümü paylaştım evet.LolaLuna takim arkadasim, naber? Bugunku menunu paylastin mi? Ona gore bir yorum, motivasyon, destek yapabilirim istersen
Taşlandım mı noldu ayyy
Gece kusu ne yapiyorsun.Taşlandım mı noldu ayyy
Vurmayın vallahi spordaydım
Oldu valla oluyorIsteyince oluyormus degil mi. Tebrikler.
Ayyy çok güldüm ellerine sağlık.canim mis olmuşGunaydiiiiinn. A AklinYolu1 tukkani kapatmis ben de gelip sabah erkenden acayim dedimMusteriler yok daha, bari suralarin tozunu alayim biraz
Ben dayanamadim sabah sabah tartildim. Biraz daha gitmis cok mutlu oldum:) Yalniz aksama dugun var onu ne yapacagim hic bilemiyorum. Burada genelde dugunler yemekli oluyor. Yemeyene de bi israr bi israr, resmen lafla dovuyorlar yemeyeniNormal zamanlarimda bile et yemedigim icin sen sunu yemedin sen bundan da ye diye bunaltirlardi, diyetteyken hic dusunemiyorum
Tisikkurler cinim, hos geldiniz size ne alirdiniz:))Ayyy çok güldüm ellerine sağlık.canim mis olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?