- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Gel gel taslayalim diyorsun.LolaLuna takim arkadasim, naber? Bugunku menunu paylastin mi? Ona gore bir yorum, motivasyon, destek yapabilirim istersen
Ay evet bide küçük olunca zor oluyo bayapiknikten dönen çocukları banyo yaptırıp yatırma kısmında yediklerini yakmışsındır zaten canım:)
Koviiir misinEylulde bizim tayfa donuyor. @fatma7454 , @tulipa patates kizartmalariyla pudingleriyle kalsin ya da gelir belki.
Ben korumada olsam da gelirim. Allah izin verirse tabi ki.
Sener seni hatirliyor musun. kovmirim ulennn.
Bir kac kisi daha alirsak 22 . olabilirsin.
Inşallah tatlım tek dileğim buHoşgeldin canım aramıza hep beraber hedeflediğimiz kilolara ulaşmak ümidiyle tatlım
Aylık mı yıkıyosunBen gidip bulasiklari koyayim. Daha gecen gun koymustum.
En son 2+2 . 4. luk verebilirim bak bence kutuna gitme sab.Koviiir misin
Gitmirem uleenn
22 istemiyorum 2. Oluciiiim ben
Ahhh keskeee. Aylik temiz bulasigim olsa bende o potansiyel var.Aylık mı yıkıyosun
Bence az yemek değil dengeli yemek önemli. O yüzden ben doneri mantikli buldum, bence fazla değil. Yazdigin menunde zaten doner de olmasa protein adina et gibi saglam bir kaynak da yok ki. Patlıcan yemeği dedigin etli miydi bari? Bilmiyorum ben proteini çok mu önemsiyorum ama doktorlar hep karbonhidrattan yoksun proteinden zengin beslenin diyorlar. Kilo almamak ve korumak için en önemli anahtar bu bence. Ve kilo vermek için de tabi kalori hesabi da etkili. Ama yine boş ve kof kalori olmamali. Yediklerin gayet güzel, üzülmene gerek yok bence.sadece salata ya da yoğurt yiyebilirdim gibime geliyor
Hahah evetGel gel taslayalim diyorsun.
Bayram haftasi belki haftalik tarti gunu es gecilebilir ama menuler yazilsin.hanımlar yeri gelmişken bayram haftasını konuşalım çünkü herkes yoğun ve bi yerlere gidiyor nasıl olacak tatrı işleri buna bi çözüm bulalım ortak bi kaarar verelim başkanda burdayken A AklinYolu1
şöyle bi durum var memlekete gidiyorum ben ve internet çekmiyor orda girebileceğimi bile düşünmüyorum ama girdiğim zaman yazarım tabiki o hafta menü zorunluluğunu kaldırsak olmaz mıBayram haftasi belki haftalik tarti gunu es gecilebilir ama menuler yazilsin.Sena616 Yoksa cok yeme potansiyeliniz varrrrr. Kiloo alip gelmeyin.
Onu konusursunuz canim ya. Bayram haftasi diye esnek davranilabilir yeter ki kilo almayin.şöyle bi durum var memlekete gidiyorum ben ve internet çekmiyor orda girebileceğimi bile düşünmüyorum ama girdiğim zaman yazarım tabiki o hafta menü zorunluluğunu kaldırsak olmaz mı
Ahhh keskeee. Aylik temiz bulasigim olsa bende o potansiyel var.
Simdi degil de, bir ara o kadar bulasigi erteliyordum ki yikamak yerine plastik bardak almistim. Kullanip cope atiyordum.deli yaaa Allahım Allahım ( perihan kutman-köyden indim şehire)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?