ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Haklısın tatlım ne desem boş ama canım çrkiyor napiyim
Benim de canim cekiyor yalan soylemiyim. Nedeni asitli olmasinin yazin hos gelmesi.

Sodali ayran yapiyorum ben. Maden suyuna kat ayrani . 'Hos oluyor alistim.

Misafirli ve cıssslı bir güne göre güzel menü normal şartlarda kısır yenmemeli ama orada en sağlıklısı odur diye düşünüyorum
Kisiri kinoayla yapin. Gercekten cok guzel oluyor hem de yavas salinan karbonhidrat.

buraya gerçekten düzenli girmek çok etkili kokulusabun yoğunluktan zaman bulamayınca ne yapsın ama gönlümüzün birincisisin canım
Eylulde geliyormus hanfendi. Ya bi git diyorum bi git. kokulusabun seni 2. yapmiycam artik.

Ne ben yazayım ne sen sor. Ailemle ilgili. Ben pek takmıyor gibiyim ama yalnız kalınca bir hüzün geliyor bana. Inşallah bu günler de geçecek. Aslında obur biri değilim ama stres bende yeme dürtüsü uyandırıyor.zaten bu kilolar da bundan.Inşallah herşey yoluna girer.sağol canım sorduğun için.

Oooo stres kaynakli yemeler tam bana gore burada kal . Geliyorum.

Kizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.

Sena616

Bu arada haftaya 67.2 kg olurum

C cizen_bayan

haftaya 75,00 olurum

@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum

I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.

Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah

Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah

@swtyheart
75 olurum diyorrrr

N naz5403

81 olurum dediii.

Anneyimbenanne35
105,0

S salinger29
75.2

LolaLuna
52.2

Amelie23
Haftaya 65.5 olurum

K Kimmik
Ben de insaaaaaallah 52,5 olurum :)

@sarem2015
Bende hedefime 66.5 diyorum

Sarellam

@ebrar1980

lastrose6

Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.

buraya gerçekten düzenli girmek çok etkili kokulusabun yoğunluktan zaman bulamayınca ne yapsın ama gönlümüzün birincisisin canım
Teşekkürler canım. Biz birbirimizin desteğiyle en iyi topikte yarıştık.
Topiğinizin ve kaptanınızın kıymetini bilin derim..
Sabah şehir dışına çıkıyorum. Ayın 10'undan sonra da peşpeşe yatılı misafirlerim var. Sonra bayram, hemen ardından oğlumun sünnet düğününü yapacak olunca yoğunluktan gelemeyeceğimi biliyorum. Oyüzden sizleri de zor durumda bırakmak istemedim.
Ama eylülde yine yeni yeniden burada olacağım

ah bebeyim ben de duygusal yiyiciyim. üzüldüğümde ve strese girdiğimde kendimi rahatlatma yolu olarak yemek yemeyi seçtim. enteresan bir bağımlılık bu. stresimizi başka şeylere yönlendirmeyi öğrendiğimizde geçecek. mesela 2 hafta önce, buraya başlamadan, eşime sinirlenmiştim. ben bi dışarı çıkıyorum diyip markete gidip, 5 li donut, 2 cips, 1 tane poğaçamsı bişey bi de 500 ml fanta alıp bi banka sinip hımır hımır hepsini yedim. O yüzden derdini bilmesem dahi derdin yüzünden yemeğe sarmanı anlıyorum. Dün de bir şeye moralim bozuldu mutfağa gidip yemek partisi yapacaktım ama artık bu şekilde kaçamayacağımı anladığım için durdurdum kendimi. yerken güzel de sonrasında pişmanlık sebebiyle derdime dert katıyorum. o yüzden gecenin bi vakti birikmiş ütüyü yapıp kendimi yorup uyudum. fiziksel yorgunluk derdini çözebilir bir nebze.

Eylulde bizim tayfa donuyor. @fatma7454 , tulipa patates kizartmalariyla pudingleriyle kalsin ya da gelir belki.
Ben korumada olsam da gelirim. Allah izin verirse tabi ki.

Gitmiyorum uleen
70le gelip 60 olana kadar gitmiciiim şekerim
Kaptan beni eylülde 1.yapsana
Sener seni hatirliyor musun. kovmirim ulennn.

Bir kac kisi daha alirsak 22 . olabilirsin.

kuzum kendini diyet diye şartlama şartlarsan her şeyi canın ister , sağlıklı beslenme olarak düşüncanın tatlı istiyorsa tarçınlı süt içebilirsin , muzlu tarçın yiyebilirsin ya da bi parça % 60 8 0oranında bitter çikolata yiyebilirsin ama bunların porsiyonu çok çok az olmalı

Kizlar icim yandi. Sodali ayran iciyorum hem bastiriyor hem de zararli degil. Siz de maden suyuyla yapabilirsiniz.

Ikincisi duygusal aclik stres acligi hepimizde var ama bazilarimizda daha fazla.

lastrose6 ben de stresten yemege degil latteye sardim. Yemege saracaktim ama zamanim olmadi. Gunde 10 a kadar cikiyordu galiba. Bir sure oyle gittim. Sonra rahatsiz oldum birakmaya calistim birakamadim , kafeinsize cevirip oyle birakabiliyorum artik.

Duygusal aclikta doymazsin sekerim cunku yemek yiyen aslinda senin duygularindir. Onlar da gidici degil. Yeme ile gitmezler. Uzgun oldugunda sevincli oldugunda , kizgin oldugunda illa yemeye saracaksan al bir tabak domatesi kekik dok uzerine , cok lezzetli degil ama geciriyor .

Biraz da ayran ic. O da sisiriyor.

Sonucta ne yedigin onemli degil, Oradaki yeme hissini bastirman onemli . veee filmlere sar , gel buraya anlat derdini ama kafanda kurma.

Duygusal acligin cozumu nutella degil, patlamis misir degil , simit degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…