- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Benim de canim cekiyor yalan soylemiyim. Nedeni asitli olmasinin yazin hos gelmesi.Haklısın tatlım ne desem boş ama canım çrkiyor napiyim
Kisiri kinoayla yapin. Gercekten cok guzel oluyor hem de yavas salinan karbonhidrat.Misafirli ve cıssslı bir güne göre güzel menü normal şartlarda kısır yenmemeli ama orada en sağlıklısı odur diye düşünüyorum
Eylulde geliyormus hanfendi. Ya bi git diyorum bi git.buraya gerçekten düzenli girmek çok etkilikokulusabun yoğunluktan zaman bulamayınca ne yapsın ama gönlümüzün birincisisin canım
Aslinda kimse etiketlenmiyor ama etiketliyorsanizHaftalık hedef lerimiz için kimi etiketliuoruz A AklinYolu1
Ne ben yazayım ne sen sor. Ailemle ilgili. Ben pek takmıyor gibiyim ama yalnız kalınca bir hüzün geliyor bana. Inşallah bu günler de geçecek. Aslında obur biri değilim ama stres bende yeme dürtüsü uyandırıyor.zaten bu kilolar da bundan.Inşallah herşey yoluna girer.sağol canım sorduğun için.lastrose6 10000 adım süper bence. böyle böyle kendimizi zorlarsak sonuca ulaşacağız. bir kere yaptıysan gene yapabilirsin zaten. instagramda bayıldığım yemek hesaplarından çıktım ben de. bir de ekşi sözlükte kilo vermek isteyenlere tavsiyeler vb. başlıklarda takılınca motivasyonum artıyor. ara ara yasak şeyler yiyiyorum açıkcası ama normalde daha kötüsünü yapabilecekken akşam buraya yazmaya utanırım diye kendimi tutuyorum. kilo verdikçe motivasyonumuz artacak. enerjini yüksek tutmaya çalış beybili, neden stres altındasın?
Oooo stres kaynakli yemeler tam bana gore burada kal . Geliyorum.Ne ben yazayım ne sen sor. Ailemle ilgili. Ben pek takmıyor gibiyim ama yalnız kalınca bir hüzün geliyor bana. Inşallah bu günler de geçecek. Aslında obur biri değilim ama stres bende yeme dürtüsü uyandırıyor.zaten bu kilolar da bundan.Inşallah herşey yoluna girer.sağol canım sorduğun için.
Teşekkürler canım. Biz birbirimizin desteğiyle en iyi topikte yarıştık.buraya gerçekten düzenli girmek çok etkilikokulusabun yoğunluktan zaman bulamayınca ne yapsın ama gönlümüzün birincisisin canım
Spor bakanimiz @ebrar1980.Spor bakanı kimdi unuttum..
En bi bayıldığım sporhanımlar akşam yemeğinden sonra 45 dk zumba yapıldı bütün yenilenler yakıldı
Ne ben yazayım ne sen sor. Ailemle ilgili. Ben pek takmıyor gibiyim ama yalnız kalınca bir hüzün geliyor bana. Inşallah bu günler de geçecek. Aslında obur biri değilim ama stres bende yeme dürtüsü uyandırıyor.zaten bu kilolar da bundan.Inşallah herşey yoluna girer.sağol canım sorduğun için.
Eylulde bizim tayfa donuyor. @fatma7454 ,Teşekkürler canım. Biz birbirimizin desteğiyle en iyi topikte yarıştık.
Topiğinizin ve kaptanınızın kıymetini bilin derim..
Sabah şehir dışına çıkıyorum. Ayın 10'undan sonra da peşpeşe yatılı misafirlerim var. Sonra bayram, hemen ardından oğlumun sünnet düğününü yapacak olunca yoğunluktan gelemeyeceğimi biliyorum. Oyüzden sizleri de zor durumda bırakmak istemedim.
Ama eylülde yine yeni yeniden burada olacağım
Sener seni hatirliyor musun. kovmirim ulennn.Gitmiyorum uleen
70le gelip 60 olana kadar gitmiciiim şekerim
Kaptan beni eylülde 1.yapsana
bravo canımmmmKızlar bugün çocuklarla pikiğe gittik akşam 7 de eve geldim banyo yaptır yatır anca yazıyorum gün içinde yazıcaktım ama internet paketi bitmiş bizde piknik olunca hamur işler poğça kekler hiç dokunmadan ama
kuzum kendini diyet diye şartlama şartlarsan her şeyi canın ister , sağlıklı beslenme olarak düşüncanın tatlı istiyorsa tarçınlı süt içebilirsin , muzlu tarçın yiyebilirsin ya da bi parça % 60 8 0oranında bitter çikolata yiyebilirsin ama bunların porsiyonu çok çok az olmalıKızlar iyi akşamlar
Annemlerdeydim anca açtım teli. Cokbyorucu bir gündü.
Sabah
1 yumurta
Yarım simit
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara yeşilçay
Öğlen
Yarım tabak makarna
Salata
2 kaşık yoğurt
Akşam
4 kaşık et kavurma
Çeyrek yufka
Ve 1 dilim kavun
@Papatya gelini @forever07
Bugün menü böyle oldu . inşallah yarı. Daha da iyi olur. Olmuyor bir türlü diyet moduna giremiyorum. Tatli isteğim hiç bitmiyor kızlar. Meyve yemek istiyorum ve dondurma. Ne yapacağım ben kızlar. Stres altındayım ve Motivasyonum düşük . Dualarinizi bekliyorum. Inşallah yeniden düzene gireblirim. Ben baya bir kilo.verdim.. Ama artık eskisi gibi azimli olamıyorum. Inşallah devam edebilirim. Rabbim bana bir.yol gösterir. Allah herkese yardım etsin.
ya bilmiyorum sank yanlış yapıyomuşum gibi geldiNiye maalesef dedin? Bence aksam yemegi icin doner çok güzel bir seçenek hem de yanında salatayla.
sağol kuzumm bende bayılıyorum çok iyi geliyorEn bi bayıldığım sportebrikler canım
Ne yiyebilirsin ki mesela onun yerine?ya bilmiyorum sank yanlış yapıyomuşum gibi geldi
sadece salata ya da yoğurt yiyebilirdim gibime geliyorNe yiyebilirsin ki mesela onun yerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?